Uitstekende service

Na contact te hebben gehad over de aangetaste precisieweegschaal met het verzoek een nieuw dekseltje toe te sturen, werd mij een hele nieuwe weegschaal toegestuurd. Ook is de tekst op de website meteen aangepast, zodat anderen gewaarschuwd zijn. Top! Ook met vragen kan je prima bij de klantenservice terecht. Er zitten mensen aan de telefoon, die weten waar ze het over hebben. Kopen via deze website is echt een aanrader!

prima/ uitstekend

goede nette veilige aflevering. Alle producten goed verpakt.

Heerlijke producten

Net als de vorige keren weer goede ervaring met de rozebottelolie en de amandelolie. Maar snap de (glazen) pipet niet helemaal, wat is er gebeurd met de druppeldop die de rozebottelolie had? Dat doseerde makkelijker en veel veiliger dan het glas vd pipet!

Goede service en prima produkten

Toen ik een vraag had kreeg ik daar heel snel een antwoord op!

Goede producten en snel geleverd

meer dan uitstekend!!

Mooie producten, snel geleverd op plastic vrije manier. Ik ben echt fan!

Hele snelle levering en gied product

Leuk

Snelle levering, goede handleiding, natuurproduct Toppie

Snelle levering en zeer goede producten

Heerlijke pure oliën voor mijn huid

Goede service en goede producten

Positief

Niet Ontvangen

Ik heb tot nu toe mijn bestelling niet ontvangen en volgens PostNL is het bezorgtijd niet bekend. Wanneer krijg ik mijn bestelling?

Kreeg meteen een nieuw product nadat het bestelde product gelekt had.

hele mooie produckten. rozenbottel olie bevalt goed.

Netjes verpakt, mooie producten en snel verstuurd

Goed zoals altijd

Altijd zorgvuldige verpakt. Goede producten. Snel geleverd.

Super snel en geweldig goed ingepakt mijn bestelling binnen! Nu al een paar dagen de castor olie met een compress op een onderhuids bultje gebruikt en het word al iets kleiner!

Heel goed!

Leuke en nuttige tips, leuke filmpjes al vind ik jammer dat er geen ondertiteling bij staat. Voor mij is het lastig om te verstaan wat er gezegd wordt, dan zou ondertiteling kunnen helpen.Ik ben daarin vast niet enige. Als je wat besteld is het vlot in huis en altijd goed verpakt. Een eest om de nieuwsbrief te lezen. Ben blij met deze site.

Top produkt

Top produkt

Gewéldig

Fijne produkten, die snel en zorgvuldig opgestuurd worden

Op alle gebieden precies zoals je wilt winkelen

Het bestelproces is duidelijk en snel. Geen addertje onder het gras. Afbeelding precies zoals 'in het echt'. Snelle verzending en aan komst. Keurig en doelmatig verpakt. Het belangrijkst : de Teunisbloem olie. In een ongeopend flesje. De olie gebruik ik al langer en ben tevreden over de werking

Top producten

Zeer tevreden! Goede producten en goede service. Bedankt. Zal in de toekomst zeker weer bestellen.

Goede olie

Goede olie, snelle levering

Matig

Pakket is nog niet bezorgd. Dit ligt aan Post nl.

Je huid moet even de omslag maken maar dan ga je het echt zien Mooie schone huid Ik gebruik niet zoveel zwarte zeep om te wassen sea boter en rozenbottel olie Mijn rosasia is heel rustig nu geweldig

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern