Laden reviews...
336 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle levering en een prima prijs-kwaliteitverhouding. De site is overzichtelijk en het bestelproces verloopt vlot. Enkele reviews vermelden af en toe leverings- of retourproblemen, maar de algemene ervaring blijft positief. Uit de feedback blijkt betrouwbare service en tevreden klanten.
Zit al 2 werkdagen voor Jan met de korte achterraam op jullie pakketje te wachten.. Ik ben ben benieuwd of het post.nl vandaag lukt
Beveelt niet aan
Pieter
Molenberg
Oral B io9 besteld en snel ontvangen. Moeilijk om de tandenborstel te verbinden met de app. Het poetssysteem werkt geweldig, na het poetsen een schoon en gepolijst gevoel. Het was zeker de moeite waard om deze oral io9 aan te schaffen.
Heleen
Zwolle
Na bestelling de volgende dag geleverd. Top!
Wim
Groningen
Goed geluisterd naar mijn aanbeveling hoe het bestelde item het beste verzonden kon worden.
Peter
Kerkdriel
Ik heb een postpunt opgegeven als leveradres, daar hebben ze blijkbaar geweigerd wegens "vol". Ik kan dit moeilijk geloven, dat is nog nooit gebeurd. Dan was er een update dat ze op mijn adres zouden leveren en nu beweren ze dat het adres niet correct is, terwijl dit wel is. Hopelijk krijg ik mijn geld terug
Beveelt niet aan
Ilse
Antwerpen
Goede website, levering zoals beloofd de volgende dag
Jos
Beersel
goede prijs en volgende dag bezorgd.
annet
joele
Super snel en goed prijs
Evita
Utrecht
Netjes gekregen wat ik had besteld netjes verpakt.
Chiel
Maassluis
Ik heb de oral B io series 4 aangeschaft voor mijn kinderen via tandenborstel.com. Ik beveel deze website aan vanwege de voordelige prijs en degelijke kwaliteit verhouding. Bovendien werd de tandenborstel binnen een dag geleverd. Top!
Sabrina
Uithoorn
Snel de juiste bestelling in huis, Goede aanbieding!!
Maria
Drunen
Edgard Vanstiphout
Houthalen
Op bestel formulier mijn keuze gemaakt voor bezorging n.l. aangevinkt voor de volgende dag maar ontving 2 dagen later pas mijn bestelling via PostNL.
Greet
Zuid-Scharwoude
Ik heb mijn bestelling pas de volgende week binnen omdat er door een "logistiek foutje" stond dat ze mijn keuze tandenborstels wel op voorraad hadden op hun website - maar dat was niet zo. Toen ik vroeg wanneer ik de levering kon verwachten zeiden ze woens- of donderdag (de volgende week na mijn bestelling). Ze waren erg beleefd en vriendelijk. Echter, mijn bestelling kwam eerder, op dinsdag. Top!! Ben uiteindelijk zeer tevreden met ze!
Brenda
Venhuizen
Elektrische tandenborstel Oral B met extra Oral B elektrische tandenborstel en reisetui besteld. Deze waren laag geprijsd, en de levering was snel. Alles in goede staat ontvangen.
Ronnie
Bergeijk
afspraken worden nagekomen, netjes
marco
goirle
Bestelling is goed gegaan als ook de leveringstijd. Zou graag gezien hebben dat er een betere gebruiksaanwijzing bij had gezeten Mogelijk kunnen jullie dat zelf verzorgen
Henk
Krimpen aan den IJssel
Goede prijs snel geleverd volkomen tevreden
Piet
Heemstede
Prima webshop, redelijke prijzen en leveren altijd snel. Ik koop hier regelmatig.
M
Woudenberg
Wim
Groningen
Bestellen is eenvoudig. Netjes verpakt. Zeer snel geleverd. Geen flauwekul, daar houd ik van!
Locutus
Apeldoorn
Uitgebreid assortiment, prima prijzen en snel geleverd.
Pim
Wageningen
EErder heb ik prima ervaringen met jullie gehad en ook nu weer snelle reactie op mijn eerder verstuurde email. Volgens Post NL hebben ze mijn pakket afgeleverd bij mij thuis. |Dit zou gebeurd zijn op een tijdstip dat ik gewoon thuios was, maar ik heb geen pakketr gekregen. Dit ligt niet aan jullie, want jullie hebben het verstuurd.
Mirjam Holla
Leusden
Top website, top producten
Henk
Lelystad
Snel geleverd, goede producten. Het is ooit 1x mis gegaan met bezorgen maar dat werd snel opgelost!
Merian
Nijmegen