snelle bezorging

keurig verzorgt

Lekker vlot geregeld

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Goede prijs en snel geleverd

Ik heb twee OralB tandenborstels van Tandenborstel.com gekocht. Er was een goede prijs, ik kon de levering datum kiezen (vanaf de volgende dag) en ik kreeg een reistas als cadeau. Bedankt!

Lage prijzen, goede producten, snelle levering

Ik heb een tandenborstel gekocht voor mijn dochter met opzetborstels erbij. De volgende middag zaten ze al in de bus. Heel tevreden van hun manier van werken. Aanrader!

Pakket nog niet binnen

Op de site staat voor 17.00 besteld morgen in huis. Inmiddels 5 dagen geleden besteld. Bij post Nl staat er al dagen dat het pakket is aangemeld maar verder geen vorderingen in het verzendproces. ( pakket is nog niet ontvangen door postNL of nog niet verwerkt )

toppie

top zaak en zeer snel

Goedkoper

Snelle levering en een stuk vriendelijker geprijsd dan in de winkel, echt een aanrader!

geweldig

Alles netje op tijd afgeleverd

Vrij ruim assortiment en redelijke prijzen.

In het algemeen kan ik bij Tandenborstel.com behoorlijk slagen. Er is voldoende keus en de prijzen zijn redelijk. Wel is een minimale bestelling van € 60,-- voor gratis verzending aan de hoge kant. Bij andere aanbieders is dat € 50,-- of zelfs € 40,-- dus daar ga ik ook eens kijken. Ook is het jammer dat Tandenborstel.com het luxe productsegment niet aanbiedt. Zo mis ik tandpasta van Jarvis en tandenborstels van Koh-I-Noor. Lastig om e.e.a. elders te moeten bestellen.

Goed levering .

Goede levering, alles perfect in orde .

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit en hele snelle levering

Alleen de side is toch ff zoeken hoe het precies werkt.

Goede ervaring

Mijn ervaring is prima alles wordt goed gecommuniceerd. Uiteindelijk is het een doorgeef firma. Mijn laatste aankoop was een waterflosser de wf 100, prima ding maar mijn vorige was toch een stuk beter qua kwaliteit.

Prijs is goed, snel volgens afspraak geleverd

Prijs goed, snel conform afspraak geleverd

Goed product, snel geleverd

Goede product uitleg en goede prijs

heel goed!

Snelle levering, goeie pfijs!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Besteld en een snelle levering. Prima spullen.

Goede service, en snelle levering

Ook fijn dat je persoonlijk advies kan krijgen, door te kunnen bellen.

Waarom werken jullie met Post NL

Na een week hebben zij mijn pakje aan jullie terug gestuurd, hun afhaalpunt bestaat niet meer. I

Ik had een probleem met een product en dat is uitstekend opgelost

Nette snelle levering

Prijs kwaliteit is top

Super tanden toko

Altijd goed en vertrouwd shoppen bij Tandenborstel.com

Braun Oral-B tandenborstel op zondag besteld, dinsdag in huis, prima. Prima prijs, daar kan de gevestigde concurrent niet aan tippen.

Bijsterhuizen 3177

6604 LV Wijchen