Veel meer dan een webshop

Sinds ik koop bij NH is de service steeds meer uitgebreid. Het bestellen van artikelen is altijd heel goed gegaan. Ik ontvang de artikelen snel en goed verpakt. Daarnaast zijn er goede blogs geschreven waar men info uit kan halen. Wat ik heel fijn vind, zijn de recepten die nu ook worden gegeven. En er wordt nu zelfs een heel community opgericht waar je o.a. workshops kan volgen. Kortom de service is boven verwachting.

Snelle levering goede producten

Betrouwbaar bedrijf, levert goede producten, papieren verpakkingsmateriaal ook fijn.

Snelle levering, ecologische verpakking met minimaal plastiekgebruik, topproducten

perfect

goede sea butter

Verkeerde artikel besteld en top geholpen door de klantenservice.

Ik had iets verkeerd besteld en werd erg goed en snel geholpen door de klantenservice. Het is een klein bedrijf, en mijn vraag was nogal uitzonderlijk, maar ze hielpen me erg goed!

Tot nu toe geweldig!

De cupuaçu boter werkt super goed bij de super droge huid en eczeem van mijn zoontje. Waar hij eerst niet van kon slapen zo erg als de jeuk op zijn rug en schouders was, slaapt hij nu heerlijk! Gebruik het nu 1.5 week! Het is nog even afwachten of het geweldig blijft. Kokosolie werkte ook super maar na een paar weken bleek hij er toch niet tegen te kunnen. Maar zelfs als ik op zoek moet naar een product dan zou ik dat op deze site doen!! Snelle service, uitgebreid assortiment en zelfs een hulpmiddel om te kijken wat het beste past.

Super fijne producten!

Al jaren fan van de Natural Heroes producten, mega fijn! Ook altijd snelle levering en netjes verpakt in papier. Fijn ook om de glazen flesjes en potten te hergebruiken!

Super fijne producten

Snelle verzending en heerlijke producten. Aanrader

Meedenken Proactief Vriendelijk

Snelle levering!

De bestelde producten worden snel en degelijk verpakt geleverd. Dikke prima!!

goed!

fijne producten, snelle levering.

Lievelingsgezichtsverzorging

Ik gebruik de natural heroes shea butter als dag- en nachtcrème, lippenbalsem. Alle dure, geparfumeerde potjes vind ik nu echt een aanslag op m’n huid. Blij dat ik dit product heb ontdekt door de Jouwbox.

Mooie producten!

Al meerdere ‘grote’ bestellingen gedaan. Altijd goede producten, goede uitleg en verzending en bezorging zoals gemeld! Erg tevreden over deze (web) shop! Mijn probleem is; teveel ideeën opdoen en van alles zelf willen maken ;-)

Snelle uitstekende en zeer vriendelijke communicatie! Prachtige natuurvriendelijke producten. Enige minpuntje was dat ik meer had willen bestellen maar dat het op dat moment niet op voorraad was.

Tevreden

Ik zal zeker weer bestellen bij Natural Heroes

Goede overzichtelijke website en bij vragen snel antwoord

Goede producten en snelle levering.

Zalig

Leuke producten. Zalig om ze te gebruiken. Makkelijk om zelf je crème mee te maken. Snelle levering.

Zoals altijd snel en betrouwbaar!

Weer een snelle levering en heerlijke producten! De MCT olie en pepermunt olie gebruik ik om 's ochtends mijn mond mee te spelen (oil pulling). De avocado olie gebruik ik o.a. voor mijn hoofdhuid en haar en soms doe ik een paar druppels op het huidje van m'n baby als ze rode vlekken heeft, als de Shea butter even niet in de buurt is. Works like a charm. de citroen olie: 4 a 5 druppels bij de wasmiddel en wassen maar! Je kleren ruiken heerlijk fris! En zo gebruik ik dagelijks producten van mijn all time favourite webshop!

Super producten, snelle levering

Hele fijne producten, veel keuze, snelle levering

Fijne producten

Fijne producten, goede uitleg hoe deze te verwerken in diy serums. Snelle en correcte levering.

Makelijk besteld en makelijk bezorgd

Keurig

Producten voldoen aan dd verwachting. Bestelling snel geleverd, goed ingepakt.

Perfect als altijd

Ik ben vaste klant bij NH. Altijd goede producten, snelle levering en klantvriendelijk.

Niet altijd alles op voorraad.

Jammer dat niet altijd sommige producten op voorraad zijn. Alles verder top verpakt en prima verstuurd.

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern