Lievelingsgezichtsverzorging

Ik gebruik de natural heroes shea butter als dag- en nachtcrème, lippenbalsem. Alle dure, geparfumeerde potjes vind ik nu echt een aanslag op m’n huid. Blij dat ik dit product heb ontdekt door de Jouwbox.

Mooie producten!

Al meerdere ‘grote’ bestellingen gedaan. Altijd goede producten, goede uitleg en verzending en bezorging zoals gemeld! Erg tevreden over deze (web) shop! Mijn probleem is; teveel ideeën opdoen en van alles zelf willen maken ;-)

Snelle uitstekende en zeer vriendelijke communicatie! Prachtige natuurvriendelijke producten. Enige minpuntje was dat ik meer had willen bestellen maar dat het op dat moment niet op voorraad was.

Tevreden

Ik zal zeker weer bestellen bij Natural Heroes

Goede overzichtelijke website en bij vragen snel antwoord

Goede producten en snelle levering.

Zalig

Leuke producten. Zalig om ze te gebruiken. Makkelijk om zelf je crème mee te maken. Snelle levering.

Zoals altijd snel en betrouwbaar!

Weer een snelle levering en heerlijke producten! De MCT olie en pepermunt olie gebruik ik om 's ochtends mijn mond mee te spelen (oil pulling). De avocado olie gebruik ik o.a. voor mijn hoofdhuid en haar en soms doe ik een paar druppels op het huidje van m'n baby als ze rode vlekken heeft, als de Shea butter even niet in de buurt is. Works like a charm. de citroen olie: 4 a 5 druppels bij de wasmiddel en wassen maar! Je kleren ruiken heerlijk fris! En zo gebruik ik dagelijks producten van mijn all time favourite webshop!

Super producten, snelle levering

Hele fijne producten, veel keuze, snelle levering

Fijne producten

Fijne producten, goede uitleg hoe deze te verwerken in diy serums. Snelle en correcte levering.

Makelijk besteld en makelijk bezorgd

Keurig

Producten voldoen aan dd verwachting. Bestelling snel geleverd, goed ingepakt.

Perfect als altijd

Ik ben vaste klant bij NH. Altijd goede producten, snelle levering en klantvriendelijk.

Niet altijd alles op voorraad.

Jammer dat niet altijd sommige producten op voorraad zijn. Alles verder top verpakt en prima verstuurd.

Perfect! Ga vaker hier shoppen

Producten waren snel geleverd, goed verpakt kon niet stuk. Producten geprobeerd en ze zijn perfect! Simpele leuke verpakking en goeie kwaliteit voor goeie prijs. Zal vaker gebruiken maken van de site Top top top

Fijne producten en goede service, er was iets mis met mijn bestelling en dit is netjes opgelost, bedankt!

De medewerker die ik spraak was erg behulpzaam

De medewerker die ik spraak was erg behulpzaam

Heerlijke producten

Ik ben heel tevreden! De shea butter ruikt idd wat zurig maar dat is even wennen en trekt snel weg. De komkommerolie is zalig voor mijn huid alleen jammer dat het niet naar frisse komkommer ruikt. De black soap schuimt heel fijn, maar de witch hazel ben ik pas echt over te spreken! ; het trekt de huid echt strak!

een dikke 10

Alles ging heel goed bestellen, snelle levering, zorgvuldige verpakking. en heel fijne producten.

Veel keus met duidelijke uitleg, snelle levering en super producten!

Castor oil (biologisch en koudgeperst)is echt een hele goede en heilzame olie. Hele goede ervaring bij hoofdhuid ontsteking.

Goed product, snelle levering

Ik ben erg tevreden over de krappa olie. Mijn litteken voelt soepeler en mij hoofdhuid is rustiger.

Snel en netjes verzonden

Alle breekbare producten keurig ingepakt en snel verzonden!

Zeer snelle levering

En het product de baobab olie bevalt heel goed ,Makkelijk doseren met de pipet is super

Duidelijke website duidelijke uitleg over de producten I love it

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern