Pluspunten

Snelle, correcte service

Verschillende producten waren niet op voorraad

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Producten van goeie kwaliteit en in verhouding niet duur. Snelle bezorging. Interessante nieuwsbrief

Website ziet er goed uit, maar het menu is wat onduidelijk. Lastig om bij het menu producten terug te komen.

Pluspunten

Snelle levering maar vooral ook goeie pure producten die me aan mijn huidprobleem rosacea hebben geholpen.

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correcte levering en het stipt uitvoeren van de opdracht

Pluspunten

Snelle levering Mooie potjes/flesjes Goede service

Nvt

Pluspunten

Netjes en snel bezorgd! Super tevreden.

Persoonlijk vind ik GLS nogal onduidelijk in het afleveren van het pakket.

Pluspunten

perfecte levering

Pluspunten

Mooie producten voor een goede prijs. De uitgebreide omschrijving wat je met de producten kan doen is ook echt heel fijn <3

De deksel van de kokosolie was open toen ik de doos open deed, maar gelukkig zat alles goed verpakt zodat alleen die ene pot een beetje olie-achtig was

Pluspunten

Snelle levering Goede product info Goede kwaliteit

Pluspunten

Supersnelle levering!! Via Messenger op de hoogte gehouden worden vind ik een geweldig systeem dat geeft een persoonlijk tintje en gemakkelijk ook want je hoeft niet elke keer je emailbox in te duiken. Ik geef dit bedrijf een 10+ met een griffel!!

Ga vooral zo door!

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering!!!! Topproducten en goede prijs!

Geen!

Pluspunten

Makkelijk online bestellen en snelle levering van de bestelling.

Pluspunten

website: klantvriendelijk, goed leesbaar, duidelijke indeling, blog = verhaal er achter product en product, refrenties. contact support centre: klantvriendelijk, duidelijk, snelle reactie. producten: puur, zonder toevoegingen. Herkomst is voor mij erg belangrijker, onder welke omstandigheden er gewerkt wordt in Afrika, bio en trade fair.

voor mij persoonlijk verwarrend dat NH onder een media groep valt wat bij mij vragen oproept over hoe het dan komt en zit ik dan wel goed? terwijl er misschien een mooi verhaal achter zit. tip: bijv een kaartje om je te verwelkomen als klant, is er product info meesturen te maken met het bestelde product. Denk bijv aan een aantal blz van je DIY boek, of een sample van een een ander product om te prikkelen. Hoeft volgens mij niet zo duur te zijn.

Pluspunten

Snelle levering, mooie en natuurlijke producten, en een groot assortiment. Ook het contact via de e-mail is erg fijn.

Navigatie op de website is lastig en de informatie op de flesjes zou wel wat uitgebreider mogen.

Pluspunten

Goede selectie en snelle levering.

Pluspunten

8geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke producten

Te klein assortiment

Nijverheidsweg 23 H