super

mis bijsluiters

mis bijsluiters met betrekking tot gebruik vooral omdat ik het voor de eerste keer ga gebruiken

Altijd snelle levering en fijne producten

Goede producten, uitleg & service

Hele duidelijke website die niet alleen grondstoffen/producten verkoopt maar ook de juiste informatie geeft zodat je leert hoe de producten te gebruiken. Ik blijf bij hen bestellen!

Het product doet niet wat het beloofd krappaolie

Goede service, ik krijg een nieuw product toegestuurd, mijn klacht serieus genomen en voel mij gehoord.. super bedankt

Glazen flessen, duidelijke labels, goede website,

Eerste bestelling geplaatst en hoewel er -na betaling- ineens een fout in de bestelling stond, hebben ze dat snel rechtgezet.

goed spul voor een goede prijs

Snel bezorgd en een mooie kwaliteit.

Heel snel afgeleverd.

Zeer tevreden over de levering. Hoeft voor mij niet zo snel maar het is natuurlijk wel heel prettig.

Perfect ingepakt snelle levering Formidabele artikelen

Interessant aanbod en super snelle levering:)

Ben nog niet zo lang klant, maar de zaken die ik tot nu toe gekocht heb vind ik perfect in orde... heb jullie al al meerdere mensen aanbevolen.

Fijne producten, snelle levering. Laatste bestelling helaas zoekgeraakt bij Post.nl. Na 1 maal contact met Natural Heroes te hebben gehad toezegging gekregen dat er een nieuw pakketje zou worden verzonden en heb dit na een paar dagen gelukkig wel ontvangen. Goed opgelost.

Fijne producten snelle levering

Fijne producten snelle levering en ondanks alles van glas wordt het allemaal veilig geleverd

Prachtige producten, goed verpakt, snel geleverd!

De bestelling was op tijd

Het was voor mijn zus bedoeld in Suriname op ik op de post gedaan dus wacht ik op haar reactie of het voor herkans vatbaar en of ze tervreden is

Snel en goed verpakt

Zelfs met pompje !

Zeer goed snel bezorgd en mooi op tijd bestel daar zeker meer producten

Super snel verzonden en super product!!!

Super snelle bezorging en goed verpakt.

(H)eerlijke producten!

Mijn huid en ik zijn weg van de producten van Natural Heroes! Ik begin met het reinigen van mijn gezicht, hals en borst met de black African soap. Ik was er wat huiverig voor. Mijn huid voelt snel kurkdroog door zeep, maar niet door de black African soap! Ik wil niet anders meer. Mijn huid voelt gereinigd en fijn aan. Daarna spray ik met de rozenwater face mist. De geur doet elke keer iets met me. Het ruikt zo heerlijk! Vervolgens gebruik ik Aloë Vera wat voelbaar hydrateert. De zoete amandelolie gebruik ik als oogserum. Deze voelt zijdezacht. ‘s Avonds gebruik ik de zwarte bessen olie. Goddelijk! ‘s Ochtends de Cactus vijg olie. Verrukkelijk! Mijn wat hardere rimpels in mijn gezicht zijn gewoon bijna weg! Mijn lichaam smeer ik ‘s avonds in met Rice bran olie. Ook alweer zo’n aanrader! En ‘s Ochtends gebruik ik weer de heerlijke zoete amandelolie voor mijn lichaam. Zo zacht! (H)eerlijke producten! Het wordt snel geleverd. Overal staan duidelijk bij waar het goed voor is. Ik raad ze iedereen aan!

Goede ervaring

Snelle levering, goed product, geen gedoe

Zoals steeds: uitstekend!

Natural Heroes stelt nooit teleur: zeer handige website, gemakkelijk te bestellen, prima te volgen via e-mail en track and trace en een zeer snelle en vlotte levering. Ieder product dat ik ooit hebt aangeschaft is van zéér goede kwaliteit. Een aanrader!

Goede en snelle levering van producten.

Top product

Nijverheidsweg 23 H