Hopelijk een goede 100% natuurliijke olie (je weet maar nooit).. Jullie komen voor mij betrouwbaar over en de service was prima en snel ..ga snel weer een x op jullie site kijken.

Prima prijs kwaliteit verhouding en supersnel in huis . Ga hier zeker weer bestellen .

Zo blij met Natural Heroes

Al mn andere potjes, cremetjes en olietjes de deur uit. Alleen nog maar de spullen van Natural Heroes. Vooral sheabutter is mn grote favoriet. Ik gebruik het ook bij mn sportmassage. Helemaal super.

Uitstekende klantenservice

Pakket 1 kwam niet aan. Fout lag bij PostNl echter Natural Heroes klantenservice loste dit keurig op en zou het pakket opnieuw toesturen. Het opnieuw verstuurde aangekomen pakket bleek een lekkend product te hebben en heeft andere producten daarmee beschadigd. Pakket werd opnieuw en direct toegestuurd. Beide keren ben ik heel vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice, die direct tot actie overging om beide euvels z.s.m. op te lossen.

Heerlijke producten

De mensen helpen en heel belangrijk ze proberen echt je te helpen Geweldig om te ervaren Het is een verademing dat ze je echt helpen zoeken naar oplossingen Ik voel me er thuis Bedankt

Geven goed advies

Mooie producten, snelle levering.

Graag neem ik een kijkje op de site van Natural Heroes om hun producten te bewonderen. Het assortiment is divers. De informatie die ze verstrekken over hun producten is zeer uitgebreid. De overzichtelijke site vertelt een verhaal: Natural Heroes draagt mens, dier en natuur een warm hart toe. En bovendien zijn heel veel producten biologisch. Tevens is de informatie met betrekking tot de bezorging van bestellingen duidelijk en mag je de bestelling de volgende dag al in ontvangst nemen. Toppers!

Superwebshop

Ik ben al langer klant bij Natural Heroes en dat gaat eigenlijk altijd prima. Prachtige producten, snelle verzending en snel en vriendelijk antwoord als je een vraag hebt. Het nieuwe spaarsysteem vind ik ook heel fijn. En ook leuk dat je gratis proefjes kan meebestellen boven een bepaald bestelbedrag. Mijn favoriete product is de cactusvijgolie, wat is dat een heerlijke olie! Alleen een beetje jammer dat het nu in een fles met een pipet zit, ik vond de druppelaar handiger, maar verder echt een fantastisch product! Ik ben heel tevreden en blijf hier zeker klant!

Goede service,advies snelle levering

Prima producten

Zie boven

Ik vind altijd heel leuk om op de site te kijken en dingen te shoppen voor een betere en bewuste keuze. ik vind het fijn dat er een hele goede uitleg is bij alle producten.

Fijne producten.

Fijne mooie producten voor huis en haar en snelle levering.

Heerlijk en natuurlijk!

Fijne producten voor een fijne prijs. En alles natuurlijk en zonder microplastic. Ik ben fan!

Heerlijke producten, snelle bezorging.

Prima service en fijne producten

Prima service en fijne producten!

Mijn dochtertje haar huid was heel droog sins ik de pure shea butter smeer wordt haar huid steeds beter!

Supersnelle levering

Waren alle webshops maar zo betrouwbaar als Natural Heroes Laat in de middag besteld en de dag erna al in huis. ZEKER voor herhaling vatbaar.

alles keurig in orde

alles keurig in orde

Verbaast van niet ‘natural’ product

Schrok even toen mijn bestelling binnen kwam en ik een zeer ongezonde essentiële olie bij mijn bestelling had zitten. Met zo’n natuurlijk idee webshop had ik dit niet verwacht en ben ik teleurgesteld in het product. Ik rook het en het sloeg meteen op mijn longen. Toen zag ik de gevaren symbolen pas. Helaas. Dus niet alles is zo ‘natural’ als je denkt helaas

Snelle levering, prima producten, goede communicatie

Top product!

Zeker een aanrader als je je gezondheid wilt verbeteren!

Goed product

Producten was heel snel geleverd. Ik ben blij met de producten.

Snel geleverd en heel tevreden!

Mijn bestelde producten waren sneller geleverd dan gedacht. Prima service! Ook erg tevreden over de heel duidelijke volledige product informatie op de website. Top kwaliteit van de producten en niet overdreven duur!

Super good

I use this product for washing our clothes and it is a life saver for sensitive skins

Super goede service

Twee producten niet geleverd, werd direct goed geholpen. Had de producten binnen 2 dagen binnen. Super blij mee. Producten zijn van goede kwaliteit.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern