3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super goed geholpen nadat mijn bestelling nog niet binnen was. 2de bestelling bij naturalheroes en zeker niet de laatste, topproducten!!

Helaas kon ik een product bestellen die niet voorradig was ( en heb ik na 5 dagen hier zelf achter aan moeten gaan ) ik ben hierna super geholpen maar meer een tip voor de volgende keer : Houd een klant hierover op de hoogte ipv dat een klant er zelf achteraan moet gaan!!

Pluspunten

Snelle verzending, en informatie omtrent het verzenden. Duidelijke informatie bij de producten. Top!

Pluspunten

Duidelijke informatie over de producten op de site Prettige labels Snelle levering

Nee eigenlijk niet :-)

Pluspunten

Mooi aanbod, vlotte en vriendelijke service.

Pluspunten

Goed en snel.

Pluspunten

Super lief en dijn geholpen!! Wij kunnen nog veel van jullie leren! Lieve groet Senna

Pluspunten

Zeer snelle verzending

Het is best wel duur. Ik begrijp dat het hoogstaande producten zijn maar toch...

Pluspunten

Goede natuurlijke producten en niet te duur

De verzendkosten van 5 euro vind ik zelf heel vervelend wanneer 1 product op is

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

steeds correct & op tijd geleverd

misschien eens bekijken of er een manier is om ervoor te zorgen dat de olies niet lekken (er was in mijn vorige bestelling ook wel een beetje gelekt, maar tijdens mijn laatste bestelling was de doos vanonder doorweekt met olie... :-( )

Pluspunten

Excellent customer service, they were always available to answer my questions. The products I received are of great quality.

Pluspunten

Biologische producten, zeer goede uitleg. Snelle levering

Aanbod olien nog meer uitbreiden, wij zoeken nog frambozenpitollie, mexican black castor olie, Arrowrootpoeder, cleopatra olie - biologische vloeibaar vanille extract - mango butter -etc......

Pluspunten

Snelle levering en snelle en behulpzame klantenservice toen ik mijn bestelling wilde aanpassen

Pluspunten

Goede producten, goede service. Leuke site met handige tips. Zeer snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Quick delivery and very good products

Packaging is unfortunately always different than picture, that is quite disappointing as it's cheaper/incomplete

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vlotte bestelling.

Er staat geen houdbaarheidsdatum bij het product. Vind ik een groot nadeel dat deze essentiële informatie ontbreekt. En daardoor plaats ik geen nieuwe bestelling.

Pluspunten

Bestellen en betalen ging erg makkelijk en mijn bestelling is op tijd geleverd. Goed assortiment. Ik kan nog niet veel zeggen over de producten, want het is gisteren geleverd.

Pluspunten

Klantgericht. Innovatief. Laagdrempelig.

Heb ik niet.

Pluspunten

Snelle service. in de middag besteld. Volgende morgen 09:15 uur in huis. Beter kan niet.

Geen verbeterpunten.

Nijverheidsweg 23 H