Zeer bijzonder eerste ervaring met Natural Heroes

Attent, gastvrij, behulpzaam, inform atief

Fijn product, snelle levering

Fijn product, snelle levering

Snel geleverd en heel goed pruduct

Heel blij met de producten

Al enige tijd was ik op zoek naar Krappa olie en toen heb ik het gevonden bij Natural Heroes. Verder ben ik erg blij met de overige producten die volledig natuurlijk zijn. Heel goed en fijn voor mijn huid. Dank je wel!

goed en snel

prima verpakte bestelling en snelle levering. Fijne zuivere producten en mooie recepten online

Fijne producten en snelle levering!

Zoals verwacht

Levering: top. Product : top. Aanbod: top. Komen zeker nog bij jullie aankopen. Alvast bedankt voor de goede service. Luc

Fijn dat de ingrediënten voir je recept zo je winkelmand in kunnen.

Goede producten, snelle bezorging!

Uitstekend!

Snelle levering, fijne producten

Moet de producten nog uitproberen. Heb ze nog maar nèt maar zeker de Grappa olie is erg fijn!

Mooie en duidelijke site, geen te hoge prijzen.

Snel en conform bestelling

Conform beloofde artikel snel geleverd.

Duidelijke website, snelle levering

Goede producten, duidelijke uitleg, goede service

Mooie producten

Heel snel geleverd, veel keus uit goede producten voor een goede prijs!

Nvt

Mooie producten voor nette prijzen

Beschadigde bestelling uiteindelijk wel opgelost

Ik heb onlangs mijn eerste bestelling geplaatst. Super tevreden over het bestelproces. Bestelling is ook snel verstuurd. Echter, de bestelling is ernstig beschadigd en incompleet geleverd bij het pakketpunt. Natural Heroes beloofde een nieuw pakket te sturen. Dit waren ze eerst vergeten maar is alsnog netjes opgelost.

Mogen wat lekkerder ruiken

Die krappa olie vindt ik echt heel erg stinken. En ook die shea ruikt niet eeg lekker en dat is jammer...

snelle bezorging en fijne producten

fijne producten. Bestellen altijd bitterzout hier. Stukken goedkoper dan elders. Nu had ik ook sheabutter en koudgeperste kokosolie nodig, dus ook maar hier eens besteld om te kijken hoe dit is. Erg fijne producten in ieder geval tijdens de zwangerschap.

Top info, snelle levering, top producten

Ik volg een opleiding kruidenvrouw en heb dus heel wat spulletjes nodig, maar twijfel vaak ook nog over de juiste producten. Hier krijg ik altijd heel snel juiste info. De levering is top en heel snel. Ik ben vaste klant.

Super snelle levering.

Mooie kwaliteit! Ik ben er erg blij mee...

De bestelling is snel geleverd en goed verpakt. Super

Goede producten. En eerlijk in prijs.

Topproducten

Super snel geleverd en heel goede producten. Ik ben tevreden!

Gewoon goed

Onderweg met de postbezorging was er een potje beschadigd.Deze is door de postbezorging geretourneerd. Zonder dat ik wat moest doen is het opgepakt door naural heroes en h kreeg ik mijn producten opnieuw toegestuurd. Goede ervaring.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern