Super snelle levering.

Mooie kwaliteit! Ik ben er erg blij mee...

De bestelling is snel geleverd en goed verpakt. Super

Goede producten. En eerlijk in prijs.

Topproducten

Super snel geleverd en heel goede producten. Ik ben tevreden!

Gewoon goed

Onderweg met de postbezorging was er een potje beschadigd.Deze is door de postbezorging geretourneerd. Zonder dat ik wat moest doen is het opgepakt door naural heroes en h kreeg ik mijn producten opnieuw toegestuurd. Goede ervaring.

Absoluut positief

Fijne webshop met uitleg en recepten, een community waarbij je kan aansluiten. Als je kijkt naar waar Natural Heroes voor wil staan dan zie je dat terug in alles, van de website, shop en community tot aan de verpakking van de producten en zelfs het verzendpakket. Heel blij mee!

Klacht netjes opgelost

Bij de bestelling zat een olie die niet goed meer was. Er werd een nieuwe opgestuurd Dus de klacht werd netjes opgelost. Bedankt

helemaal tevreden

fijn product.

Top producten van hoge kwaliteit!

Nu al een aantal keer een breed scala aan producten besteld en buiten de kwalitatief uitstekende producten is de verzending altijd snel en zijn de artikelen goed verpakt. Ook de service is top, na contact te hebben gehad over een gebroken pompje bij levering had ik binnen 3 dagen een nieuwe in huis.

Alles netjes verpakt en snelle levering en heerlijk produkten

Die is erg goed zo doorgaan

Nieuw produkt

Snelle service, dag erna bezorgd, vporalsnog beiden 1x gebruikt; ricine olie en zoete amandelolie. Ruikt zoals t moet in bruine flessen. Alleen op etiket ricine (castor) olie staat niet dat t hexaanvrij is, op website gelukkig wel. Beiden goed smeerbaar, zeker goed te mengen. Tot nu toe zeer tevreden; ik zou zeker weer iets bestellen zo nodig. Gratis flesje esoterische zoete sinaasappelolie zat erbij, deze is erg sterk. Een paar druppels is meer dan genoeg.

Ik vind makkelijk wat ik zoek. Kom ik er niet uit krijg ik hulp. Ze helpen je verder zowel Lotte sls Helena. Top team.

Snelle service en topproducten

Snelle service en topproducten

snelle en correcte service

Eerste aankoop: verzorgde verpakking, korte levertijd.

Fijne producten en snelle levering.

De producten zjjn heel fijn en goed geprijsd

snelle levertijd

en fijne producten

Mooie webshop met goede prijzen en klantenservice

Mooie webshop met goede prijzen en klantenservice

Gewoon goed

Goed verpakt en snelle levering. Producten zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden, echt heel fijne, en zeer tevreden met de kwaliteit. Net een week mee bezig, en geen klachten. Zal zeker terug komen. Ook jullie website vind ik fijn en informatief.

Snel

Snelle levering. Werkt het product, dat kan ik nog niet zeggen ..Das te snel. Had dit product al besteld maar das het nadeel van glas het voel stuk ..zonde van de olie maar goed ..wr gaan op nieuw beginnen

Uitstekende communicatie en snelle verzending

Je krijgt een snelle en beleefde communicatie. Als één van meerdere bestelde stukken niet voorradig is, bieden ze je zelfs aan, wat WEL voorradig is, reeds op te sturen.

Heerlijke producten

Snelle levering, Producten zijn prettig in gebruik. Ruikt heerlijk en je hebt weinig nodig

Super! Geen 5 maar 10 sterren!

De producten zijn top! De service is geweldig. De informatie op de website is handig, overzicht en duidelijk. De recepten zijn leuk! Al ben ik in dat laatste niet zo handig, ik ben ook een ramp met bakken en koken dus.... De producten zijn ook zuinig in gebruik, less is more! Ik raad Natural Heroes dan ook bij iedereen aan, want dit is puur onbewerkt en zonder zooi! Beter voor Mens, dier en milieu. Groetjes Loraine.

Prima ik ben tevreden

Goed product snelle levering

Correct en vlug

Tweemaal besteld, bestelling correct uitgevoerd, goede kwaliteit en s anderdaags reeds geleverd. Kortom zeer tevreden.

Top producten en snelle levering

Alles top

Nijverheidsweg 23 H