Snellle levering, fijne producten!

De producten werken echt goed voor mijn droge huid.

moeilijk op te brengen

ik ben blij met een deo gebasseerd op natuurlijke producten. Echter het feit dat deze in een potje zit en de structuur zodanig is dat het lastig aanbrengen is onder de oksel, zal ik deze niet weer bestellen.

Zeer nette afhandeling van klacht

Bij mijn bestelling zat een flesje frambozenpitolie dat open was gegaan tijdens transport. Het was flink gaan lekken. Na een telefoontje kreeg ik kosteloos direct een nieuw flesje opgestuurd. Ik heb nog wel een mail met foto opgestuurd. Zeer netjes afgehandeld. Ik bestel vaker en dit was de eerste keer dat dit gebeurde. Ik ben zeer te spreken over dit bedrijf. Je wordt netjes te woord gestaan en bestellingen worden vlot geleverd. Een dikke 10!

Super producten en snelle levering

Meerdere olieën besteld en ben er zeer tevreden over

Met een goed gevoel!

Mooie producten waar van je voelt dat ze met zorg en liefde zijn uitgekozen en samengesteld. En super betrouwbaar <3

Hele fijne producten

Super producten

Prime!

Mooie en eerlijke producten!

The fast shipping really surprised me

I bought Myrrh oil and rose water that I needed ASAP for filming a video, I ordered it somewhere around 22:00 at night and at 10:00 AM I had it in my hands. The products are in perfect condition.

Snelle levering en vlotte reactie op mijn vragen.

Super tevreden.

Ik ben heel erg tevreden over het product.

M’n bestelling was snel en netjes bij me bezorgd. Fijn product en zal zeker vaker ( ook andere dingen staan nog op m’n verlanglijstje) bij jullie bestellen!

Super goede service

Ik had een product gekocht waar mijn zoontje allergisch voor bleek te zijn, ik had 2 potjes besteld, en van het aangebroken potje kreeg ik gelijk mijn geld terug en van het andere potje zodra ze die retour hebben ontvangen. Echt super goed opgelost. Heel erg bedankt

Perfecte producten en geweldige service

Natural heroes mag me zeker als vaste klant beschouwen, heel betrouwbare webshop met zuivere producten. Zeker een aanrader.

Wederom uitstekend!

Alles prima in orde en goede service. Goede producten, eenvoudig online te bestellen, tussentijdse informatie status bestelling, snel bezorgd. Producten waren goed verpakt en voldoen aan de verwachtingen. (Aleppozeep en Deo crème)

Ik ben blij met het product,precies zoals weergegeven op de webshop

Er was een klein probleempje, maar na 1 mail werd dit onmiddellijk opgelost.Nog nooit zo een dienstverlening gehad.Dank u daar voor.MVG ANNIE

Super!!

Fantastische producten!! Zeer goede klantenservice!

milieuvreindelijk goed verpakking

Prima producten zoals ik hebben wil voor mij!

Ik heb Shea Nilotica en Witch hazelwater bestelt en ik vind het fantastische producten. Last mijn huid weer stralen en zacht voelen Ik kreeg de bestelling supersnel. Jaaaaa heel tevreden. Ben alweer aan het kijken voor meer producten van deze webshop. Dank je wel Natural Heroes

uitstekend

snel geleverd, en het produkt zelf is geweldig

vlot en goed

bestellingen zijn snel binnen en de mwaliteit is prima

Top proucten

Heerlijke producten. Ben een fan.

De bezorger was er op de afgesproken tijd, en hij was vriendelijk.

Het product in goede staat ontvangen. De castorolie is een geweldig produkt.

Fijne spullen, snelle levering

Ik wordt blij van Natural Heroes. Fijne spullen en goede recepten om zelf mee aan de slag te gaan. Vragen worden snel en goed beantwoord. Artikelen heel goed verpakt.

Prima verzorgd

Netjes en snel verstuurd. Fijne producten.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern