Snelle levering!

Een mooie duidelijke site, met veel DIY tips en mooie producten!

Snelle bezorging!

Blij met het product, en met hoe snel en gemakkelijk het bestel proces verliep!

Fijne producten en uitstekende service

Fijne producten en uitstekende service, ik werd goed op de hoogte gehouden toen mijn bestelling niet op voorraad was.

Eerste keer besteld. Prima op tijd en netje verpakt en ook een mail met extra suggesties voor natuurlijke producten!

Uitstekende producten en snelle levering

alle natuurlijke producten opnieuw zal kopen

Topervaring

Zeer snelle service

Snelle levering, uitstekende producten

Ik bestel af en toe een paar producten. En altijd zeer goed.

Fijn

Mooie producten en een fijne uitleg bij de producten. Snelle levering.

Prima en pure producten voor goede prijs

Biologische jojoba olie van hele goede kwaliteit besteld en het is een top product voor een goede prijs. Puur en goed. Aan te bevelen!

Prachtige natuurlijke producten. Snelle en verzorgde levering

Ik heb al vaker producten besteld bij Natural Heroes en ben altijd zeer tevreden. Mooi producten voor een goede prijs. De verzending loopt ook vlot en de producten zijn goed verpakt. Ik koop hier graag! :)

Snelle service en goede producten

Mijn bestelling had ik snel in huis en de producten zijn erg fijn tot nu toe!

Helemaal top!

Me dochters hebben bijden een hele gevoelige huid en door de sheabutter die ik bij jullie besteld heb is het bijna helemaal weg, geen droge plekken meer geen roodheid dus helemaal top!

super quick delivery and great products

super quick delivery, arrived the next day or so and the products are great, the 100% monoi is so so great, smooth, oily and smells delicious and absorbs fast as the shea butter is a little too greasy for me but great for people with very very dry skin, also not easy to get out the tub. Will defo try other products soon

Geweldige service

Bestelling. 1 product al open en had gelekt. Toen mailtje gestuurd en snel antwoord met excuses en nieuw product opgestuurd gekregen! Super nette, fijne en snelle service!!! Top

Topervaring

Mooi assortiment van producten die goed uitgelegd zijn. Snelle levering.

snel geleverd, mis alleen beschrijving

Snelle levering, mooie producten. Mis alleen de beschrijving die erbij zou zitten. Gemaild, maar geen reactie meer gekregen op dit ontbrekende artikel

Fijn product, prima service.

Ik ben tevreden met mijn product, snelle levering en duidelijke communicatie.

Snelle levering, goede producten.

Brede keuze aan natuurlijke cosmetica (ingrediënten)

Super snelle levering, geweldig kwaliteit van de oliën/boters en handige tips voor het gebruik van elk product. Zal hier zeker nog bestellen ;)

Goede produkten en snelle levering

Goede produkten en snelle levering. Aleppo zeep besteld zeer tevreden en alsook de natuurlijke fluorvije tandpasta in potjes is heel aan te raden.

Wat je wilt van een webshop

Snel, betrouwbaar, netjes. Voor herhaling vatbaar.

Snelle levering en kwaliteit producten

Ik heb nu al 3 bestellingen gedaan bij NH, producten zijn precies wat je verwacht en verpakking ook van goede kwaliteit. Echte aanrader!

Prima levering en kwaliteit

Ik ben heel tevreden met de verpakking van het pakje (geen plastic), de levering en de kwaliteit van de producten.

Goede (klanten)service!

Ik vind het top, alleen de bevoorrading gaat wat langzaam bij sommige producten.

Ik bestel graag bij Natural Heroes. Ze hebben een groot assortiment, héérlijke producten die ik graag gebruik en waar ik zelf ook van alles mee kan maken. Je wordt ook snel geholpen als je vragen hebt. Dus ben een zeer tevreden klant.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern