super producten in pro verpakkingen, top

Heel blij met mijn aankoop

Geweldige eerlijke producten zonder toevoegingen

Ik heb de castrol oil en sea butter besteld. Super voor mijn (kleine) krullen. Ik ben van Surinaamse afkomst en heb heel droog haar. Ik heb een batterij aan haarproducten staan, zonder parabenen en sulfaten. Maar niets helpt echt goed, en mijn haar werd er niet mooier van. Mijn natuurlijke haar heeft eigenlijk weinig nodig. In de ochtend doe ik er casteroil en klein beetje sea butter in, het is dan heel de dag gehydrateerd, zacht en het glanst. Ik ben een gelukkige klant en ga zeker op zoek naar meer producten.

zoals eerdere keren uitstekend

Deze keer extra tevreden. Ik betaalde per ongeluk 2 x, voor aflevering. Nadenken hoe ik bedrag terug zou kunnen vragen omdat de betaling via "Molly"was verlopen. Binnen een paar dagen werd het echter teruggestort.

Mooie zuivere producten en super snelle levering.

Wat fijn dat zij bestaan, een gevoel van thuiskomen!

Natural heroes, de naam zegt het al, allerlei producten waar ik nog maar een fractie van heb geprobeerd maar bovenal een heel goed & natuurlijk gevoel bij heb. De biologische en koudgeperste castorolie is mijn absolute favoriet, bedankt voor jullie fijne service!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Een prettige website die makkelijk te bedienen is en de olie heb ik nog niet kunnen beoordelen. De bestelling was snel binnen.

Fijne ervaring

Alles keurig verzorgd,

Netjes

Netjes verzorgd en op tijd.

Goeie kwaliteit en snelle reactie

Idem

Snelle levering. Goed verpakt. Fijne olie. Heb er nu al baad bij Krappa olie en Castor olie. Ga zeker meer bestellen

Heel aangename webshop en interessante artikels en tips.

Mijn eerste bestelling, maar zeker niet mijn laatste. Een mooi arsenaal aan natuurlijke producten van uitstekende kwaliteit en heel vlotte levering en klantenservice.

Goede producten en snelle levering

Ik ben erg tevreden over de producten die ik besteld heb. Ze werden ook nog snel geleverd. En alles goed verpakt.

Pakketje op tijd bezorgd en de oliën die ik heb besteld bevallen goed. Flesjes verpakt zonder plastic !

Super producten

Mooie producten voor een goede prijs

Goede en eerlijke producten, met een goede service

Er zijn veel verschillende websites met ‘natuurlijke producten’, maar als je dan naar de ingrediënten kijkt, zullen er altijd wat chemische hoofd of hulpstoffen toegevoegd zijn. Bij Natural Heroes krijg je gegarandeerd natuurlijke producten!

Goeie shea butter.lekker smeerbaar.goed tegen droge huid.blijft soepel mijn huid....ben zeer tevreden daarover.eindelijk de beste shea butter.

Heel fijn bedrijf. Snelle service, fijne website, uitgebreid assortiment ❤️

Goede en fijne producten, heel stevig verpakt.

Het is goed! Alles wеrd snel en op tijd geleverd

Ik bestelde verschillende oliën en diatomeeënaarde. Alles werd zeer snel geleverd, Ik ben tevreden met de kwaliteit van de producten.

Ik heb je producten echt gebruikt. Ik zal het opnieuw kopen. Uitstekend

Ik heb je producten echt gebruikt. Ik zal het opnieuw kopen. Uitstekend

Steeds top!

Ik heb al vele bestellingen geplaatst en steeds super snel verzonden en àlles compleet en correct. Ook heb ik met hun klantenservice contact gehad en ook dat ging perfect, direct antwoord en het probleem was direct opgelost. Top service!

Fijne producten en snel geleverd

Blij met m'n producten!

Fijne site, ruime keuze en topproducten

Ik was gericht op zoek naar een ‘eerlijke’ olie. Kwam op de site van Natural Heroes terecht en vond daar alles wat ik zocht (en meer). Eerlijke producten, goede verpakking (donker glas!) en de prijzen zijn ook goed. De verzending was ook nog eens snel en via de mail werd ik duidelijk op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en de verzending. Kortom, hier kom ik zeker terug!

Mooie producten

De all purpose Balm bevalt me heel goed! Wel wat onhandig uit het potje te halen.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern