Pluspunten

Natural Heroes heeft de producten erg snel geleverd. Ik ben erg tevreden met de prijs/kwaliteit verhouding. Sheabutter is ontzettend lekker! Overal erg blij met Natural Heroes!

Sheabutter verpakking ziet er anders uit op de foto op de website dan wat ik heb ontvangen. Maakt verder niet uit voor de kwaliteit van het product want deze is uitstekend!

Pluspunten

Ik had de producten snel in huis.

Pluspunten

Super service, ook bij vragen. Ik ben allemaal mooie pakketjes aan t maken!

Jammergenoeg is er nu veel op.

Pluspunten

Er was iets fout gegaan bij mijn bestelling, kreeg meteen reactie en goede hulp en ter vergoeding voor de volgende bestelling een gratis verzending. Top service dus!

Pluspunten

fijn product. goede communicatie met bedrijf. snelle verzending. per ongeluk verkeerde product geleverd. goed en adequaat opgelost. leuk monstertje erbij van de zeep.

geen verbeterpunten.

Pluspunten

Snelle en correcte levering, zeer tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verkoopt goede en natuurlijke producten voor best een goede prijs.

Levering van de juiste producten kan verbeterd worden.

Pluspunten

Mooie producten voor een eerlijke prijs! Snelle en professionele afwikkeling met persoonlijke aandacht. Aanrader!

Pluspunten

(H)Eerlijke producten voor ons als klant maar ook voor de mensen die het produceren

Pluspunten

Heel vriendelijk verkoper. Hij luistert goed naar jouw verhaal. Vervolgens geeft een passende advies. Neem tijd voor de klant. Perfecte bediening.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle levering en vraag over product werd snel beantwoord. Leuk ingepakt met een extraatje! Ik vind het heel belangrijk dat er bedrijven zijn die letten op gezondheid, milieu en waar de producten vandaan komen! Ik ga zeker weer bestellen!

Pluspunten

Snelle levering van de produkten, mooie verse produkten. Ik ben erg tevreden, en blijf mijn produkten bij deze webshop zeker bestellen.

geen

Pluspunten

Fijne natuurlijke producten. de producten maken bij bewust hoeveel de natuur ons geeft. Eenvoudige mooie verpakking en snelle levering.

Ik ben blij deze fijne producten te mogen gebruiken.Ik hoop, dat de mensen die de producten maken er ook een eerlijke prijs voor krijgen. Ik heb dit niet op de site gevonden, maar misschien heb ik hierover heen gekeken

Pluspunten

Goede producten ben hartstikke te vrede!

Bereikbaarheid mag beter telefonisch via de mail wel toppie!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heldere info. Goed leesbaar. Snelle reactie. Mooie producten :-)

.?

Pluspunten

mooie producten, genoeg keuze

geen

Pluspunten

Goed prijzen

Pluspunten

1 flesje kwam kapot aan. Ik kreeg hee snel een nieuwe toegestuurd en zelfs 1 extra.

Meer keus in producten

Pluspunten

Duidelijke website, levering binnen de aangegeven tijd. Producten netjes verpakt afgeleverd.

Pluspunten

Snelle service, eerlijke producten.

Pluspunten

Zeer snelle levering, ook naar België. Mooie producten en een gratis staal gekregen. Very happy!

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern