Misleidende maatvoering en extreem dure retourkosten
Ik raad deze webshop absoluut niet aan. Punt 1 – Maatvoering klopt totaal niet Ik bestelde een kostuum voor mijn 2-jarige zoon, omschreven als maat 2–3 jaar. Bij ontvangst bleek het pakje slechts 69 cm te zijn. In de praktijk kwam het kostuum niet eens voorbij de knieën. Het was veel te kort en totaal onbruikbaar. Mijn zoon zit zelfs onder het gemiddelde, dus dit heeft niets te maken met “anders vallen”, maar met volledig misleidende productinformatie. Een kostuum voor 2–3 jaar hoort nooit tot aan de knieën te komen. Punt 2 – Belachelijke retourkosten Als je het product wilt retourneren omdat het niet klopt, moet je bijna €8 retourkosten betalen voor een pakje van ongeveer €25. Dat is totaal niet in verhouding. Je betaalt dus extra voor een fout die bij de webshop ligt. Het voelt alsof hier goedkope, veel te kleine (niet-EU) maten worden verkocht, terwijl ze worden aangeboden als normale kindermaatvoering. En als consument draai je ook nog zelf op voor de kosten. Kortom: – maatvoering klopt niet – pakje komt slechts tot de knieën – verantwoordelijkheid wordt afgeschoven – retouren zijn onredelijk duur Voor mij nooit meer, en ik raad anderen aan hier goed over na te denken voordat ze hier bestellen.
Beveelt niet aan
18 February 2026