Goede produkten, doen veel voor het lichaam. Snelle bezorging en redelijke prijzen.Bedankt!

Goede crème voor je voeten!

Deze Shea butter is erg goed voor je voeten. Ik smeer mijn voeten 3 x per week in met deze shea butter.

De Neroli etherische olie die ik bestelde is van goede kwaliteit; ruikt heerlijk!

Het 5 ml flesje Neroli dat ik bestelde bij Natural heroes ruikt heerlijk en is van topkwaliteit voor zover ik kan beoordelen met mijn leken neus. Ook was die redelijk betaalbaar. Minpuntje was de verpakking die zo groot was - en dat voor een 5 ml flesje - dat het niet door de brievenbus kon.

Fijn!

Fijne producten geen rommel en hele vriendelijke hulp via chat.

Fijne ervaring

Levering was snel. Producten waren goed verpakt. Klantenservice is goed bereikbaar, vlotte reactie en fijne service.

Bestelling werd heel snel geleverd, goed verpakt En de producten bevallen ook heel erg goed, dus zeer tevreden.

Vriendelijk meelevend heel fijn shoppen

Goede producten, vertrouwd adres.

Heerlijke olie, puur natuur!

Goed en betrouwbaar, wel duur..

Een fijne webwinkel met veel producten van goede kwaliteit. Snelle levering. Handige recepten (mogen nog iets meer zijn b.v. vloeibare haarspoeling..) Wel vind ik de producten vaak erg duur (ga daarom ook vaak bij andere webshops zoeken naar alternatieven)

Uitstekende service

Na contact te hebben gehad over de aangetaste precisieweegschaal met het verzoek een nieuw dekseltje toe te sturen, werd mij een hele nieuwe weegschaal toegestuurd. Ook is de tekst op de website meteen aangepast, zodat anderen gewaarschuwd zijn. Top! Ook met vragen kan je prima bij de klantenservice terecht. Er zitten mensen aan de telefoon, die weten waar ze het over hebben. Kopen via deze website is echt een aanrader!

prima/ uitstekend

goede nette veilige aflevering. Alle producten goed verpakt.

Heerlijke producten

Net als de vorige keren weer goede ervaring met de rozebottelolie en de amandelolie. Maar snap de (glazen) pipet niet helemaal, wat is er gebeurd met de druppeldop die de rozebottelolie had? Dat doseerde makkelijker en veel veiliger dan het glas vd pipet!

Goede service en prima produkten

Toen ik een vraag had kreeg ik daar heel snel een antwoord op!

Goede producten en snel geleverd

meer dan uitstekend!!

Mooie producten, snel geleverd op plastic vrije manier. Ik ben echt fan!

Hele snelle levering en gied product

Leuk

Snelle levering, goede handleiding, natuurproduct Toppie

Snelle levering en zeer goede producten

Heerlijke pure oliën voor mijn huid

Goede service en goede producten

Positief

Niet Ontvangen

Ik heb tot nu toe mijn bestelling niet ontvangen en volgens PostNL is het bezorgtijd niet bekend. Wanneer krijg ik mijn bestelling?

Kreeg meteen een nieuw product nadat het bestelde product gelekt had.

hele mooie produckten. rozenbottel olie bevalt goed.

Netjes verpakt, mooie producten en snel verstuurd

Goed zoals altijd

Altijd zorgvuldige verpakt. Goede producten. Snel geleverd.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern