En kwalitatief een fijn, eerlijk product voor een prima prijs.

Telefonisch erg goed geholpen!

Ik twijfelde om producten te kopen voor mijn kleine die last ervaart van eczeem. Klantenservice gebeld en goed geholpen door Natural Heroes. Uiteindelijk Sheabutter in combinatie met Teunisbloemolie en Borageolie als advies gekregen. Het werkt goed voor haar gevoelige huid! Eczeem is nog niet weg, maar de plekjes worden niet meer groter, huid blijft heerlijk gehydrateerd en ze geniet ervan wanneer ik het op haar armpjes en beentjes smeer!

Zeer goede producten, kwaliteit prijs in goede verhouding. De glazen verpakking kan je nadien voor DIY ( ook op hun site te vinden) herbruiken. Ben over alles al heel tevreden geweest en ook snelle levering. Zal blijven terugkomen!

Heel tevreden

Fijne producten om zelf bv een bodybutter te maken, dan weet je dat het goed is

Goede producten

Zoals altijd weer goed!

Hele goede website en uitmuntende klantenservice!

Hele fijne intuïtieve website. Maar de klantenservice is van uitmuntende kwaliteit. Ze reageren zeer snel en geven klantgerichte oplossingen.

Goede Service, snel ontvangen.

Top !

Helemaal top goede service. Bij mij gaat er wel eens iets verkeerd met het pakket en ze zijn bij Heroes ontzettend klantgericht en vriendelijk. Mooie eerlijke producten voor een goede prijs. Ik raad het het iedereen aan.

Snel

Duidelijk, fijne site en product kwam razend snel

Goed en zakelijk verwerkt. Snelle levering

Super netjes verpakt. Binnen een dag in huis. Top kwaliteit

Fijne producten, snelle levering

Producten die goed werken en fijn in gebruik zijn.

Ik heb sojawax en kokosolie besteld erg tevreden mee. Snelle bezorging, goed ingepakt. Ga zeker nog een keertje bestellen. Fijn dat jullie recepten delen om dingen zelf te maken

Goede producten

Goede producten, snelle levering.

Top producten

Snelle levering en daarbij ook nog eens een goede kwaliteit/prijsverhouding.

Snelle, vriendelijke en goede afhandeling

Natural Heroes heeft even op al mijn vragen netjes een antwoord gegeven

De producten zijn erg goed

Alleen jammer dat ik erg lang op mijn producten moest wachten ,en dat ik niet vermeld kreeg dat een artikel er niet meer was

Erg lekkere zalfjes. Snelle levering.

Goede hulp

Ik had problemen met de administratieve afsluiting met het betalen van een bestelling.... Er bleek iets niet goed te gaan,waar ook meerdere werknemers niet uitkwamen....ik wilde perse deze "All Purpose Balm" kopen en bleef zoeken naar wat er toch administratief misging...weer met medewerkster telefonisch aan onderzoeken.... Uiteindelijk heeft zij handmatig de bestelling geplaatst en de andere dag alweer in huis...Tevens heeft zij het probleem kunnen oplossen.... Chapeau voor alle medewerkers voor hun geduld!!!

Tevreden

Weer super tevreden met mijn bestelling. Snelle verzending en top producten.

heerlijke olieen

Werkt en smeert goed, zeker voor de oudere droge en rijpe huid. Ik ben er erg blij mee

Helemaal tevreden!

Super makkelijke als in handige website, redelijke prijzen en super snelle bezorging, goed verpakt.

Eerlijke en pure producten die echt werken

Mijn ervaring is super goed. Het zijn echt top producten die hun werk doen en de levering is snel. Er wordt ook echt gedaan wat gezegd wordt. Grote complimenten voor dit fantastische bedrijf waar ik helemaal fan van ben geworden.

Alles is top!

Topservice!

Prima service, mooie producten!

Duidelijke site met complete informatie. Gebruiksvriendelijk en goede service.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern