Pluspunten

snelle levering , leuke produkten.

Het zou fijn zijn bij als het bij een winkel bij mijn woonplaats ook te koop was.

Pluspunten

Direct en duidelijk antwoord over email. Heel fijn. Geweldige producten.

Pluspunten

Doen wat ze beloven!

Pluspunten

100 % service

Pluspunten

Snel en gemakkelijk

Pluspunten

Super goede service! Beantwoorden vragen snel en de leveringen zijn ook heel snel. De producten zijn van goede kwaliteit en de website heeft veel leuke tips.

Niks te melden, ik word juist super enthousiast van jullie.

Pluspunten

Duidelijke informatie over de producten, betaalbaar, uitgebreid assortiment, ze geven suggesties voor recepten en een goede klantenservice.

Geen.

Pluspunten

Goede service wanneer je het nodig hebt, eerlijk bedrijf.

Pluspunten

Duidelijk en snel mail contact en goede service van eenmalige verzendkosten vergoed

Tot nu toe nog niks ;-)

Pluspunten

Goede producten .

Pluspunten

Duurzame en natuurlijke producten

Website is wat rommelig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Over het bedrijf zelf geen negatief punt, alleen werkt het aangekochte product bij mij niet terwijl de omschrijving zegt dat het zou helpen tegen psoriasis.

Pluspunten

Goede producten

Pluspunten

Er was iets stuk gegaan tijdens het transport en na een melding te hebben gemaakt werd er gelijk een nieuw exemplaar opgestuurd. Goede prijs/kwaliteit verhouden van de producten.

Tip: Graag zou ik de producten die in plastic zitten in bruin glas willen. En meer keuze in lege flesjes en verpakkingen in verschillende maten zou fijn zijn. (grotere bruine potten)

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke website en ik vind het goed dat ik een mail heb gehad met de vraag welke mails ik wil ontvangen en in welke producten ik geïnteresseerd ben. Heldere communicatie is belangrijk.

Voor een eerste te klant is het belangrijk dat de producten die ze willen kopen op voorraad zijn. Ik geef als voorbeeld. Ik ben geïnteresseerd in oranjebloesemwater en vitamine e. Ik zie de verzendkosten zijn gratis als ik meer dan 35eu bestel. Nou aangezien er geen grotere volumes waren heb ik uiteindelijk minder besteld. Ik hoop dat de grotere volumes binnenkort weer op voorraad zijn.

Pluspunten

Mooie producten,duidelijke overzichtelijke site, Goede omschrijving van de producten.Snelle levering,en handig dat het in de avond kan,zonder een meerprijs te betalen.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern