Goede kwaliteit en snelle levering

What you see is what you get

Cadeaubon

Het lijkt erop dat wanneer je een cadeaubon in het weekend besteld, je deze niet direct via de mail ontvangt. Ik heb de mijne in ieder geval nog niet ontvangen via de mail. Moet toch makkelijk op te lossen zijn en lijkt mij als bedrijf het investeren waard. Veel feestjes en verjaardagen zijn immers in het weekend.

Producten goed ingepakt.

Great

Great

Fijne producten, goede prijzen en heel snel geleverd. Service is trouwens ook altijd top en hee erg behulpzaam.

It was really packed and the package was so fast.I received it the next day and am so happy with it

Goed prijs kwaliteit verhouding!

Awesome

Amazing products! I got the coconut butter and the salycid acid, top quality and pretty packaging. The shipping is a bit pricey and creates second thoughts if you only need 1-2 products but still worths the purchase.

Alles prima in orde

Alles prima in orde. Makkelijk te bestellen, Snelle levering. Fijne producten.

Fijne producten.

Sinds ik de olie en shea butter gebruik is mijn huid rustiger! Fijn dat ale producten op natuurlijke basis zijn. Goed advies en snelle levering.

Heb het product nog niet uitgeprobeerd.

Het product nog niet uitgeprobeerd.

snelle en perfecte levering

De eerste keer iets besteld bij Natural Heroes en direct zeer tevreden !

Bestelling en levering top, contact matig

Voordat ik de bestelling plaatste heb, heb ik een vraag gesteld bij de 'meningen' rubriek. Ik heb daar nooit een antwoord op gehad. Verder wel tevreden over de bestelling en bezorging. Afgesproken bezorgingsdatum en tijd werd een dag verschoven wat het wat ingewikkelder maakte. Als er een datum en een tijd wordt afgesproken, denk je dat dat vast staat.

Goede producten, goede omschrijving.

Topproducten

Wat een fijne producten, zo natuurlijk en zonder chemische troep. Kan niet meer zonder.

Dol op jullie producten

Mooie en duidelijke verpakkingen. Ik ben erg enthousiast dat alles wat ik tot nu toe nodig had voor mijn DIY producten verkrijgbaar en betaalbaar is.

Correct en snel bij probleem

Na het sturen van een mail, werd er snel op geantwoord en onmiddllijk een nieuw pakket gestuurd. Pakketjes zijn ook mooi en goed verpakt angekomen

Altijd goed

Fan van alle DIY producten, ik hou van de verpakkingen (clean & simple) + goeie service. Problemen worden altijd opgelost, zeer klantvriendelijk.

Kapot binnen gekomen..

Mijn product kwam kapot aan , heb een mail gestuurd maar nooit reactie ontvangen.. jammer

Snelle levering en producten zoals omschreven op de website.

vlot & goed

Fijn wat jullie allemaal hebben, ik kom zeker terug...

Goed product voor goede prijs

Ook bestellen en leveren ging goed.

Top producten en goede service

Men wordt zo snel geholpen als er een fout gaat met bestellingen ik vind het helemaal top ik blijf producten bestellen wat een goede service en klant vriendelijk ik geef natural heroes een dikke 10 ook goede pure natuurlijke producten waar geen troep in zit ik zou het aan een ieder aanbevelen.

Hele fijne producten, de monoi Tahiti heb eerst met 99% gehad, toen met 100% en nu weer terug naar 99%, ik houd van die geur die je de hele dag ruikt!

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern