Snelle levering, mooie producten met kortingen

Prima bedrijf.

Fantastische olie’s

Goede heldere uitleg en daardoor de mogelijkheid om zelf te kiezen wat goed is voor mij huid. Snelle service ook.

Goede service , en de Krappa creme is top!

Een aanrader .

Fijne producten en een snelle levering

Fijne producten

Hele fijne producten, duidelijke website. Overal staat goede uitleg bij. Top!

perfect

perfect

Goede klantenservice

Nadat er iets mis was gegaan met de verzending van mijn bestelling ben ik snel, netjes en vriendelijk geholpen door de klantenservice van Natural heroes.

Prima service en goede kwaliteit en acceptabele prijzen van de producten

Prima service en goede kwaliteit en acceptabele prijzen van de producten.

Prima !

Altijd correcte levering

Geweldig!

Levering snel gedaan en in goede staat ontvangen.

mooi assortiment en snelle levering

Goede spullen die een goed gevoel geven.

Erg tevreden over aankoop

Bestellingsproces is prima verlopen. Bestelling werd snel geleverd en product cf verwachting. Zou zo weer bestellen

Snelle levering, mooie pure producten

Bestelling was er heel snel, fijne eerlijke producten, goed verpakt.

Geweldige service

Het pakje is door de post zoek geraakt. Ik ontving van naturals binnen een paar dagen mijn bestelling opnieuw, echt geweldig. Net als hun producten! En ook hun glazen flessen ipv plastic ben ik heel blij mee! Bestel al mijn producten bij Natural Hero!

Top service en uitstekende producten!

Fijn product ontvangen!

All purpose balm besteld, was snel in huis. Fijn product, m'n huid reageert er goed op. Je hebt maar weinig nodig, en ruikt lekker.

Zeer snelle levering

Ik ben onder de indruk van de snelle levering van het door mij bestelde product

Toffe producten

Niet echt tevreden

Ik heb mango boter en deze is verschrikkelijk hard,het is een heel gedoe ik zal deze nooit meer bestellen.

Top Producten

Hele fijne producten en vlotte levering! Helaas hebben ze de pipet dopjes vervangen. Waarschijnlijk om het goedkoper te maken maar ze zijn minder goed en mijn Zwarte bes olie kwam lekkend binnen helaas.

Fijne en mooie producten. Behulpzaam in het zoeken van de juiste oliën. Word er heel blij van

Goede en snelle service. Alles netjes verpakt. Heel tevreden over de producten. Ik kom zeker terug!

Ik had mijn bestelling geplaatst maar er is iets misgegaan in het sorteer proces van PostNL waardoor ik mijn pakket niet heb ontvangen. Heb contact opgenomen met PostNL deze hebben me doorgestuurd naar natural heroes. De mevrouw die ik aan de lijn had was heel begripvol en heeft me een nieuwe pakket gestuurd die ik de volgende dag in huis had. De 1ste pakket heb ik nog steeds niet ontvangen.

Alles is hier top

Bestelling de volgende dag al ontvangen en op de website geeft Malou fijne tips en recepten voor een natuurlijke verzorging. Ik hou van deze duurzame en natuurlijke producten

Super producten

Sinds het stoppen met hormonen zalf is dit het beste alternatief die er maar zijn kan, natuurlijk, schoon en zuiver!

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern