Perfect :)

Zeer tevreden met alle producten die ik binnen heb. Goede kwaliteit en prijsverhouding. En klantvriendelijkheid ook top!

Zeer ruim assortiment van kwaliteitsproducten

Bij Natural Heroes vind ik steeds weer wat ik nodig heb, en vaak nog veel meer dan dat.

Snelle service en heerlijke producten.

Snelle levering, goed verpakt

Ik verwachtte persoonlijk meer van de castor olie, maar de rest van de producten lijken wel goed te werken

altijd tevreden

Natural Heroes levert altijd op tijd en de producten zijn van zeer goede kwaliteit. Al meerdere keren Jojoba olie en Argan olie besteld. De laatste aankoop is African Black Soap en ook daar ben ik super blij mee.

Snelle levering en p te vies wat ik had verwacht.

Goede verpakkingen. Precies wat ik had verwacht. Ik ben er blij mee. Niet op aan te merken .

Supersnelle levering

Supersnelle levering!

Super mooie producten en snelle levering

Zeer mooie producten, betaalbaar. Door mijn schoonheidsspecialiste werd mij een olie geadviseerd dus ik bij hen op de website zeer betaalbaar vond. Levering was bij mij binnen 24 uur.

Very quick and very good service

Produk is uitstekende gehalte. Aflewering was vinnig. Sal defnitief julle weer gebruik.

Snelle verzending + overzichtelijke webshop

Alles is snel geleverd! Ook goede informatie te vinden over de producten! Ik zou dit aanraden aan de familie en vrienden!

Nazending Geleverd

EDIT: Er is een nazending gedaan en ze gaan uitzoeken waar het eerste pakket is gebleven. Het is in ieder geval opgelost en lag niet aan de winkel maar aan het postbedrijf.

Producten zijn uitstekend en ze worden op een leuke manier gepromoot doordat er ook recepten en uitleg bijgegeven worden

Eerste bestelling

Wat een fijne webshop met geweldige producten en informatie. En dan nog eens een snelle verzending! Hier ga ik zeker nog bestellen!

Fijne producten, dus zeer tevreden

zeer goed

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd.Goede produkten

Top product na perfect advies

Ik kreeg heel goed advies en na het ontvangen van de bestelling is het product ook alles wat ik wilde.

Snel geleverd en biologisch

Snel geleverd en biologisch...top!

Fantastische kwaliteit!!

De bestelde producten waren snel in huis en als altijd weer van een fantastische kwaliteit! Mijn gevoelige huid geniet inmiddels alweer ruim een week van de overheerlijke whipped mango-boter-gezichts-creme die ik ermee heb gemaakt. Ik combineerde de boter samen met nog 7 andere bio ingredienten waaronder een paar heerlijke pure olieen (allemaal van Natural Hero's) en het bevalt enorm, alle droge plekjes ermee verdwenen! :) Ik kom graag weer bij jullie terug! :))

Mooie producten super service!

Ik had een probleem met de levering door het postbedrijf. Natural Heroes loste dit meteen op door een nieuwe levering op te sturen. Heel erg blij mee, hierdoor had ik de volgende dag meteen mijn producten. Mooie producten, ik ga hier in de toekomst zeker nog bestellen. Dankjewel

Prima producten en snel bezorgd.

Ik ben heel tevreden met de producten, ze kwamen razendsnel binnen, en ook nog een heel fijn cadeau er bij!

Tot nu toe zeer gevreden!!

Ik heb nu enkele producten gebruikt van Naturel Heroes. Ben heel tevreden. Ga zeker nogmaals bestellen

Gewoon uitstekend en prima producten

Goede website. Veel product informatie. Prima/uitstekende producten. Scherpe prijzen. Snel verzonden, tussentijdse info mbt status van verwerking tot verzending, prima verpakt. Een tevreden klant

Eerlijke producten maar voor jij als leek beetje onduidelijk.

Eerlijke producten maar bij de omschrijving staat vaak waarmee je het kan mengen maar staat weinig hoe precies. Of waar voor je het kan gebruiken, voor mij als leek die wel eerlijke producten zoekt moet ik Googlen wat bij mekaar past, en als je de vragenlijst in vult wordt het ook niet echt duidelijk. Graag zie ik een vragenlijst die je duidelijk verder helpt of nog beter een chat waarin je terecht kan met je vragen over een product en wat geschikt is voor jou huid.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern