Duidelijke overzichtelijke site en supersnelle service ! Alleen wel jammer dat 1 product niet op voorraad was, maar dat komt duidelijk door de coronacrisis (vloeibare zeep)!

Prima product!

Ik heb alleen bijenwas besteld. Het kwam op tijd binnen, is zoals beschreven en was het goedkoopst wat ik kon vinden. Enige jammere is dat het met alle verzendkosten alsnog best duur was.

Geweldig mooi merk!

Jullie verkopen mooie producten met een leuke uitstraling! Fijn om jullie spullen in huis te hebben

Prima producten

Veel producten en handleidingen om je eigen schonheidsmiddelen te maken. De verpakkingsmaterialen zijn ook in De shop te vinden

Telefonisch contact gehad: Erg behulpzaam. Daarna besteld en was de aankoop de volgende dag binnen.

Snelle levering, goede kwaliteit en goede service!

Goede kwaliteit en snelle levering.

Ik vind de glazen flesjes zo mooi! Het toont meteen dat het echte kwaliteit is en puur natuur. De olietjes zijn lekker en zacht. Over het effect kan ik nog niks zeggen helaas, want ik ben pas een weekje begonnen.

Prettig en professioneel

Goed contact en vlotte levering.

Ik heb mijn bestelde product snel geleverd gekregen. Top!

Ze leveren snel en hele fijne producten, ik koop nu al mijn oliën bij natural Heroes! Duidelijke website met duidelijke uitleg over de producten en het gebruik hiervan.

Neutraal

Vepakking is matig msn en vitamine c poeder kan professioneler

Super fijne ervaring

Zeer snelle correcte afhandeling van de bestelling

Top producten! En snelle/goede levering

De producten doen mijn huid super goed! Geen chemische troep meer op mijn gezicht. Which hazel als toner is top en de olietjes gebruik ik als serum en mijn huid gaat er echt op vooruit!

Great product disappointing customer experience

I have ordered products from natural heroes twice and I like the quality of the products. I also understand that with only natural Ingrediens the minimum durability is much shorter then for conventional cosmetics. However with my last order I received two bottles of oil which reached their expiry date two weeks after delivery to my home. After pointing out this fact to customer service and asking whether a replacement of the products is possible I am still waiting for a decision on this. It is now 10 days ago that I contacted customer service. I think that this is a very disappointing customer service and impacts the positive image I had on natural heroes so far.

Uitstekend!

Fijne producten en meteen de volgende dag in huis!

ben tevreden

heel fijn product,ben tevreden

Zeer tevreden met de producten die ik besteld heb. De diy tips zijn top, direct mijn eigen lippenbalsem gemaakt en heel erg blij met het eindresultaat.

Geweldig!!

Mijn pakje was niet toegekomen en na één mailtje werd het me opnieuw opgestuurd! Snelle en beleefde reactie ook. Super!

Goede producten, goede service

Eerlijke producten, goede omschrijvingen. Fijne website

Goede producten en snelle bezorging

Super netjes verpakt

Snelle levering, product netjes ontvangen (ondanks dat het breekbaar was)

Goede producten

Prima betaalbare verzending . Fijne producten zoals omschreven, hier kom ik weer terug!

Voldoet aan de verwachtingen

De kwaliteit van de producten is goed!

Mooie producten, wel jammer dat er veel uitverkocht was

Heel leuk merk en mooie producten, ook mooie verpakkingen. Het viel me wel op dat er echt heel veel uitverkocht was. Ook jammer dat sommige pakketten wel worden aangeboden maar dan nog niet als pakket beschikbaar blijken.

SuperFantastischBlij

Ik ben geboren met constitutioneel eczeem en heb moeite om een goed gezichtsverzorging te vinden. Veel dingen voelen onprettig, werken niet, werken maar tijdelijk of maken het zelfs erger. Na een paar dagen de producten te hebben gebruikt is mijn huid zichtbaar rustiger. Ik ben benieuwd hoe het er over een paar weken uitziet. Keep up the good work :-D

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern