Prima service, mooie producten!

Duidelijke site met complete informatie. Gebruiksvriendelijk en goede service.

Levering keurig, track en trace pakket netjes afgeleverd,zoals ik gewend ben.

Bijzondrr goed

Uitstekende kwaliteit producten en hun klantenservice verdient een cijfer 10. Echt goed.

Top producten en snel verstuurd.

service, correcte

service, correcte

levering

De levering was snel en op tijd.

Mooie en interessante site/producten

De site geeft een goed gevoel. Duidelijk. Goed te zoeken. Lijkt alsof je in je winkel thuis loopt! Vier sterren zouden er ook vijf kunnen zijn, maar er is natuurlijk altijd ruimte om te blijven verbeteren ;)

Goede service!

Ik ben onder de indruk van de snelle communicatie. Iets waar een bedrijf bij mij snel enorm veel punten kan scoren. Naast dat de producten enorm fijn in gebruik zijn en ook nog eens in glas geleverd wordt!

Geweldige Puur-Natuur producten! Snelle bezorging en een Top service

De service is geweldig. Er wordt snel contact met je opgenomen. Ik ben gewoon een tikkie verslaafd aan de producten van Natural Heroes! Heerlijk puur natuur en al enkele jaren klant. Wil niets anders meer voor mijn huid! Dik tevreden!

Heb hier vaker gekocht, hele fijne producten!

Het is een hele fijne castor olie

De enige minpunt is dat als je het voor je gezicht wilt gebruiken het niet zo een handige potje is maar voor de rest is die helemaal top

Geweldig!

Hele goede natuurlijke producten

Top site!

Goede producten, goede site, snelle levering. Geen minpunten te bekennen naar mij idee. Ook is de product beschrijving bij ieder product uitgebreid en informatief. Tevens goede prijzen! Kortom top site!

Snel en fijn geholpen

Binnen een dag had ik mijn spulletjes zorgvuldig verpakt in huis. Ik koop hier graag vanwege het natuurlijke aanbod.

Prima producten tegen goede prijs

Duidelijke site met goede producten en info voor een goede prijs. Ook de communicatie met het bedrijf was goed en snel. Spullen geleverd binnen de afgesproken tijd. Aanrader.

Fijne website

Duidelijke en overzichtelijke website. Snelle levering

Kwaliteit producten top alsook dienstverlening

Nog nooit slecht product gehad en bij een mankement bv fles kapot bij transport wordt dit altijd direct recht gezet

Mooie producten, snel geleverd en altijd goede service als je vragen hebt. Mijn complimenten

Zeer fijne producten

Voelt prettig

super

Ik heb nu twee keer met een vraag gebeld en ik word echt super goed geholpen. Blij mee!

Klantvriendelijk

Ondanks alles in mails staat geschreven hebben de medewerksters me nog vriendelijk te woord gestaan.

Top producten

Ik maak mijn eigen cosmetica en kon hier alles krijgen wat ik nodig had. Er is ook veel informatie over hoe je producten kan maken. En natuurlijk een snelle levering ben super blij.

Niet tijdig geleverd en ook geen reactie op de vraag over vertraging

Update: na contact en onderstaande recensie contact geweest tussen mij en verkoper. Mijn klacht is goed afgehandeld en hopelijk intern ook betere controle op interne processen. Het staat prachtig op de website voor 23.30 uur besteld, volgende werkdag in huis. Maar helaas blijkt dat een valse belofte te zijn. Op mijn vraag waarom mijn bestelling niet tijdig is verzonden komt een vage reactie "we gaan het uitzoeken" en vervolgens hoor je niets weer. Dat schept in ieder geval geen vertrouwen voor een tweede bestelling. Het is dus geen kwestie van te laat leveren, wat veroorzaakt kan worden door de transporteur, nee het pakket is pas de volgende ochtend aangeboden bij de transporteur en toen dus ook pas daadwerkelijk verzonden! En de bestelling heb ik s avonds omstreeks 9 uur gedaan dus ook ruim voor 23.30 uur.

Snelle levering, goed verpakt

De producten zijn snel geleverd en waren goed verpakt, waardoor ik alles in perfecte staat ontvangen heb en meteen aan de slag kon.

Goed en snel opgelost

Helaas was door de bezorging mijn product beschadigd en kon ik het niet meer gebruiken. Deze is gelijk opnieuw en kosteloos opgestuurd aan ons. Sowieso een fijne website voor goede producten

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern