Producten met natuurlijke ingrediënten

De producten van Natural Heroes zijn duurzaam, puur en zonder chemische toevoegingen. Producten zijn snel geleverd. Kortom een prima bedrijf waar ik in de toekomst vaker ga bestellen.

Bedrijf met passie

Passie voor duurzaamheid is wat we nodig hebben in deze tijd. Die is voelbaar bij Natural Heroes. Ik hoop dat zij velen kunnen stimuleren om ook gepassioneerd te raken voor natuur en milieu. De producten zelf zijn naar verwachting werden keurig op tijd geleverd.

Geen winstbejag.

Een bedrijf dat niet op winst uit is, maar veel tips geeft over het zelf maken van gezondheidsproducten.

Heel goed!

Snelle levering en goede producten

Heel tevreden.

Tevreden over de levering en de producten.

Blij mee!

Ben superblij met een hele doos vol bestelde oliën en waxen! Alles voelt goed aan en smeer lekker! Nieuwe vaste klant erbij!

Leuke winkel!

Erg fijne spullen, mooie verpakkingen ook trouwens :) en heel vriendelijke service! bedankt <3

Vriendekijk en behulpzaam. Mooi asortiment!

Ik geniet van m'n aankopen met zo'n pure kwaliteit.

Super service , super producten .

Ik ben blij dat ik deze shop ben tegen gekomen, de website vind ik perfect. ( Door de uitgebreide omschrijving ) Ik kan makkelijk een passend product vinden die bij mijn huid past. Of als leuk geschenk voor iemand anders. De producten komen netjes ingepakt aan :) Super!

A-ma-zing

First of all, easy to use website, fast delivery and simple and beautiful products. I have used my Natural Care Starterspakket for a week now, and I feel like my skin is already looking and feeling better. 100% recommend these products, and will order from here in the future!

Fijne en duurzame producten

Ik ben altijd super tevreden met de producten van Natural Heroes, niet alleen dat het in veelal glazen verpakkingen is (denkend in het kader van zero waste), maar dat ook dat er fijne zachte ingrediënten worden gebruikt!

Snel en goede service.

Snel en goede service.

Super snelle levering

Snelle levering en heel tof dat het ook in de avond bezorgd wordt:-)

Service ook goed!

Ik heb de serviceafdeling gebeld en ik werd goed geholpen....... Een luisterend oor is in deze tijd top! Producten zijn altijd goed en de prijsverhouding nog beter.

Natuurlijk en gezond.

De fuller earth die ik heb besteld doet wonderen voor mijn huid. Ik gebruik het als masker en het vernauwd mijn wijde poriën in een mum van tijd. Mijn huid voelt zacht en stralend. Een masker dat doorheen de geschiedenis heeft gewerkt en kan het ervaren, zalig. Top product, zonder toevoeging van chemische troep. Pure nature op zijn best.

Fijne winkel

Fijne winkel met mooie producten.

Snel & fijne extra recepten

Mijn bestelling werd snel geleverd en ik kreeg fijne recepten gemaild.

Perfect!

Op zondag besteld, op maandag al bezorgd !

Super tevreden !

Alles netjes verpakt !

Eerlijke producten, echt een aanrader

Eerlijke producten, echt een aanrader

zeer snelle en goeie service

Nog geen 24u later had ik het product al in mijn bezit. Het product ziet er precies hetzelfde uit zoals op de foto. Het zat ook nog eens in een ecologische verpakking, zeer fijn!

Prima snelle levering

Goede ervaring

Levering info klopte niet

De site is ok. Maar levering was verwarrend! Omdat ik werk had ik voor een afhaalpunt gekozen. De gekozen afhaalpunt is op maandag dicht. Op maandag krijg ik een bericht dat mijn bestelling die dag bezorgd zou worden maar gewoon door de brievenbus paste. Fijn dacht ik maar door welke brievenbus ? Afhaalpunt ? Die zijn dicht op maandag! Thuis aangekomen zie ik een briefje van bezorgservice op de mat. U was niet thuis, pakket ligt bij de buren. Heel verwarrend allemaal ! Ik wil mijn buren niet lastig vallen met mijn pakketjes, dus kies ik een afhaalpunt en komt toch bij de buren terecht. Hun bezorgservice werkt blijkbaar niet volgens afspraak.

Minder goed.

Helaas flesjes ontvangen maar de dopjes passen niet op. Na een week telefonisch gesprek, komen de dopjes snel aan. Even wachten nog.

Goede adviezen

Een hele fijne site voor het bestellen van mooie goede producten. Uitleg en foto’s zijn erg duidelijk en de producten (na een hele snelle levering, die overigens goed verpakt zijn) zijn erg goed. De service van de recepten vind ik erg handig, maar ook na de bestelling wordt er nog recepten opgestuurd via de mail. Ze vraag wel of je dat op prijs stelt. Ook erg attent.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern