Je huid moet even de omslag maken maar dan ga je het echt zien Mooie schone huid Ik gebruik niet zoveel zwarte zeep om te wassen sea boter en rozenbottel olie Mijn rosasia is heel rustig nu geweldig

Heel fijn

Mooi transparant bedrijf, met fijne natuurlijke producten. Levering was heel snel en de olie die ik heb gekocht (cactusvijg) is echt fantastisch.

Top producten en vlotte service

Ik was al enige tijd op zoek naar bepaalde producten en dit was de enige website waar ik alles terug vond aan mooie kwaliteit!

Hele fijne klantenservice

Helaas bleek bij aankomst van mijn bestelling 1 product in glas gebroken te zijn. Na telefonisch contact met de klantenservice werd dit direct in orde gemaakt door het product opnieuw en kosteloos toe te sturen. De volgende dag had ik het al binnen. Zeer fijn zulke klantenservice!

Hele goede artikelen, snelle levering en goede service

Diverse artikelen gekocht en allemaal goede kwaliteit.

Fijne pure producten

Fijn om ergens pure producten te kunnen kopen. Maar daarnaast is ook alle informatie (en recepten!) die daar om heen beschikbaar zijn zeer waardevol. Ik koop deze producten omdat het prettig is voor mijn huid, maar het is het ook gewoon leuk om mee bezig te zijn. Ik heb nu voor het eerst cacao boter gekocht en daar (samen met shea butter en kokosolie) een body bar mee gemaakt. Echt leuk dat zoiets dus gewoon lukt!

Super goed

Producten zijn goed verpakt Goede werking en snelle levering

Goed product en snelle levering

Ik ben zeer tevreden over het product wat ik aangekocht heb bij jullie.

Goede producten

De producten zijn van erg goede kwaliteit, maar erover schrijven mag niet. Er wordt naar mijn ervaring gevraagd maar als ik daarover schrijf, word dit gecensureerd. Beetje jammer, daarom schrijf ik ook geen review meer.

Snelle levering en een fijn product

Het product doet wat het beloofd, mijn haar voelt een stuk beter aan.

Snel bezorgd en fijne producten

1e keer besteld

Zuivere producten en snelle verzending

Veel keuze op de site. Puur-natuur producten, veel info en snelle verzending! Helemaal Top!

Fijne olie voor mijn buik

Snelle verzending ! Fijne olie hoop dat ik hiermee geen striemen op mijn buik krijg ivm zwangerschap ik heb de rozenbottel olie en druivenpit olie

Heerlijke winkel

De wasknijpers zijn geweldig en eerlijk eigenlijk alles perfect.

Fijne producten.

Goede, eerlijke spulletjes. Fijn om mee te werken en heerlijk om te gebruiken.

Snelle levering!

Ik had mijn product binnen 1 dag in huis.

Perfect en snel

Goede site met duidelijk uitleg bij producten. Prijs prima, zeer goede kwaliteit. En zeer snelle levering.

Goed assortiment met duidelijke informatie en makkelijk zoeken

IK ben fan van Natural Heroes! Vooral ook omdat er veel informatie te vinden is over de producten en waarvoor je het kan gebruiken. Ik heb ondertussen al aardig wat producten gebruikt en niet alleen voor mezelf

Super service! Ik had een bestelling geplaatst, maar jammer genoeg werd het pakje niet geleverd. Toen had ik de helpdesk gecontacteerd en hebben ze direct een nieuwe bestelling voor me geplaatst. Ik heb deze zonet ontvangen en ben heel blij dat zo snel gehandeld hebben met een nieuwe bestelling!

Favoriet merk

Dit is al een aantal jaar mijn favoriete shop op gebied van verzorging. Bevat geen nare toevoegingen en doet wat het belooft.

Fijn product

Fijn product

Ik vind heel goed het webshop.

Fijne produkten.

Heerlijke produkten. Goed voor het milieu, de huid,je lichaam. En de toekomst.

Wederom TOP!

Bestel hier vaker en nog altijd even tevreden. Fijne producten, goed verpakt en snelle levering :)

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern