zeer goed

Zeer goede ervaring, snel geleverd, Niks mis mee. Voor herhaling vatbaar.

super

snelle levering en niet te duur

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Levertijd,kwaliteit en prijs oké.

Goed.

Sueper

Snel geleverd, voldoet aan verwachting

Ruim assortiment, snel geleverd, goed verpakt. Aanrader!

Snelle en perfekte verzending. Alleen verplichting om boven 20 euro te kopen is serieus minpunt !!!

Altijd goede prijzen en opties (beter dan de drogisterijen). Snelle verzending, en nooit problemen gehad

Bestelling tandenborstels

Oral voordelig geprijsde opzettandenborstels besteld en vlot ontvangen in prima brievenbusverpakking!

Prima snelle levering

Prima geregeld!’

Helemaal top!

Breed assortiment, goede prijzen en super snelle levering!

Alles wat je van Tandenborstel.com verwacht klopt!

Keurig snel binnen één dag in huis; en een goed product!

Snelle en juiste levering

Eenvoudig bestelproces. Directe bevestiging van bestelling per e-mail. Levering na 1 dag.

waardeloos de verzending en geen antwoord op 2e mail krijgen

waardeloos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Goede website met veel producten

Breed assortiment met alle producten waar ik naar op zoek ben, en met veel lagere prijzen dan elders. Goede snelle bezorging.

Snel, duidelijk.

Ik zou hier nooit meer bestellen.

Ik had 2 producten besteld. Ik krijg een mail aan met track and trace aan. Deze link werkt niet. Na een paar dagen wachten stond het pakket voor de deur. Sturen ze het verkeerde item op de dozen waren ook beschadigt bij aankomst. Dan sturen ze wel het juiste item op na mail (ook weer zonder track and trace ook al beloven ze deze wel). Moet je nog kilometers gaan rijden voor de verkeerde items terug naar hun te retouren. Ik bestel hier nooit meer het zou makelijk thuis leveren zijn en niet 30 minuten verliezen door een retour door hun eigen fout.

Op tijd geleverd , betaling zonder problemen . Levering keurig , toestel in OK

Ben zeer tevreden over werkwijze en levering !!!!

Tevreden!

Over het algemeen een goede ervaring!

Altijd goed

Producten altijd goed. Mooie aanbiedingen. Goed verpakt en snel geleverd.

waardeloos

Ik krijg het verzoek tot een beoordeling te schrijven en ik kan me hiervoor niet afmelden. Ik wil geen beoordeling schrijven!

PERFEKT

ALLES WAS PERFEKT

Erg goed

Tot in de puntjes verzorgd

Naast een perfect assortiment ook een snelle klantenservicereactie en verdere actie om een klein foutje te corrigeren. Ben zeer tevreden !

Goed snel en eenvoudig

Alles is snel en goed verlopen. Binnen twee dagen thuis bezorgd. Prima en goede service

Bijsterhuizen 3177

6604 LV Wijchen