Snelle service, levering. Goeie producten

Bestel regelmatig producten bij Natural Heroes en ben altijd tevreden met de service en de producten zelf!

Top product

Top kwaliteit product.

Snelle levering, goede kwaliteit!

Goede ervaring met dit bedrijf!

Verzend/ontvangst = 100%

Uitgebreid aanbod van producten bij Natural Heroes. Enkel de omschrijvingen qua toepassing zouden voor mijn gevoel wat uitgebreider mogen zijn zodat iedereen kan lezen waarvoor e.e.a. nu precies bedoeld is. :)

Snel geleverd, milieuvriendelijk verpakt

Zeer vlotte levering. Alles was keurig verpakt zonder plasics

Geweldig bedrijf met hele goede service.

Mijn ervaring met dit bedrijf is dat de bestelde producten binnen de opgegeven termijn bezorgd worden, en dat na bezorging de service niet stopt. Snelle beantwoording van emails en oplossing gericht denken en adviseren. Een grote pluim voor dit bedrijf.

Fijne webwinkel met goede producten

Goede omschrijving van producten, overzichtelijk aanbod en snelle verzending.

Leuk en fijn

Ik heb diverse oliën, etherische oliën en zeep gekocht. Daarvan heb ik zelf 2 blends gemaakt en ik moet nog exceem creme maken voor mij dochters. Ik gebruik de olie voor mijn ogen, gezicht en lichaam. Het wordt er lekker zacht van. In het begin even wennen aan de geur, na 3dagen aan gewent. Voor mijn lijf heb ik een mix met etherische olie gemaakt dan ruikt het heerlijk. Ben er blij mee en ga kijken wat ik er verder allemaal mee kan maken.

Snelle service en top producten

Fijne producten in mooie verpakking en doen wat het beloofd!

Kwalitatief hoogwaardige producten, snelle levering

Kwalitatief hoogwaardige producten, snelle levering

Product zoals omschreven , goed !

Fijne webshop! Levering bestelling van mij kan ik goed volgen op mijn email. Top allemaal!

Goede producten

Goed kunnen kiezen, duidelijke informatie, allen verzenden ging via tnt, onbekende bezorger naar dhl... best wonderlijk enzo duurde het een dag langer, niet dat ik het erg vind maar wel verwarrend

Fijn product en snelle service

Ik heb de gefractioneerde kokosolie besteld van natural heroes. Deze gebruik ik om de essentiële oliën mee te mengen, perfect product en betere prijs dan die van Doterra.

Goede kwaliteit en vlotte levering.

Het geeft mijn huid meer rust

Ik ben blij met herpes omdat ik aromatherapie geef en zelf mijn oliën en crèmes maak . En zij bieden het ook nog biologisch waar ik erg blij mee ben.

Snel geleverd en fijna producten. Ook leuk ingepakt.

Geweldig!

Top producten en geweldige service!

Eerste bestelling: goed verlopen

Voor het eerst besteld. Voor geleverd. Vriendelijke mail met de vraag of ik info wilde

Fantastische spullen en betaalbaar

Ik ben zeer tevreden over de spullen die ik tot nu toe heb besteld. Het is allemaal van goede kwaliteit en zeer betaalbaar. De ruime keuze in bezorgtijden van de pakketten vind ik ook geweldig. Kortom, ik ben een fan van Natural Heroes.

Hele fijne producten

Duidelijk website en snelle bestelling wachttijd. Super blij met deze producten!

Natuurlijk goed spul!

Heb bij Natural Heroes toverhazelaar zonder alcohol gekocht en het doet precies wat beschreven is dat het doet. Ook de fijne wetenschap dat het 100% natuurlijk is, maakt het gebruik nog fijner!

Fijne producten

Natural Heroes is goed voor het milieus en daar word ik blij van. Goede producten dus en een fijne website, snelle levering, fijne communicatie, alles top!

Alles prima! Dank jullie wel!!!

Alles prima! Dank jullie wel!!!

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern