Super service, meedenkende medewerkers

De bestelde tandenborstel was niet leverbaar. Er werd nagedacht over een alternatief, en ook de bijbestelde borstels werden aangepast. Heel fijn!

Prima product

Snelle levering van ragers. Enige minpuntje vind ik dat elke rager niet zo heel lang bruikbaar is en je dus (bij dagelijks gebruik) snel een nieuwe moet gebruiken. En ze zijn redelijk prijzig, maar op zich werken ze prima.

Vlotte correcte levering

Pakje laten leveren in een ophaalpunt, geen stress, alles tip top

Slechte service

Opzet stukjes besteld. Eerst een week moeten wachten en dan erachter komen dat ze naar een ander huisnummer gestuurd worden, bewoners van dat nummer zeggen niks ontvangen te hebben en de T&T data van PostNL blijft elke dag veranderen. Kan allemaal gebeuren, maar ik probeer al een week contact met ze te krijgen maar ik krijg vervolgens geen reactie..... Als het opgelost is zal ik dat hier aan de review toevoegen.

Snel bezorgd, goed product, scherpe prijs

Zie de titel. Heel tevreden. Zou er zo weer bestellen.

Bestelling gedaan, vraag daarover gesteld: nooit antwoord gekregen

Ik heb op een zondag een bestelling gedaan van ragers & meer. Kort daarna ontdekte ik dat ik wat vergeten was te bestellen en heb meteen een mail gestuurd zodat dit op de maandag, VOORDAT e.e.a. verzonden zou worden, behandeld en aangevuld kon worden. OOK een whatsapp-bericht gestuurd. Ondanks meerdere herhalingen van beiden heb ik NOOIT enige reactie op mijn mail noch mijn whatapp-bericht gehad. Daags erna kwam de bestelling binnen. Prima verzorgd. Maar ik vind deze complete radiostilte niet correct! Jammer. Gemiste kans!

Netjes geleverd

Zoals beloofd de volgende dag alles in huis. Ik wist wat ik bestelde dus was geen verrassing wat binnen kwam.

Prima bedrijf.

Besteld en de volgende dag in de brievenbus. Netjes verpakt. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Goed opgelost

Mijn bestelling werd bevestigd maar de dagen erna geen bericht meer. Nadat is via de Whatsapp navraag had gedaan, direct bericht terug dat er iets fout was gegaan bij Tandenborstel.com maar dat de bestelling direct verzonden zou worden. Dit was ook zo en het pakket was te volgen en lag de volgende dag bij het afhaalpunt.

prima service!

Dat je binnen 24 uur je bestelling thuis bezorgd krijgt gebeurt niet vaak maar bij Tandenborstel.com wel. Goed en leuk verpakt en het product, een monddouche van Waterpik, voldoet uitstekend. Een veel krachtigere straal dan de monddouche van Oral.b. waarvan de vorige, een Waterjet, wel goed was. De vervanger, de Oxyjet, gebruiken we nu niet meer, jammer. Ook een voordeel dat je bij de Waterpik een extra spuitstuk met slangetje kunt bijbestellen, goede service van Tandenborstel.

goeie tandeborstel

prijs / kwaliteit zeer goed.

Lage prijzen, snelle levering, goede producten

Heel tevreden mee

Volledig volgens beschrijving. Duidelijke website. Makkelijk zoeken. Snel geleverd.

Zoals het hoort

Gewoon zoals je 'verwacht' van online bestellen. Website okay, prijs scherp Bestellen en betalen soepel Voortgang levering duidelijk Levering op tijd Verpakking degelijk, mét een aardige attentie

Dikke prima

Goede aanbieding, vlot geleverd en netjes verpakt. Zoals verwacht en een volgende keer weer.

Goede service met snelle levering!

Er was een producten verkeerd geleverd, binnen 2 dagen had ik de goede producten met excuses en iets extra.

Prima shop

Prima shop, makkelijk te bestellen en snelle levering.

nooit bericht gehad dat het pakket was aangekomen op afhaalpunt

nooit bericht gehad dat het pakket was aangekomen op afhaalpunt

Scherpe prijs

Mijn mondhygienist had mij aangeraden deze website te gebruiken bij de aanschaf van een elektrische tandenborstel aangezien deze partij vaak de goedkoopste of erg scherp geprijst is volgens haar. Uiteindelijk heb ik ook daadwerkelijk een tandenborstel besteld met opzetpuntjes die binnen vijf werkdagen zou worden geleverd. Helaas bleek iets niet op voorraad te zijn en dit werd netjes en tijdig gecommuniceerd.

Blij met onze nieuwe tandenborstel

Fijne tandenborstel 3 standen en druksensor

Bijzonder teleurstellend

Jammer dat jullie coulance eigenlijk nul is. Per ongeluk iets verkeerds besteld en slechts 1 borstel daarbij geopend om te proberen. Helaas niet passend en alles retour gestuurd. Om dan de gehele zending niet te vergoeden, vind ik daarop zeer teleurstellend. Jammer, volgende keer maar bij een ander bedrijf mijn tandenborstels bestellen.

Nette prijs en enorm snelle levering

Mooi assortiment. Nette prijzen. Bij bepaald bedrag gratis verzenden. Enorm snelle levering.

Prima ontvangen

Ging prima binnen 2 dagen ontvangen. Alleen bleken de raggers die ik besteld heb een beetje te kort. Dus moet nieuwe bestellen.

Erg slechte service

Afgelopen week een bestelling geplaatst, bij ontvangst was de doos onderweg beschadigd geraakt waardoor de helft van mijn bestelling mist, klantenservice zou er mee bezig zijn samen met postnl, hopelijk word dit snel opgelost en krijg ik waar ik voor betaald heb.

Stop met zoveel mails sturen.

Eén kleine bestelling rechtvaardigt niet de hoeveelheid mails die je daarna ontvangt.

Bijsterhuizen 3177

6604 LV Wijchen