Super te

De producten zijn goed voor mijn huid en daarnaast krijg je advies voor het maken van bepaalde crèmes, serums etc.

Snelle levering, leuke producten

Fijn assortiment aan natuurlijke producten. Levering is ook altijd snel.

Fijne producten,bezorging waardeloos

Hele fijne natuurproducten,mooie prijs & kwaliteit verhouding... de bezorging Via dhl..waardeloos.. koos voor maandag bezorging( weekend moest ik werken) en dan een mail dat ze zaterdag bezorgen..Serieus??? Waardeloos dat de keuze niet door ging.Waarom ook aanbieden?? Moest wijzigen voor maandag en het kon niet bij mij thuis maar op bezorglokatie

Prima producten en snelle levering.

De producten zijn welbekend en wat mij betreft beproefd. Er is sprake van een snelle levering die best wat langer mag duren. De prijs is ook snel en scherp maar je moet er iets voor over hebben!

Ik krijg snel een antwoord dat er toe doet.

Er wordt echt ingegaan op wat ik vraag, in plaats van wat er gedacht wordt wat ik vraag. Dat is fijn, want dat duidt op verbinding.

even wennen met de B2B webshop

Goed contact bij vragen snelle levering en voldoet aan de verwachtingen

Great

Used it to make washing detergent for my very skin sensitive family and leaves clothes really clean and smelling like absolute nothing which is exactly what I wanted

Altijd snel altijd goede uitleg

Altijd snel altijd goede uitleg zeer plezierig bedrijf

Heel blij met m’n producten en alles is prima verlopen

Snelle levering, goede kwaliteit

Mooie, fijne producten.

Fijne producten voor een fijne prijs. Snel geleverd en met een leuk extraatje erbij.

Super shop!

De olie is erg goed en trekt vrij snel in. Nam direct contact op toen het adres van mijn bestelling verkeerd was gegaan. Betrokken en goede producten, bedankt!

Fijne producten

Verbeterpunt. Ik het recept de flesjes zetten waar het gemaakte product dan ook in past.

Bestelling volgende in huis, goed verpakt en heel blij met de spulletjes

Snel geleverd, goede producten

Snel geleverd, goede producten, alleen jammer dat er zelfs bij hoger bedrag verzendkosten worden gevraagd

Geweldig mooie eerlijke producten

Alles tot nu toe wat ik gekocht heb zijn eerlijke producten die z'n werk doen. Huid is rustig geen vlekken en juik meer . Zachte voeten en heerlijke oliën.

Prima, keurig en vlot verzorgd/bezorgd en netjes (plasticvrij) verpakt

zie de zin hierboven

Enthousiast

Fantastische producten en snelle levering

Hele fijne producten

Al diverse malen een bestelling gedaan. De producten zijn heel fijn en natuurlijk. Laatste bestelling die ik heb ontvangen was niet helemaal compleet dus contact opgenomen en dit wordt helemaal prima geregeld en nagestuurd.

Fijne webshop goed overzicht en fijne producten! Ook hoe de producten te gebruiken en waar het voor dient en de werking ervan. Bezorging óók snel en goed verpakt. Leuke en aantrekkelijke aanbiedingen en interessante mailtjes met erg tips enz.

Snelle service. Geweldige producten. Super blij mee ❤️. Dank jullie wel.

Fijne olie

Voor de tweede keer teunisbloemolie gekocht. Bevalt erg goed.

Altijd heerlijke producten. Zeer tevreden. Snelle en correcte levering. Chapeau!

Nijverheidsweg 23 H

3534 AM De meern