Laden reviews...
267 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle levering en een prima prijs-kwaliteitverhouding. De site is overzichtelijk en het bestelproces verloopt vlot. Enkele reviews vermelden af en toe leverings- of retourproblemen, maar de algemene ervaring blijft positief. Uit de feedback blijkt betrouwbare service en tevreden klanten.
Opzetborstels besteld; stukken goedkoper. Snel geleverd,
Jessica
Heerlen
Duidelijke website, duidelijke foto's, snelle verzending en vlotte levering.
Annemie
Riemst
Bestelling snel en netjes bezorgd.
Mario
Terneuzen
Alles is makkelijk te bestellen en de bezorging was supersnel.
Eli
Arnhem
Snelle levering, al vaak mijn artikelen hier besteld en tegen scherpe prijs.
Hemmy de Bruin
Doetinchem
klantvriendelijk, snelle levering, goede prijs Betrouwbare webshop
lenie
rotterdam
HB
Zuidhorn
Goed product en een snelle levering.
Paul
Maastricht
Snel besteld en snel geleverd en super voordelig.
Linda
Enkhuizen
Elektrische tandenborstel besteld. Duidelijke website, goede omschrijving, duidelijke foto’s en volgende dag m’n tandenborstel al in huis. Super snel. Fijne tandenborstel! Tot de volgende keer!
Lisette
Liempde
Veel keuze, goed geprijsd, snel bezorgd.
Tineke
Harmelen
Mijn vorige recensie weghalen! Dat was over een andere bezorger gls
H
Adam
Snelle levering, netjes verpakt en lage prijs
Anique
Best
Fijn om Ultradex te vinden! GLS bezorging is super-slecht (niet alleen bij jullie), de bezorger mikt het ergens in een bus, of bezorgt helemaal niet!
H
Adam
Hele snelle levering met prima producten. Prijs is ook prima.
Marga Rigter
Wijchen
De bestelling kwam keurig op tijd en de tandenborstel bevalt goed
Els Brand
Amsterdam
Concurrerende prijzen en een vlotte afwikkeling en levering van de bestelling. Dat gepaard met nog een presentje bij de bestelling en een leuke verpakking en het voelde ineens als een cadeautje ipv een dure bestelling van noodzakelijk "kwaad" :)
Franz-Robert van Vugt
Leersum
Duidelijke site en snelle levering!
Anouk
Emmen
Mijn dure Oral B iO10 ging na ruim 2 maanden kapot. Hij trilde maar de kop van de borstel draaide niet meer. Andere borstel hielp niet. Ik stuurde een mailtje naar de klantenservice om te vragen hoe ik hem terug moest sturen. Bleek dat ik hem naar een externe derde partij moest sturen waar ik allerlei online formulieren moest invullen. Dit klopt niet. De winkel die mij het produkt verkoopt, behoort de garantie af te handelen.
Beveelt niet aan
28 May 2026
Jacobus
Nederhorst den Berg
Prima geleverd, zijn zeer tevreden
20 May 2026
Peter
Limmen
keurig verzorgt
12 May 2026
JML
DORDRECHT
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
12 May 2026
Bernadette
Amersfoort
Ik heb twee OralB tandenborstels van Tandenborstel.com gekocht. Er was een goede prijs, ik kon de levering datum kiezen (vanaf de volgende dag) en ik kreeg een reistas als cadeau. Bedankt!
11 May 2026
Ben
Almere
Ik heb een tandenborstel gekocht voor mijn dochter met opzetborstels erbij. De volgende middag zaten ze al in de bus. Heel tevreden van hun manier van werken. Aanrader!
11 May 2026
Adinda
Merelbeke
Op de site staat voor 17.00 besteld morgen in huis. Inmiddels 5 dagen geleden besteld. Bij post Nl staat er al dagen dat het pakket is aangemeld maar verder geen vorderingen in het verzendproces. ( pakket is nog niet ontvangen door postNL of nog niet verwerkt )
Beveelt niet aan
10 May 2026