Alles werd mooi opgevolgd vriendelijke uitleg

Mijn bestelling was mooi op tijd geleverd Maar toen ik thuis de doos open deed was er een artikel dat ontbrak. Een telefoontje dat vriendelijk behandeld werd heeft mijn pakketje met wat vertraging volledig afgeleverd. Ik werd ook al voor mijn bestelling vriendelijk geholpen omdat ik blijkbaar mijn account opnieuw moest aanmaken. Misschien klein minpuntje dat we hier geen mail over gekregen hadden dat er aanpassingen gedaan waren maar dat niet alle info van de klanten was over genomen door de privacy wetgeving. Maar de positieve hulp overtreft dit wel. Knap

Goede service, fijne winkel hier kom ik vaker!

Wat spullen voor de mond gekocht, alles was voorradig gelukkig. Snel besteld en het was ook snel bij mij op een heel handige plek. Hier zal ik in de toekomst zeker vaker bestellen.

perfect

goede producten, groot assotiment, snelle levering, scherpe prijzen

Uitstekend geregeld, op tijd en redelijke prijs, vlot afgeleverd.

Dik voor elkaar!

Duidelijk, goed en snel

WYSIWYG Oftewel, what you see is what you get!

Snel en netjes bezorgd

Snelle levering, goede producten

Producten van goede kwaliteit die snel werden geleverd

Top en klasse, zoals altijd

Top en klasse, zoals altijd. Altijd fijn als er aanbiedingen zijn en dat ik het de volgende dag als ik thuis kom van me werk in huis heb. Met de track en trace kon ik het goed in de gaten houden.

probleemloos!

prima product, snelle levering. Zag één klein foutje op de website: wat onduidelijke informatie over de witte versus de zwarte IOS tandenborstel. Ik wilde de witte, maar ondanks de informatie was daar geen reisetuitje bij. Daarom de zwarte gekozen. Maar ach, zo belangrijk is dat niet. .

Bijzonder

Het bestelde wordt altijd vlot geleverd, heel fijn. Alleen ging het deze keer even mis omdat wonderlijk genoeg mijn huisnummer in mijn account was gewijzigd, zowel factuur- als leveradres. Dat had ik bij de bestelling niet opgemerkt (dat is mijn fout) waardoor pakje bij buren terecht kwam. Inmiddels heb ik mijn account weer aangepast.

Votte levering

Prima service; scherpe prijs, vlotte levering en goed verpakt. Zeer aan te bevelen!

Prima geregeld en netjes verpakt

Goed verpakt

alles zoals voorzien, goede prijs-kwaliteit

Alles duidelijk en overzichtelijk.

Goed geleverd kon niet beter.

Alles weer perfect gegaan ben tevreden.

Zoals altijd bestelling weer netjes en correct ontvangen en leuke aanbieding.

Snelle levering, top ervaring

Snelle levering, perfect verzorgd

Alle mondhygiëne-zaken op 1 plek.

Jammer dat je bezorgpartner jullie goed naam beschadigt

Jullie artikelen en service verdienen 5 sterren, maar je bezorgpartner, POSTnl, maakt er een potje van. Uiteindelijk kreeg ik mijn pakket, besteld op vrijdag 10 april, pas op donderdag 16 april in huis, doordat het afleverpunt van Postnl, waar ik mijn web-bestellingen laat afleveren, steeds "vol" was en het pakket onderweg bleef. Uiteindelijk is het pakket op mijn woonadres bezorgd en was ik toevallig wel thuis. Anders had het nog langer geduurd. Een andere bezorgpartner ???

Probleem snel en correct opgelost

Had mijn bestelling gekregen op zaterdag voor paaszondag maar het was de verkeerde. Heb onmiddellijk een mail gestuurd met foto's van het geleverde pakje en gevraagd voor een rechtzetting. Kreeg snel een mail terug met excuses en hoe het opgelost zou worden. 4 dagen later juiste pakketje geleverde met retour sticker voor het verkeerde. Hiervoor veel dank aan het team. Grts Patrick

Geen problemen met bestellen door duidelijke website. Volgende dag al in de brievenbus. Goede communicatie via de mail. Kortom: prima adres op je opzetborstels te kopen.

Goede service en prima levering. Zou het zo weer doen.

Snelle verzending goed product.

Hoewel een scheerkop niets met een tandenborstel van doen heeft, had ik er wel eentje nodig. En verbaasd als ik was vond ik deze Braun 21B scheerkop replacement bij tandenborstel.com. Ik weet dat de originele Braun niet goedkoop zijn, maar tandenborstel.com bood deze voor een lagere prijs aan en door mijn bestelling iets te verhogen door een extra te bestellen had ik ook nog gratis verzending. De volgende dag kreeg ik mijn bestelling al in huis! Prima geregeld. Aanbeveling waardig.

Slechte verpakt

Levering van de Oral B borstels snel alleen was de verpakking compleet los gemaakt en alles los in de doos gepakt met de originele labels vd verpakking er los bij in. Dit lijkt me toch niet de bedoeling!

een korting is altijd mooi meegenomen

Half februari moest ik uitkijken naar een nieuwe elektrische tandenborstel. Ik gebruik graag Oral-B en dus keek ik op het www, de plaats waar ik altijd vergelijk, naar een exemplaar met een mooie prijs. Daardoor kwam ik op tandenborstel.com terecht waar er een mooie korting was en meteen de voordeligste prijs van allemaal. Ik bestelde een exemplaar in de namiddag en de 2e daarop volgende dag in de vroege namiddag werd het al thuis bezorgd. Dat was dus snel. Als ik toen ging kijken naar de site, was die al 8 euro duurder geworden, dus ik deed toch een (kleine) zaak. Ik kan deze site dus alleen maar aanbevelen

Super service, meedenkende medewerkers

De bestelde tandenborstel was niet leverbaar. Er werd nagedacht over een alternatief, en ook de bijbestelde borstels werden aangepast. Heel fijn!

Bijsterhuizen 3177

6604 LV Wijchen