Goede snelle service bestelling in orde goed verpakt

Goede natulijk producten

Bestelling snel geleverd, alles was goed ingepakt.

Natuurlijke producten die goed zijn voor de huid

Een snelle levering van producten en het geven van goede advies.

Fijn product en zeer snel geleverd

Gewoon super

Ik heb al veel besteld bij natural heros. Het is makkelijk in gebruik de producten en ze hebben veel producten.

Super webwinkel

Heerlijke natuurlijke en betaalbare spulletjes voor je huid, snelle bezorging

Super tevreden met mijn mooi producten

Ik ben verslaafd aan jullie shop heerlijke proceduren

Aanrader!

Zeer snelle levering, goede kwaliteit-prijs verhouding

Natuurlijk goede levering

Pakketje was snel in huis en ben tot nu toe heeeeeel blij met alle natuurlijke producten die ik middels jullie blogs en diy recepten heb samengesteld. Ga zo door jullie zijn top!

Ik bestel zeker opnieuw

Mijn pakket werd zeer snel en correct afgeleverd. De producten zijn stuk voor stuk kwalitatief en zeer fijn verpakt. Prijs-kwaliteit zeer sterk. Ik ben alvast fan!! Ik bestel zeker opnieuw bij Natural Heroes!!

Fijne webshop, producten van goede kwaliteit

Ik vind het fijn shoppen bij Natural Heroes. Goede producten voor een normale prijs. Heel leuk dat er een verdiensysteem bij de producten zit, waardoor je voor gratis samples kunt sparen. Snelle levering.

Goed verpakt en supersnel geleverd

Op een dinsdag lekkere sheabutter en kokosolie besteld, woensdag einde van de middag kon ik het pakketje al oppikken bij een afhaalpunt (heel handig trouwens deze leveringsoptie). De potten zaten prima verpakt. Ook erg fijn dat ze hergebruikt kunnen worden.

Geweldig!

Top producten, met zorg verpakt en snelle levering, precies hoe je het wil hebben.

Snelle levering. Goede service.

Prima geen opmerkingen verder.

Gewoon goed

Snelle levering, mooie producten. Wat ik vooral goed vind is de gedetailleerde beschrijving van alles en waar het voor dient. Veel informatie over de producten en hoe te gebruiken. Gewoon top

Praktisch en mooi

Het ziet er mooi uit in mijn badkamer om mijn dagelijkse pillen in te bewaren en ze zijn van goede kwaliteit. Verder niks anders aan toe te voegen

Heerlijke natuurlijke biologische olie

Naar een gesprek met een dermatoloog over de zin/ onzin van commerciele cremes, bijbehorende beloftes en uiteraard de hoge kosten hiervan opzoek gegaan naar een natuurlijke dagcreme. Dat ik nu aan mijn vierde fles zit zegt voldoende over mijn tevredenheid. Wellicht zelf nog een spf factor toevoegen voor de zonnige dagen.

Mooie producten

Snel in huis goed verpakt, mooie glazen potten en hele goede natuurproducten

Ik heb al meerdere keren besteld. Fijne producten!

Super uitleg op de site over verschil in producten, snelle service en goede prijs kwaliteit verhouding.

De snelle levering en fijne en goede producten

Ik was al langere tijd opzoek naar zuivere producten voor mijn huid en haar. Toen kwam natural heroes op mijn pad en de producten vind ik nog fijner dan waar ik op hoopte! Zelf maak ik gebruik van verschillende huidolien, kleimasker, de kool en tandpasta met bamboe tandenborstel. Al bij al, goede producten en een betaalbare prijs. Dankjewel Natural heroes

Weer helemaal goed!

Snelle levering, goed verpakt, goede spullen!

Helemaal super!

Natuurlijk, goede omschrijvingen, heel veel keuze.

Was een vlotte bezorging geen problemen mee

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern