Laden reviews...
421 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle levering en een prima prijs-kwaliteitverhouding. De site is overzichtelijk en het bestelproces verloopt vlot. Enkele reviews vermelden af en toe leverings- of retourproblemen, maar de algemene ervaring blijft positief. Uit de feedback blijkt betrouwbare service en tevreden klanten.
Snelle levering, goede prijs
Rob
Middelburg
heel snel en goedkoop
mijriam casier
dendermonde
Ik vond de nodige producten aan een correcte prijs en alles werd heel snel geleverd!
Veerle
Brugge
De artikelen werden snel geleverd, bezorging was ok evenals de kwaliteit van de spullen.
Jan
Den Bosch
SPLAT tandpasta met hydroxyapatite vind je hier!
David Van de Voorde
Heverlee
Goede producten snel geleverd.
Jaap
Amsterdam
Perfecte service. Vlotjes bestellen, dag erop geleverd mede dankzij de goede service van post.nl Happy verpakking en goede producten.
Cathy
2020
Snel bezorgd en netjes verpakt.
Monique
Velserbroek
Minpunten: Hoge verzendkosten voor een brievenbuspakje. Minimumaantal 3 van zakjes ragers lactona. Soms wil je een bepaalde maat uitproberen, dan is 1 zakje voldoende.
Giel
Nijmegen
Cfm het bovenstaande.
Leen JANSEN
Roosendaal
Al jaren poets ik met Braun Oral B elektrische tandenborstels. Dit is de derde set die ik aanschaf. De reden? Omdat de accu's van de vorige set echt "op" waren, waardoor we elke dag of om de dag moesten opladen. Deze keer niet gekozen voor dezelfde duo-set, maar een kleine upgrade naar een nieuwere variant. Wat een enorme teleurstelling. De tandenborstel poetst fijn, maar na volledig opladen kan ik er 4 keer m'n tanden mee poetsen. Dat betekent dus dagelijks opladen, wat precies de reden was om een nieuwe set aan te schaffen. En wat nog erger is, is de oplaadtijd. Ze staan al meer dan 28 uur in de oplader en nog steeds niet volledig opgeladen. Slechtste aankoop ooit. De webshop zelf was trouwens prima, goed verpakt , snelle verzending, alleen jammer dat ze op Google adverteren met gratis verzending, maar dat blijkt later pas vanaf €59,- te zijn.
Beveelt niet aan
Bloem
Diemen
Duidelijke website Prijstechnisch prima in orde Snelle levering en ook nog zorgvuldig verpakt Kortom een aanrader
Huib
Veenendaal
gewoon goed en voor delig ook nog
nettie Den Boer
Werkendam
Vlotte afhandeling en verzending.
Arij de Bloeme
's-Gravenzande
Super fast shipping, good packaging, good prices.
Jozsef
Frameries
Zeer uitgebreid assortiment en dit aan voordelige prijzen. Levering op 24u na bestelling. Top !
Isa
Antwerpen
Ik had een setje tandenborstels besteld de pro 1 in de veronderstelling dat dit de versie met de Li-batterij was. We kregen die met de NiMh batterij geleverd. Echt irritant dat dit soort informatie niet duidelijk wordt vermeld.
Beveelt niet aan
D.E.T. Tiemens
Delft
Heel snel mijn bestelling ontvangen! Zou nog heel graag extra opzetborstels kopen…als voorraad!
Inke
Den Haag
Snelle verzending en goed geprijsd
Ineke
Haren
Binnen 24 uur bezorging en goede klantenservice. Problemen met wachtwoord goed opgelost. Jammer dat je niet kunt zien welk wachtwoord je intikt.
John
Blaricum
Tevreden over geleverde product
Frank
Tegelen
De bestelling was netjes en deugdelijk verpakt en werd tijdig geleverd
Liselot
Krimpen
Zoals altijd, weer goed verzorgd.
Marcel
Deventer
Mijn bestelling is precies volgens afspraak en op tijd geleverd en dan ook nog tegen een scherpe prijs.
21 August 2026
Jan