Altijd goed

Heerlijke producten en een super service, iedere bestelling weer.

Blij met het product

Heb de shea butter gekocht, mijn dochter heeft erg last van eczeem. Dit helpt goed om de huid zachter en soepeler te maken. Zal zeker nog een keer bestellen.

Snelle levering, heerlijke producten

Bestelling wordt altijd snel geleverd. De producten zijn zonder meuk en ook nog eens leuk geprijsd. Daar word ik heel blij van!

Fijne producten en snelle levering!

'S avonds besteld en 's morgens al in huis. Fijne producten voor haar en huid.

Heel fijn

Heel fijn voor mijn ellebogen

Zeer klantvriendelijk

Mens, dier en natuur draag ik een warm hart toe, dus ik wil alles weten over de producten die ik aanschaf. Natural Heroes neemt dit serieus en geeft antwoord op de vra(a)g(en) die ik heb. In hun antwoord vind ik een stukje van mezelf terug: verantwoord bezig zijn.

Alles goed

Snelle levering, goed product. Was goed verpakt.

Erg tevreden

De producten bevallen zeer goed. De Shea Boter werkt erg goed voor de overgevoelige huid van mijn zoon. Ook na langer gebruik blijft de huid gevoed en gaat het niet irriteren, zoals veel andere producten wel doen. Over de service van Natural Heroes ben ik ook tevreden. Een potje was beschadigd tijdens het vervoer, er werd toen kosteloos een nieuwe verstuurd.

Prima product en levering.

Volledig tevreden.

Keurig verzorgd en in no time bezorgd

Snelle service, goed advies.

Over het resultaat van de producten kan ik nog niet zoveel zeggen, ik ben er net mee begonnen.

Snelle levering en mooie kwaliteit

Duidelijke site met leuke recepten en uitleg. Bij vragen krijg je snel reactie.

Mooie produkten,

Mooie produkten , goed en duurzame verpakking. Vlotte afhandeling.. Website soms traag en produkten moeilijk te vinden. Mis recepten. Over cosmetica.

Alle producten op de website zijn overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Fijne aanbiedingen. Leuke info, weetjes en recepten om je eigen verzorgingsproducten te maken. En een super snelle levering.

Mijn favoriete webwinkel voor huidverzorging en meer

Een webwinkel die heel uitgebreid alle natuurlijke huidverzorgingsproducten beschrijft en daarnaast alles heel snel verzendt.

Top klantenservice!

Mijn bestelde product had tijdens de verzending helaas gelekt en de pompfunctie op de fles werkte niet. Meteen werd er een nieuwe fles besteld. Erg blij en tevreden met deze goede klantenservice!

Doet precies wat er beschreven wordt. Ook de levering was heel goed.

GEWOON HEEL GOED !

Fijne service

Snelle verwerking en verzending. Sheaboter is bijzonder fijn. Al meerdere malen gekocht.

inconsistent product specifications

The sleep balm I received only weighed 21g, while the picture online is 56g. Also, no other information about the product specification. This misled me a lot and let me choose natural heroes and spend more money on this product. So I can't give a positive review on natural heroes, but I like the sleep balm. That's why I give 1 and half star. Good luck!

Pakket is snel geleverd. Het product heeft wel een beetje in de verpakking gelekt. Verder ben heel tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.

Een 6.8

+ Snelle levering, duidelijke inf. bij het bestellen. - De website werkt behoorlijk traag op een Android telefoon. - De pompjes van de pipetten zouden groter mogen. Mijn pipet raakt nu tot ongeveer 20 procent gevuld. Dit vind ik niet handig en had ik niet verwacht. Irritant dat ik bij het invullen om aan te bevelen MOET kiezen tussen ja en nee. Dat hangt af per persoon. Voor de een werkt zoiets prima en voor de ander minder.

Goede levering, fijne producten voor goede prijs

Heel positief

een volgende bestelling plaats ik weer bij Natural Heroes.

Goede producten , snelle levering , prettige website.

Uitstekende

Snel geleverd, alles naar wens. Top!

Jojoba olie voor het eerste keer gebruik ik.

Wat een heerlijk olie heb ik en gebruik elke dag. Goed informatie over deze olie heb ik op uw website gelezen. Heel goed verpakt. Bedankt voor de goede service

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern