Snelle en eenvoudige bestelling

Goed, makkelijk, eenvoudig en snel

Snelle levering en correcte uitleg

De beloofde snelle levering (besteld voor 17h dezelfde dag nog verzonden) klopt. Jammer genoeg werd er door het leverbedrijf (post nl), niet gecommuniceerd via de tracking link waardoor het pakje gemist werd bij levering. Gelukkig gelverd bij de buren waardoor ik het de dag erna wel had.

Goede prijs en kwaliteit

Goede prijs en kwaliteit. En ... volgende dag al bezorgd.

Besteld, goed en snel geleverd!

Van mijn ervaring wordt ik blij. Gewoon een goede tandenborstel besteld, en die is prompt geleverd. Niets op aan te merken. Heel goed. Oh en had ik al verteld dat de tandenborstel heel goed geprijsd was?

Uitstekend!

Fijne en duidelijke website, mooie producten en snelle levering. De communicatie van bestellen tot thuis ontvangen is prima. En de prijzen zijn scherp. Voor mij het bedrijf waar ik graag terugkom.

De goedkoopste en snelste

Zeer tevreden goede zelfs lage prijzen. Ene dag besteld andere dag in huis.

Goede ervaring

Makkelijk gekocht, goede prijs, redelijk snelle levering. Helaas niet op zon- en feestdagen.

Snel geleverd, geen negatieve ervaringen.

Snelle levering en goede achteraf betaling.

Levering uitstekend en snel, keurig verpakt.

Smile

Supersnel en correct geleverd. Tandenborstel bevalt goed.

Prima geregeld

Goede website. Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden.

Goede levering

Alles naar wens

Product snel geleverd. Volgende dag gelijk in huis. Prima tandenborstel voor een goede prijs.

Snelle en goede levering

Inmiddels een paar keer besteld bij tandenborstel.nl. De leveringen zijn altijd goed verzorgd. Snel, concurrerend geprijsd, goed verpakt en verder wordt je goed op de hoogte gehouden wat de status is van je bestelling.

goede en snelle levering

Mijn elektrische tandenborstel was stuk gegaan en ik wou zo snel mogelijk een nieuwe nou die kreeg ik. Besteld en de volgende dag correct geleverd en zorgvuldig verpakt.

Het product kwam keurig op tijd binnen. Ook was het t voordeligste t.o.v. dezelfde producten bij een andere leverancier.

Prijs is goed, snelle levering

Fijn dat ik het pakket bij een PostNL automaat kon ophalen. ’s Avonds voor 17:00 uur besteld, volgende dag voor 10:30 uur in huis. De prijs was lager dan bij andere webwinkels.

kwaliteit en vlotte afhandeling

goeie service en vlotte afhandeling en niet prijzig

het gezochte product was makkelijk op hun site te vinden en een zeer snelle service

Goede producten voor een goede prijs

Bestelde nieuwe opzetborstels voor onze Oral-B tandenborstels (oud en IO). De IO borstels werden geleverd in de originele 4 pack die had besteld, maar ik had ook een 10-pack oudere generatie borstels besteld. Deze laatste waren los in de verzenddoos gegooid, met de handleiding ook los in de doos, terwijl bij de bestelling het eruit zag als een multi-pack. Jammer om 10 losse borstels in een la te moeten bewaren.

Correct en snel

Correcte en snelle levering, keurig geïnformeerd over de voortgang. Top!

Top service! Ze doen wat ze beloven.

Top service! Ze doen wat ze beloven.

Over de ganse lijn zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden over de ganse lijn. Zeer goede tandenborstels aangekocht aan een prijs om U tegen te zeggen. Supersnelle service! Bedankt !

Geweldig shop en 70% goedkoper dan AH, Jumbo enz...

Geweldig shop en 70% goedkoper dan AH, Jumbo enz...

Prima tandenborstel

Snelle levering en tandenborstel bevalt goed.

Bijsterhuizen 3177

6604 LV Wijchen