Betrouwbaar en snelle levering.

Ik had online besteld en kreeg de producten 2 dagen larer aan. Zoals omschreven!

Prima levering

Prima product

HEERLIJK NATUURLIJK.. IK HOU ERVAN!

De ROZENWATER van Natural Heroes...Wauw Die is echt heerlijk voor body, mind and soul!!

Snelle levering en goed ingepakt

Snelle service, de glazen potten goed ingepakt en snelle levering

Fijne sesamolie

Een uitstekende, snelle service en goede kwaliteit sesamolie. Zeer snel geleverd!

Slecht

Besteld, Euro 45 betaald en nog steeds niets ontvangen.

Fijne produkten

Hele fijne oliën. Mijn huid straalt op mijn 65e. Snelle levering. Blij mee.

Mooie producten

Mooie producten op de site. Snelle levering.

Helemaal geweldig!

Heel erg blij met de producten die ik heb besteld. Een ware aanrader voor iedereen die graag goed voor zijn of haar gezondheid wilt zorgen :)

Prima kwaliteit en service

Prima producten, goede en snelle levering. Ik ben een tevreden klant.

Jeuk was meteen gedaan

Heb een kale plek op mijn hoofd, een beetje castorolie op gedaan, de jeuk was meteen weg, het blijft een olie, dus wel wat vettig. Castorolie blijkt voor vele dingen goed te zijn. De levering is ook super verlopen.

Ik ben enthousiast met de de levering van argana olie, tamanu olie, zoete amandelolie en zwarte komijnzaadolie. Laast genoemde gebruik ik voor mijn droge voeten waar ik last van eczeem heb. Met het mooie zonnige weer smeer ik mij voeten er gemiddeld 3x per dag mee in. Ik merk nu al een grote verbetering. Ik richt mij het liefst op natuurlijke producten daar ik geen vertrouwen heb in chemische farmaceutische medicatie. Ik kan het iedereen aanbevelen..

Bestelling van een assortiment

Snel levering. Tevreden.

Blij mee

Gelijk zelf serum gemaakt geweldig

Duidelijke website. De aangekochte !qz produkten zijn als beschreven. Zorgzame verpakking. Snelle levering.

Top producten

Mooi collectie, aantrekkelijke verpakkingen en kwaliteitsproducten. Heb al verschillende producten uitgeprobeerd en tot nu toe super tevreden.

Fijne producten, mooie duidelijke site en snelle levering

Uitstekend, het aanraden waard

Super fijne en pure producten!

Hele fijne en pure producten die mooi en stijlvol verpakt zijn! De website is zeer overzichtelijk en duidelijk!

Zeer tevreden over dienstverlening en producten.

Netjes verpakt snelle bezorging

Fijne groene koffie olie ben er blij mee

Tevreden

Goede producten voor een redelijke prijs. Wel onpersoonlijk opgestuurd,een kaartje of briefje met bedankt voor je aankoop zou fijner zijn.

Echte olieën die werken.

Zo fijn om echte olieën te mogen ontvangen in de juiste verpakkingsmaterialen. De olieën zijn echt puur natuur. Ik ga hier zeker vaker bestellen vooral de tamanuoil na een week zijn bijna alle puisten littekens weg. Oprecht verbaasd en happy!

Perfecte transactie

Gemakkelijke en perfecte transactie, bedankt?

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern