Geweldig!!!

Ik ben super blij met mijn producten die ik heb besteld. Service super netjes.

Zeer ruime keuze op de website. Goede omschrijvingen bij de producten. Snelle levering.

Snelle levering en mooie producten!

Mooie site en producten, snelle levering

Blij met mijn bestelde artikelen, ga ze nu uitgebreid testen

Ik voel me heel goed bij de producten van Natural Heroes. Al 2 keer iets besteld en altijd heel stevig verpakt. Ook een heel snelle levering. En het staat heel mooi in de badkamer... Altijd tof ☺️

Perfect!

Natural heroes heeft hele goede spullen. De krappa olie is mijn favoriet. De bezorging is snel. De volgende dag heb ik altijd mijn spullen in huis.

Erg blij!

Voor her eerst de warrior natuurlijke deodorant gebruikt, en ik moet zeggen dat het heel zacht en glad is voor de huid. Het ruikt heel subtiel en wat ook erg fijn is is dat er geen baking soda inzit. Dat vind ik zelf niet fijn omdat het altijd schuurt hoe zacht ik het ook in maseer, dus voor mij een top product!

Veel natuurlijke producten

Op de site staan zeer veel natuurlijke producten voor allerlei toepassingen. De prijzen zijn redelijk.

Behulpzaam

De tijd en moeite genomen om onderzoek te doen naar informatie mbt mijn vraag. Pas mijn eerste ervaring met hun, dus vandaar een 8 ipv hoger ondanks dat ik erg tevreden ben.

Fijne olieën

Fijne olieën, ook de aroma olieën ruiken heerlijk Je kunt ruiken dat het puur natuur is!

Altijd goed

Alles wat ik heb gekocht is zalig, mijn huid geniet ervan dus ik ook.

Zoals gewoonlijk top

Zoals gewoonlijk top . Goede producten voor een eerlijke prijs Snel geleverd Goed verpakt Ik ben er blij mee

Snelle levering top!!

Zwartzaad olie is lekker en de sheabutter ook

Fijne producten, snelle verzending

Positieve ervaring. Fijne producten. Ook vloeibare Aleppo zeep te koop:)! Mijn huid is er blij mee (en de rest van het gezin ook)

Bestelling werd geleverd zoals gepland.

Ik bestelde essentiële olie, de kwaliteit is perfect.

Mooi bedrijf met mooie producten .

Suuuuper snelle verzending . Alles netjes ingepakt. , leuk

Goede produkten, doen veel voor het lichaam. Snelle bezorging en redelijke prijzen.Bedankt!

Goede crème voor je voeten!

Deze Shea butter is erg goed voor je voeten. Ik smeer mijn voeten 3 x per week in met deze shea butter.

De Neroli etherische olie die ik bestelde is van goede kwaliteit; ruikt heerlijk!

Het 5 ml flesje Neroli dat ik bestelde bij Natural heroes ruikt heerlijk en is van topkwaliteit voor zover ik kan beoordelen met mijn leken neus. Ook was die redelijk betaalbaar. Minpuntje was de verpakking die zo groot was - en dat voor een 5 ml flesje - dat het niet door de brievenbus kon.

Fijn!

Fijne producten geen rommel en hele vriendelijke hulp via chat.

Fijne ervaring

Levering was snel. Producten waren goed verpakt. Klantenservice is goed bereikbaar, vlotte reactie en fijne service.

Bestelling werd heel snel geleverd, goed verpakt En de producten bevallen ook heel erg goed, dus zeer tevreden.

Vriendelijk meelevend heel fijn shoppen

Goede producten, vertrouwd adres.

Heerlijke olie, puur natuur!

Goed en betrouwbaar, wel duur..

Een fijne webwinkel met veel producten van goede kwaliteit. Snelle levering. Handige recepten (mogen nog iets meer zijn b.v. vloeibare haarspoeling..) Wel vind ik de producten vaak erg duur (ga daarom ook vaak bij andere webshops zoeken naar alternatieven)

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern