Netjes en fijn dat het in glas zit.

Alleen de gastorolie vind ik erg stevig en moeilijk smeerbaar in de haren.

Goede producten

Fijne producten, met goede informatie omtrent op de site . Snelle Levering.

Het is wennen

Ik moet erg wennen aan de geur van de producten. Omdat ik gewenst ben chemische dingen te gebruiken. Die erg aantrekkelijk ruiken

zeer positief

de website vind ik geweldig, alles zo duidelijk en transparant uitgelegd, zoveel info over de producten, prachtig. bestellen en leveren: top: snel en perfect enkel de prijzen zijn aan de dure kant als ik vergelijk met andere websites. veel producten vind ik elders goedkoper. verder alleen lof!

Geweldige natuurlijke producten!

Ik vind de kwaliteit van jullie producten erg goed. Allemaal voor een eerlijke prijs. En de levering is altijd heel vlot.

Snelle levering en de producten goed verpakt in het pakket

Top producten snelle levering

Kwalitatieve webshop

Goede producten, snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.

Prima zo

Recept gemaakt voor nachtcrème Alles duidelijk Ook de producten die je nodig hebt kan je zo in je winkelmandje gooien. Makkelijk en snel. Producten zijn van prima kwaliteit.

Prachtige producten voor een eerlijke prijs!

Natural Heros heeft zeer mooie, eerlijke en heerlijke producten voor een scherpe prijs. Snelle levering. Top

Snelle levering.

Super goede sevice snelle levering.

Leuke betaalbare producten voor de diy'er

Mijn eerste bestelling bij deze webshop. Goed basis assortiment voor wie zelf op een betaalbare manier wil experimenteren in dit huidverzorging. Snelle levering. Handige manier om onmiddellijk ook de MSDS info te downloading. Zeker een meerwaarde.

Mooie producten

Jojoba olie en Monoi de Tahiti gekocht en het zijn heerlijke produkten, beiden gebruik ik voor gezicht en haar, fijn in gebruik.

Super service

Mijn pakket was niet goed aangekomen en ik werd keurig geholpen en het werd correct opgelost

Fantastisch vegan assortiment

Ruime keuze, heldere beschrijving, goede prijzen en snelle levering.

Fijne mailverkeer en snelle levering

Snel en goede antwoorden via de mail

Fijne pure producten

Wilde graag mn eigen crèmes en lippenbalsems maken; binnen een dag alles in huis en het voelt heel goed op mn huid. Geen troep meer op en in mn lijf!

Snelle levering en topproducten

All purpose balm is heerlijk. Mijn droge voeten zijn hiermee verleden tijd. Ook de rug van mijn man is er blij mee. Die is altijd droog namelijk :-)

Prima hoor.

Ik ben blij dat ik voor een schappelijke prijs los aan Magnesium Chloride middels u kon komen. Ik gebruik het medicinaal.

Cacay olie vind ik heel fijn, deze had ik al eerder gekocht.

Cactusvijg olie is nieuw voor mij en ik ben deze aan het uitproberen. Shea nilotica voor op mijn gezicht voelde heel zacht aan, maar ik kreeg heel veel pukkels op mijn kin ervan. Dus deze smeer ik op mijn handen.

Zeer trage internet site

Tevreden over de producten. Daarnaast veel van m'n geduld gevraagd bij zeer trage internetsite.

Prima !

Snelle levering! Prima materiaal!

Snel, prima product

Snelle levering, prima producten.

Super fijne producten

Al jaren lang trouwe klant bij natural heroes. Altijd super fijne, natuurlijke producten <3

Super fijne producten met mooie prijs kwaliteit verhouding!

Ik ben zo blij dat ik jullie heb ontdekt. Mijn gevoelige huid is rustiger, zachter, stralender. Het idee dat ik geen chemische stoffen meer gebruik vind ik super. Ik wil nooit meer iets anders!

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern