Heb het product nog niet uitgeprobeerd.

Het product nog niet uitgeprobeerd.

snelle en perfecte levering

De eerste keer iets besteld bij Natural Heroes en direct zeer tevreden !

Bestelling en levering top, contact matig

Voordat ik de bestelling plaatste heb, heb ik een vraag gesteld bij de 'meningen' rubriek. Ik heb daar nooit een antwoord op gehad. Verder wel tevreden over de bestelling en bezorging. Afgesproken bezorgingsdatum en tijd werd een dag verschoven wat het wat ingewikkelder maakte. Als er een datum en een tijd wordt afgesproken, denk je dat dat vast staat.

Goede producten, goede omschrijving.

Topproducten

Wat een fijne producten, zo natuurlijk en zonder chemische troep. Kan niet meer zonder.

Dol op jullie producten

Mooie en duidelijke verpakkingen. Ik ben erg enthousiast dat alles wat ik tot nu toe nodig had voor mijn DIY producten verkrijgbaar en betaalbaar is.

Correct en snel bij probleem

Na het sturen van een mail, werd er snel op geantwoord en onmiddllijk een nieuw pakket gestuurd. Pakketjes zijn ook mooi en goed verpakt angekomen

Altijd goed

Fan van alle DIY producten, ik hou van de verpakkingen (clean & simple) + goeie service. Problemen worden altijd opgelost, zeer klantvriendelijk.

Kapot binnen gekomen..

Mijn product kwam kapot aan , heb een mail gestuurd maar nooit reactie ontvangen.. jammer

Snelle levering en producten zoals omschreven op de website.

vlot & goed

Fijn wat jullie allemaal hebben, ik kom zeker terug...

Goed product voor goede prijs

Ook bestellen en leveren ging goed.

Top producten en goede service

Men wordt zo snel geholpen als er een fout gaat met bestellingen ik vind het helemaal top ik blijf producten bestellen wat een goede service en klant vriendelijk ik geef natural heroes een dikke 10 ook goede pure natuurlijke producten waar geen troep in zit ik zou het aan een ieder aanbevelen.

Hele fijne producten, de monoi Tahiti heb eerst met 99% gehad, toen met 100% en nu weer terug naar 99%, ik houd van die geur die je de hele dag ruikt!

Goede ervaring

Geweldige ervaring!

Snelle verzending waarvan je prima op de hoogte wordt gehouden. Ook de mogelijkheid om het af te halen bij een Post.nl Pick-up punt. Supergoed verpakt!

Snelle levering en goed verpakt

Heerlijke producten en super service!!

Ik koop al best lang bij NH en ben nog altijd heel blij met hun producten en service. Door de verschillende maten kan je makkelijk iets nieuws uitproberen. De service is geweldig en mijn pakketje wordt iedere keer met veel zorg ingepakt waardoor de flesjes en potjes nog nooit gebroken zijn onderweg.

Goed product snel geleverd

Goed product, snelle levering

Goed product, snelle levering. Enige kanttekening is dat de prijs ietwat aan de hoge kant is.

Super snel en goede producten

Producten snel geleverd en super fijn in gebruik. Nog maar een paar dagen gebruikt en nu al het ieee dat het mijn huid voedt. Gebruik nu puur alleen de olie maar zal wel eens willen proberen om zelf te combineren

Erg fijne sheabutter Nilotica

Waarom ik steeds terug kom op deze sheabutter Nilotica. * Het is een uitstekende draagolie voor mijn essentiële oliën die ik gebruik. * Maar puur is deze zo fijn. * Een klein beetje in je handpalm laten smelten en smeren maar. * Ook als butter voor mijn gezicht. zowel als dag-als nachtcrème. * Losse velletjes rondom je nagels herstellen sneller met deze butter. * Voor hardlopers onder ons, op plekjes smeren ter voorkoming van schuurplekjes en blaren. * Ook goed om de huid soepel te houden al je zwanger bent. Kortom veel toepassingen. Ik ben er zeer tevreden over....

Snelle service, goede producten

Duidelijke site, fijne omschrijvingen van de producten, snelle correcte levering.. Kortom, voor herhaling vatbaar!

Zeer duidelijke website, leuk de creativiteit van de poesjes…Goes product, snelle levering!

Zie boven

Ik was op zoek naar waar ik rozenwater kon kopen en ik kwam op deze site terecht, ik gebruik al vaker natuurlijke producten maar zag het brede assortiment, een overzichtelijke site en vooral heel veel reviews bij de producten. Waardoor ik dus veel meer heb gekocht dan rozenwater alleen haha. De flesjes plakken soms maar ik vermoed door de verpakking. Producten zijn goed en heb mezelf kunnen verwennen. Dankjewel!

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern