Heel fijn bedrijf: snelle levering, goed en snel advies als je ze mailt met een vraag, en vooral heel belangrijk: super fijne en mooie producten. Bedankt!

Goede prijs kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Geweldige ervaring!

Ik heb nu een paar keer besteld. Het is altijd perfect. Snelle verzending en prima verpakt. TOP!

heel tevreden

snelle levering.. super

Blij met snelle levering!

Dit was een kadootje en had ik snel nodig. Vandaar blij met snelle levering!

Eerste keer hier besteld, maar zeker niet de laatste keer! Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle en goede levering!

Snelle levering goede klantenservice

Snelle levering goede klantenservice

Heel prettig!

Super assortiment! Ik heb voor nu 2 flessen castorolie ingeslagen. Waar ik echt heel blij mee ben is dat de olie in een bruine glazen fles zit. Het kwam heel goed ingepakt en op tijd binnen. Dit was mijn eerste bestelling, maar zal niet de laat zijn.

Snel en vlot

Razendsnel een fijn product in huis

Tevreden

Ik ben zeer tevreden.

Mooi assortiment

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering, mooie produkten en leuke DIY recepten.

Top service!

Wat een mooie producten en snelle levering.

Top producten en klantenservice!

Mijn pakket was tweemaal beschadigd gedurende bezorgen. Helena en Lotte van Natural Heros hebben vrijwel meteen verzorgd dat een nieuw pakket mijn kant op kwam. Driemaal blijkt scheepsrecht en nu kan ik heerlijk genieten van de producten.

Fijne producten

Fijne producten met een goede prijs. Snelle levering. Vragen war per email snel beantwoord. Kortom ik ben erg tevereden

Zeer goede kwaliteit producten. Snelle verzending.

Ontzettend vriendelijke medewerkers!

Wat een fijne lieve en behulpzame medewerkers. Ze reageren uiterst professioneel op vragen. Mijn huisnummer ontbrak in mijn bestelling en ze namen direct contact met mij op om dit in orde te maken.

Fijn

De producten zijn fijn, de levering was snel! Kom zeker terug!

TOP producten

Iedere keer weer super blij met de producten van Natural Heroes. Ik word altijd goed geholpen en de levering is ontzettend snel. Ik ben fan!!

Snelle verzending. Zeer goed product.

Valt deze keer wat tegen

Vitamine E Olie: Ik was er heel enthousiast over en daarom nogmaals besteld, maar deze keer zit er een heel onaangename geur aan de olie. Zal het daarom weinig meer gebruiken, jammer.

Snel en goed

Bestelde artikelen worden snel en goed afgeleverd. Sommige producten zijn niet op voorraad en je kan je e-mailadres opgeven dan krijg je een mailtje als ze weer binnen zijn. Goede kwaliteit.

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering

Goed,tegen droge huid.

Fijn produkt,maar heel moeilijk smeerbaar. Zal het dan ook niet snel weer kopen. Het ruikt ook niet echt lekker.

Geweldig supplementen

Super kwaliteit