De bestelling was op tijd

Het was voor mijn zus bedoeld in Suriname op ik op de post gedaan dus wacht ik op haar reactie of het voor herkans vatbaar en of ze tervreden is

Snel en goed verpakt

Zelfs met pompje !

Zeer goed snel bezorgd en mooi op tijd bestel daar zeker meer producten

Super snel verzonden en super product!!!

Super snelle bezorging en goed verpakt.

(H)eerlijke producten!

Mijn huid en ik zijn weg van de producten van Natural Heroes! Ik begin met het reinigen van mijn gezicht, hals en borst met de black African soap. Ik was er wat huiverig voor. Mijn huid voelt snel kurkdroog door zeep, maar niet door de black African soap! Ik wil niet anders meer. Mijn huid voelt gereinigd en fijn aan. Daarna spray ik met de rozenwater face mist. De geur doet elke keer iets met me. Het ruikt zo heerlijk! Vervolgens gebruik ik Aloë Vera wat voelbaar hydrateert. De zoete amandelolie gebruik ik als oogserum. Deze voelt zijdezacht. ‘s Avonds gebruik ik de zwarte bessen olie. Goddelijk! ‘s Ochtends de Cactus vijg olie. Verrukkelijk! Mijn wat hardere rimpels in mijn gezicht zijn gewoon bijna weg! Mijn lichaam smeer ik ‘s avonds in met Rice bran olie. Ook alweer zo’n aanrader! En ‘s Ochtends gebruik ik weer de heerlijke zoete amandelolie voor mijn lichaam. Zo zacht! (H)eerlijke producten! Het wordt snel geleverd. Overal staan duidelijk bij waar het goed voor is. Ik raad ze iedereen aan!

Goede ervaring

Snelle levering, goed product, geen gedoe

Zoals steeds: uitstekend!

Natural Heroes stelt nooit teleur: zeer handige website, gemakkelijk te bestellen, prima te volgen via e-mail en track and trace en een zeer snelle en vlotte levering. Ieder product dat ik ooit hebt aangeschaft is van zéér goede kwaliteit. Een aanrader!

Goede en snelle levering van producten.

Top product

Nvt

Snel en netjes

Snelle verzending

Nadat de post het pakketje heeft gehalveerd een keurige en snelle verzending van de rest. Super service

heerlijk mijn eigen lippenbalsem

snelle veilige levering

Het bedrijf doet wat het beloofd!

Maar, nu komt het… Ik had vijf sterren willen geven, maar… Ik wilde ook nog een flesje geranium olie mee bestellen. Helaas was dat toen niet leverbaar. Ik wil het nog steeds. Bestel ik het nu bij jullie, dan komen er verzendkosten bij. En ik had het liever, want goedkoper, bij de andere bestelling willen mee bestellen. Als er nu een mogelijkheid aangeven zou worden, zoiets als: Wilt u een product aan uw bestelling toevoegen wat momenteel niet leverbaar is, dan wordt het u, indien weer leverbaar is, franco toe gezonden. Verder niets dan lof! Mvg, Mitzy

Op tijd geleverd goed product.

Goeie prijs kwaliteit

Prima webshop

Ik bestelde teunisbloemolie. Dus besteld betaald ontvangen

geweldig

Duidelijke website, makkelijk om de bestelling te plaatsen en snel geleverd.

Het werkt heel goed!

In eerste instantie ben ik zeer tevreden; de olie werkt heel goed tegen de schilfers. Alleen de jeuk blijft nog wel, wellicht dat dat op den duur verdwijnt.

Zeer Tevreden klant

Fijne pompflesjes, donker glas voor een redelijke prijs.

Openheid eerlijk betrouwbaar en een snelle levering

Dit is mijn ervaring, ze geven veel advies, en met duidelijke filmpjes.

Top winkel

Verantwoord producten en snel geleverd.

Goed product snelle levering

Goede natuurlijke producten

Heerlijke goede natuurlijke producten voor een eerlijke prijs

Er zat een kapot potje bij mijn bestelling. Twee dagen later al een nieuwe bezorgd!!

Duidelijk en snel

De site is overzichtelijk, duidelijk en goed geordend. De levering was snel en netjes ingepakt. Heel blij mee Gr Sabine

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern