Pluspunten

Snel bezorgd en goed kunnen volgen wanneer en tussen welke tijden mijn producten bezorgd worden.

Pluspunten

Prima producten ,prima service en prima prijs/kwaliteit!

Pluspunten

Snelle levering Goed verpakt Kortom super!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle levering.

OP de producten meer vermelden over de inhoud.

Pluspunten

Sympathiek bedrijf, goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering. Goed verpakt.

Pluspunten

zeer snelle levering en perfect geleverd

Pluspunten

Overzichtelijke site met genoeg informatie over de producten. Snelle levering

Pluspunten

Snelle reactie

Pluspunten

Snelle levering, goede verpakking

Het zou fijn zijn als de voordelen per product op de flesjes worden weergeven. Bijvoorbeeld; bij vitamine e, kan aangegeven worden dat het goed is voor huidherstel etc.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede snelle levering van het product. Effectief verpakt zodat geen extra materiaal verspilt wordt. Het product is precies hetzelfde als wat er op de site staat.

Op de site staat voor 15:00 besteld volgende dag geleverd, dit was echter niet zo. Ik vond dit geen probleem maar beloof dit niet als het niet zo is (als ik iets zou bestellen voor last minute cadeau zou dat problemen kunnen veroorzaken). Ik zou graag gebruiksinformatie op de site of bij het product zien.

Pluspunten

Heel snel alles geleverd. Alles zag er netjes uit.

Pluspunten

Mooi assortiment Snelle beantwoording op vragen. Sheabutter fijn in glazen potten En de Shea Nilotica shea butter is top! Na een zoektocht voor de beste verzorging bij eczeem, en na heel wat producten via andere aanbieders uitgeprobeerd te hebben, zalven, cremes bij de Shea Nilotica van Natural Heroes uitgekomen. Al aan een aantal mensen aangeraden!

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling snel binnen gekregen. Producten zijn van goed kwaliteit. Al gebruikt voor mijn eerste DIY gezichtscrème en ben zeer tevreden over de resultaat.

Amandel olie fles was niet goed dicht en dus gelekt. Meer aandacht nodig bij het inpakken van flessen.

Pluspunten

Eerste ervaring. Snelle levering, mooie producten met snel resultaat voor de huid

Geen.

Pluspunten

Na een aantal keer besteld te hebben bij Natural Heroes, ben ik nog steeds uitermate tevreden. Een supersnelle levering en de producten van uitstekende kwaliteit zien er steeds netjes en verzorgd uit. Keep up the good work :D

Pluspunten

Producten prima en klacht over verzending accuraat en prima opgelost. Dikke 10

Pluspunten

Helemmal ok. Doen wat ze beloven

Breder assortiment

Pluspunten

Heerlijke producten, snelle en correcte levering!

Pluspunten

Snelle levering. Leuk dat er diy ideeën gedeeld worden. Eerste keer besteld maar zullen zeker nog meer bestellingen volgen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke informatie, snelle levering en vooral kwalitatief goede producten voor een mooie prijs!

Etiketten zijn erg snel niet meer leesbaar helaas. Laatste zending bevatte castor-olie en helaas lekten beide flesjes een beetje; dopjes waren niet strak aangedraaid.

Pluspunten

Snelle levering en gratis verzendkosten na een bepaald bedrag!!

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern