Top, zeer snelle levering.

Fijne site met mooie producten. Levering volgens aangegeven tijdsbestek. Jammer alleen dat ná de bestelling er een mail komt dat de bestelling ivm verhuizing van pand het pakket later kan worden bezorgt. Vind zelf dat dat vooraf gemeld moet worden en niet ná de betaling. Minpuntje.

Alles ging goed

Kwaliteitsproducten geleverd in korte tijd

Snelle levering, goede producten

Alles op tijd en goede kwaliteit

Snelle verzending! Mooi product

Het product wat ik had besteld was er super snel! Goed verpakt en kwam goed aan. Bedankt!

Mooie producten

Niks op aan te merken

Goed product, snel opgestuurd en goed verpakt

Goed product

Zeer tevreden.

Volledig assortiment, fijne service.

Alles wat ik zoek en nodig heb kan ik bij jullie vinden. De communicatie is prettig en de site overzichtelijk.

Slecht.

Ik ben inmiddels 1,5 week verder van de datum dat ik de bestelling thuis moest hebben. Schandalig. Heb geen track en trace nummer gekregen. Heb al 2x gebeld zou terugkoppeling krijgen maar is niet gebeurd. Dit is ook tevens mijn laatste bestelling.

Betrouwbaar, fijne producten

Fijne producten, vooral de sheabutter.

Alles top!

Alles top! De kwaliteit, de service, de tips, de presentatie. Heel blij maken jullie mij!

Fijne webshop!

Fijne website, goede producten en snelle levering.

Goede service en snelle levering

Er was iets kapot gegaan tijdens transport, ik kreeg snel een reactie en een nieuw artikel opgestuurd!

Vriendelijke dame, snelle levering en pakket zag er verzorgd uit.

Zeer uitstekend

Eerder besteld, en zeer tevreden met de producten. Baobab olie is zo heerlijk op de huid en ruikt zowat naar gerookte noten en koffie. I love it. Levering is ook nog eens snel.

Goede producten, snelle levering. Ik blijf hier zeker bestellen.

Alles kwam mooi verpakt zonder onnodige troep aan. Hele fijn geurende etherische olie en prima producten. Ben tevreden!

Kwaliteit

Tevreden over snelle levering en kwaliteit van de producten!

Heel fijne website met snelle verzending

De producten ruiken en voelen zo natuurlijk en totaal niet chemisch zoals vele producten, ook was de verzending supersnel! Ga zeker nog eens bestellen

Love the Planet

Snel geleverd(de dag daarna)

Super goed!

Super snelle levering, producten mooi verpakt, goed aangekomen en de producten doen wonderen voor mijn huid!

Prima product en prima service

Product al beschreven, snel geleverd. Prima service.

Uitstekend.

Alle bestelde producten voldoen aan mijn verwachting.

Fijne producten snel geleverd

De producten waren goed verpakt zonder plastic bij mij bezorgd. Helemaal onbeschadigd en precies wat ik ervan had verwacht.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern