Pluspunten

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.

Ga zo door...

Pluspunten

Geweldig! natuurlijke producten die ideaal zijn voor mensen zoals ik die droge huid hebben, natural heroes heeft mijn huid gered!

Pluspunten

Snelle levering van goede producten voor een scherpe prijs. Fijn persoonlijk contact gehad

Pluspunten

Ga helaas niet meer bestellen, mijn huid reageerd heel erg op de producten en ipv dat ik minder last van puistjes wilde lijk ik nu wel weer een puber

Pluspunten

Pluspunten

supersnelle bezorging, fijn product (witch hazel, zonder alcohol)

- verpakking van product in glas ipv plastic - frequentie optie instellen bij ontvangen mails (vind ik eens per maand ofzo wel leuk, maar dagelijks is echt teveel)

Pluspunten

Goed verpakt en goede bezorging. Eerlijke en kwalitatieve verzorging artikelen. Al 2x een aankoop gedaan en elke keer heel tevreden geweest van mijn aankoop. Mijn droge en schrale huid als ook mijn eczeem is verminderd en helemaal hersteld sinds ik enkel nog natuurlijke engredienten samenvoeg tot mijn eigen verzorgings product die helemaal afgestemd is voor mijn huid. Geen parfum geen bewaarmidelen of kleurstoffen maar 100% aan amandelolie shea boter kokosolie en cacaoboter. En voor de lippen balsem voeg ik er nog bijenwas aan toe. Nu ook voor de 1ste keer de african black soap gebruikt als shampoo en douchegel en de natuurlijke tandpasta en ik ben er helemaal weg van. Had ik deze maar eerder ontdekt het zou mij een hoop geld en tijd bespaard hebben om eindelijk te vinden wat mijn huid verdiend en goed doet.

Ik ben een tevreden klant

Pluspunten

Vlotte en duidelijke communicatie. Bestelling vlug ontvangen. Leuke tips voor diy

5 sterren kan niet beter

Pluspunten

Ik heb alleen de witchhazel zonder alcohol gebruikt en die bevalt heel goed! Mijn huid is heel moeilijk dus ik moet altijd uitkijken met nieuwe producten omdat ik meestal een breakout krijg als er te veel troep in zit (meestal/100 van de 101 keren van nieuwe producten proberen) maar de witchhazel werd door mijn huid omarmd en ik denk dat deze in mijn regime blijft! Mijn huid type is droge/normale, maar doordat het droog is wordt het vettig. + heel gevoelig

Na besteding van zoveel €, gratis verzending! Dit zal ervoor zorgen dat klanten meer besteden om de limit te bereiken. Online shoppers haten niets meer dan verzendkosten!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes ingepakt.

Te laat geleverd. Ik heb extra betaald voor bezorging in de avond. Maar ik kreeg bericht via mail dat het pakketje ‘s middags zal worden bezorgd. Ik ontving een mailje dat Kiyoh de extra bezorgkosten terug zal storten en dat is ook gedaan. Een goede en snelle service, dus bedankt!

Pluspunten

Heel fijn net bedrijf en goede product info.

Evt meer producten.

Pluspunten

betrouwbaar en zorgvuldig, niet duur. Je wordt goed geinformeerd over de producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service snelle levering

Pluspunten

Goeie klantenservice

Pluspunten

Goede communicatie betreft je bestelling. Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

producten degelijk ingepakt, alles correct gekregen. Alleen de bezorging verliep niet smetteloos maar is niet jullie fout maar van Bpost hier in België

link voor de opvolging van het pakje: voorbereiding, naar transport, onderweg, afgeleverd, werkte niet naar behoren

Pluspunten

Mooie eerlijke producten,

Pluspunten

Trusted, reliable, consistent and professional; great quality products!! Highly recommend. Thank you, Natural Heroes!

Pluspunten

Persoonlijk en snel. Goede producten met goede beschrijvingen.

Pluspunten

Zeer snelle en nette verzending

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel verstuurd, producten waren prima.

Verzending met DHL en dramatische communicatie / beperkte afhaalpunten die daarmee gepaard gaan. Daarnaast had het pakketje wel een stuk kleiner en met minder plastic gekund.

Pluspunten

Blijft een n cadeautje als ik bestel!

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern