Topproducten, uitstekende service en snelle levering

Topkwaliteit, mooie prijzen, doeltreffend voor gevoelige huid, ecologisch en fair, snelle service en mooie zorgvuldige verpakking >>> telkens supertevreden en intussen vaste klant - gedaan met dure gezichtscrèmes en op dieren geteste middeltjes 》》》 fijn back to basics and healty nature

Fijne winkel

Fijne winkel om diverse spullen bij te bestellen.

Top artikelen

Top artikelen. Ik ben zeer tevreden en levering is snel Leuke webshop met uitstekende uitleg van alle producten en zeer fijn met recepten erbij

Snelle levering en vriendelijk contact

Groot assortiment. Wordt snel geleverd en daarnaast erg vriendelijk.

Fijne producten en snelle levering. Ik ben enorm tevreden..

Heel fijn

Communicatie verliep heel erg soepel, ondanks dat er mis ging met me bestelling hadden ze het gelijk opgelost! Zal vaker bestellen

Fantastische producten

Razendsnel en super klantvriendelijk!!! Ik vind jullie TOP.

Goede webshop

Snelle levering van mooie producten! Ga zo door!

Goed product en snelle levering!

Alles top! Alleen was 1 van de flesjes open gegaan tijdens verzending waardoor er een deel uit was gelopen en daardoor alles onder de olie zat.

Product na een week nog niet binnen en geen bericht wanneer wel.

Product na een week nog niet binnen en geen bericht wanneer wel.

Prima verzending en mooie producten

Mooie producten

Eenvoudig te bestellen, snelle levering en goede producten.

Prettig

Top webshop

Goede kwaliteit, snelle levering en goede klantenservice.

Fijne artikelen

Ik gebruik maar een paar artikelen en die bevallen mij goed. Als ik iets bestel wordt het snel bezorgd en dat is fijn.

Prachtige website, goede producten

Ben heel erg tevreden met de website, de klantenservice, de producten, over alles eigenlijk! Ik hoop dat ze nog meer producten krijgen! *(Bij de Bentoniet Klei (Food Grade) is het misschien goed om erbij te zetten dat de lepel van hout of iets anders moet zijn (in ieder geval niet van een metaalsoort).) *(Ik mis nog een afwaszeep in het assortiment..) Voor de rest top! Hoop dat meer mensen deze producten gaan kopen zodat er ook fysieke winkels onstaan!

fijne producten

IK heb voor het eerst essentiële oliën besteld bij Natural Heroes en de verzending was snel en goed verpakt en beschermd. De oliën ruiken prima en zijn puur natuur, de benodigde informatie staat op het etiket, zoals het hoort volgens de Nederlandse richtlijnen. Ik ga vaker bestellen als ik weer wat nodig heb :D

Snelle levering en goede producten

Heel fijne producten!!

Fantastisch product, heerlijk!

Met mijn erg droge en moeilijke huid zijn de producten van Natural Heroes echt Fantastisch!!!!

Goede/fijne producten en snelle en prof service

Goede/fijne producten en snelle en prof service

Zeer goeie olie

Een heerlijk geurende olie. Ik gebruik m in me haren en ben er zeer tevreden mee.

Fijne winkel met groot assortiment

Veel keuze op deze website van mooie en natuurlijke grondstoffen. Snelle levering, en goede service! Luisteren ook naar de klant bij bijv vraag naar grondstoffen die nog niet worden aangeboden. Die komen er steeds meer bij! Fijne producten!

Bestelling bij Natural Heroes

Ik heb tea tree olie besteld. Ik gebruikt het nu al een tijdje en ben erg tevreden met het product. De levering was ook snel dus al in al ben ik er tevreden.

super fijne producten!!

zeer tevreden over de producten die ik gekocht heb

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern