Producten zijn top, snelle levering en snelle reactie

Misschien is het een idee om een optie te hebben tot het versturen naar een ander adres terwijl het factuur adres van het account kan blijven staan. Daar eventueel als extra optie bij dat het een cadeautje is en iets van een kaartje toevoegen of zelfs laten inpakken. Het is nu ook goed gegaan hoor! Maar ben deze opties wel eens tegengekomen bij andere webshop.

Gewoon goed en eerlijk

Producten zijn gewoon goed en eerlijk. Degelijk ingepakt en netjes van kwaliteit. Zeer aan te bevelen, en ik zal zeer zeker zelf vaker wat aanschaffen. Top!

Een zeer goede eerste kennismaking

Ik was positief verrast. Het product was precies wat ik ervan had verwacht. De bezorging was snel en de goederen netjes verpakt. De kwaliteit van het product is zeer goed.

Zeer snel, mooi compact verstuurd.

Top producten en service!

Mijn ervaring met Natural Heroes is heel goed! Ik heb afgelopen week mijn eerste pakketje besteld met producten waar ik zeer tevreden over ben. Heel fijn om een site gevonden te hebben waar ik natuurlijke producten kan kopen, daar voel ik me heel goed bij!

snelle levering, fijne service

Mijn bestelling is snel geleverd. Ik had een vraag naar aanleiding van de bestelling en heb daar binnen een dag antwoord op gekregen. Ik ben erg tevreden over de producten, met name over de aleppo zeep (100% olijfolie) en de witch hazel (non-alcohol). De rozemarijn etherische olie vind ik wat vreemd ruiken, anders dan ik van rozemarijn gewend ben. Daar ben ik dus wat minder fan van.

Ik ben heel tevreden!

Prima service, snelle levering goed product!

Ruim assortiment en snelle service.

Ruim assortiment en snelle service.

Goede spullen voor een mooie prijs

Had al vaker elders grondstoffen voor mijn eigen verzorgingsproducten gekocht, bij natural heroes meer (en bio) voor minder. Aanrader!

Geweldig!

Super snelle levering en alles keurig duurzaam verpakt in papier. Ik ga vast snel weer bestellen, bijna alles is perfect voor het maken van verzorgingsproducten:)

Top producten en snelle levering

Duidelijke site met goede beschrijving.Top producten en snelle levering.Zelf kiezen wanneer en hoe laat.

Dikke vette prima!

Ik ben fan. Prachtige producten voor goede prijzen. Gewoon dikke vette prima!

Benieuwd

Ik was positief verrassend met deze shampoo bar. Het schuimt echt lekker en ruik super lekker ook. Ik zou deze niet gebruiken op droog en/of dunne haar. Het reinigt alle vet weg. Laat je haar letterlik "squeaky clean". Ik heb het zelf maar 1 keer gebruikt. Ik moest haarspoeling gebruiken... Ik ben benieuwd of dit shampoo mij haar te droog gaat maken. Ik heb krullend haar.

Hartstikke goef

Fijne service, goed meedenken en snelle levering. Helemaal goed!!!

Altijd goede ervaringen gehad met Natural Heroes. Producten voldoen aan mijn wensen en de levering verloopt op tijd. De duurzame manier waarop de bestellingen verstuurd worden vind ik ook erg fijn.

Snelle levering, juiste producten

Ze hebben een uitgebreid assortiment, kon als vinden wat ik zou willen hebben en ze leverden de volgende dag.

Heerlijke producten

Goed geprijsd en fijne producten

Een goede begeleiding met veel extra's.

je krijgt veel feedback en snel antwoord op vragen.

producten

Ben super de tevreden met jullie producten die ik heb besteld. Goede service dit wordt een blijvertje.

Supper

Me gezicht voelt heel zacht

nuchter informatief en persoonlijk

prettige website, ik voel me als mens aangesproken en niet als consument, wat ik als prettig ervaar, ook de mailtjes na de aankoop zijn fijn. en dat vind ik zo goed als bijna nooit het is informatie die ik leuk vind, dankjewel

Fijn en duidelijke communicatie

Heerlijke producten

Gebruik jullie producten nog maar kort maar zie en voel een groot verschil in mijn gezicht en huid. Als dit zo goed blijft, hebben jullie er een vaste klant bij

Duidelijke website met goede uitleg over de producten. Goede prijs, snelle levering!

Snelle levering, zorgvuldig verpakt. En zeer tevreden over het product.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern