Goede adequate service van vriendelijk klantenservice!

Goede actie van de klantenservice na een pakketje die niet afgeleverd was. Er werd dezelfde dag nog een nieuwe bestelling nageleverd. De klantenservice was uiterst vriendelijk en oplossingsgericht.

Geweldig!

Fijn contract en goede service!

Super!!!

Ik ga vanaf nu altijd bij Natural Heroes producten bestellen, super online service!!!!

Keurige en vlotte levering. Producten zelf bevallen zeer goed.

Makkelijk te bestellen, contact opnemen ivm vragen, erg snelle reactie en de levering van de producten ook!

Ruim aanbod natuurlijke producten

Heel tevreden over het aanbod van de producten. Snelle levering. Wat top is zijn de DIY recepten en info over de productie van de producten vind ik vooral heel aangenaam (zoals die van de sheabutter) . Prijs/kwaliteit zeer goed.

Prima en snelle reactie, zeer positief.

De service is snel en het pakje is correct afgeleverd. Het is prettig om het pakje dichtbij op te kunnen halen. Niet nodig om een halve dag te wachten op de afleverchauffeur, ook ben ik geen voorstander om het dan bij de buren te deponeren. Heel prettig geregeld. Geen twijfel om zo nodig meer bij jullie te bestellen. :) Met vriendelijke groet, Maria

Leuke website Met leuke tips and diy recepten Ga zeker nog een keer bestellen

Mooie producten en snel in huis!

I love the Calendula oil

Will definitely order again.

Mooie pure producten.

Handig werkende webshop met mooi en zuivere producten en een leuk aanbod.

De witch hazel zonder alcohol heeft mijn huid binnen een week SUPER schoon gekregen!!

x

Goeie producten

De jojoba olie is erg fijn, zeer geschikt voor de extreem droge en gevoelige huid

Mooie producten en snelle levering

Fantastisch dat er bedrijven zijn die duurzaamheid in veel aspecten uitdragen en toepassen.

Snelle levering, producten van goede kwaliteit.

De producten die ik besteld heb werden snel geleverd. De prijs kwaliteitsverhouding klopt. Zeer tevreden!

gewoon goed.

Alles is snel geleverd, en keurig verpakt. Producten zijn goed, prijzen zijn redelijk.

Hetgeen ik tot nu toe heb besteld is van goede kwaliteit.

Snelle levering en leuke mails met goede tips om zelf cosmetica te maken.

goeie poducten, snelle levering, goeie prijs/kwaliteit verhouding

goede ervaring, zie boven

Tevreden

De levering was vlot. De artikelen goed verpakt en van hoge kwaliteit.

Goedkoop en snel geleverd

Mentol kristallen besteld en die zijn goed, wij gebruiken ze voor in de sauna. Een paar gram voor één opgieting is al voldoende. Wij lossen ze op in lauwwarm water. Tijdens de opgieting niet in je ogen wrijven.

Super service!

Een fout ontstaan tijdens de levering werd keurig en snel rechtgezet door de klantenservice. Fantastisch! Goede service, prima producten, betrouwbare winkel.

Tevreden

Goed product en tevreden met totale plaatje. Het enige misverstand was dat ik het product moest afhalen i.p.v. dat het afgeleverd werd, zoals wel was aangegeven bij de bestelling. Verder alles prima!

Top bedrijf!

Bestel er al lange tijd verschillende producten. Uitstekende service. Snelle levering. Producten van goede kwaliteit. Keep up the good work, Natural Heroes!

Goede eerste kennismaking

Prijs / kwaliteit verhouding van het product was goed. Levertijd van 3 werkdagen vind ik tegenwoordig aan de lange kant

Allereerst zijn dit uitstekende producten die ook nog een snel accuraat en correct worden verzonden Wat kun je dan nog meer wensen

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern