U heeft op 21 januari ons een mail gestuurd dat u nog steeds niets gehoord over het artikel dat u nog niet ontvangen had. Het artikel is echter op 16 januari afgeleverd. Dit heb ik ook geantwoord in een mail naar u samen met een kopie van DHL waarin dit stond. Het kan zijn dat de mail in uw spambox terecht is gekomen, u heeft hier niet meer op gereageerd. Feit is dat het te lang heeft geduurd voordat u het artikel ontvangen heeft. Helaas waren wij hierin afhankelijk van de leverancier die ons keer op keer beloofde dat het artikel snel weer op voorraad was. Wij hadden u hierin sneller over moeten informeren dat het langer zou duren. Dit is iets wat we nu in onze procedures hebben aangepast.
Bedankt voor het positieve bericht en het advies. Door de corona zijn het aantal bestellingen gigantisch toegenomen waardoor we bij aan paar klanten te laat waren om direct actie te ondernemen wanneer wij een artikel later binnen kregen dan gepland. We gaan hier nog meer aandacht aan geven om het nog beter te doen. Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Johan de Jong