3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- snelle levering - producten goed verpakt

- tijdvak van bezorging aangeven (ik kon zien dat het onderweg was, maar niet hoe laat het bezorgd zou worden)

Pluspunten

Aandacht voor de klant

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima prijs en levertijd

De "persoonlijke" mails/spam is wel te veel, elke dag ontvang ik er minstens 1, jammer!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verkoop pure producten.

Betere communicatie naar klant en in het bedrijf. Producten die ik besteld had bleken niet leverbaar omdat ze niet op voorraad waren. Ik moest hier zelf achteraan omdat mijn bestelling maar niet bezorgd werd. Uiteindelijk wel goed gekomen. De jamaicaanse wonderolie raad ik af, heb er vreselijke haaruitval van gekregen en durf het niet meer te gebruiken.

Pluspunten

Goede eerlijke producten en prijzen

Pluspunten

Prima site met mooie natuurlijke producten. Helaas niet alles op voorraad en via de mobiel lastig zoeken naar alle producten.

Voorraden en voor de mobiele variant een goed overzicht maken van alle aanwezige producten in de shop.

Pluspunten

Snelle levering. Goede informatie bij de producten.

Pluspunten

- super fijn dat je je email adres kunt achterlaten wanneer het weer op voorraad is - uitleg bij de producten waar het voor dient en hoe je het kunt gebruiken - snelle antwoorden op facebook - snelle levering en duidelijk op de hoogte gehouden

- zou liever glazen flesjes hebben ipv plastic - mogelijk dat je ook een optie hebt om producten die niet op voorraad zijn wel alvast te bestellen en af te rekenen en dat deze als nalevering worden verstuurd.

Pluspunten

Snelle Levering Top!!!

Pluspunten

De customer journey heb ik als heel fijn en vertrouwd ervaren.

Pluspunten

Snelle levering! En goede organische producten.

Niets.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling! Goed product!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle bezorging. de producten zien er beide wel heel anders uit dan op de website, dus dat was even een verrassing. De glazen pot waarin de shea boter is geleverd vind ik onhandig, want smal en diep, en mijn hand past er niet in. Ik vraag me ook af of glas niet belastender voor het milieu is dan plastic.

Pluspunten

Mooie producten en verassend snelle levering!

Pluspunten

Goede producten

Beetje duur

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte afhandeling bestelling!

Ik heb kokosolie besteld! Deze zou bio zijn, maar het staat niet vermeld op de potten. Ook geen biolabel te zien. En is deze kokosolie geschikt voor consumptie?

Pluspunten

Snelle reacties op mail en een fijne instelling om behulpzaam te zijn bij problemen

Pluspunten

Bestelling gelijk de volgende dag in huis.

Pluspunten

prettige klantenservce, aantrekkelijke website, natuurlijke producten, snelle en correcte bezorgng.

bij het maken van een account gng er iets mis, dat niet door mijzelf hersteld kon worden.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern