Laden reviews...
368 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle levering en een prima prijs-kwaliteitverhouding. De site is overzichtelijk en het bestelproces verloopt vlot. Enkele reviews vermelden af en toe leverings- of retourproblemen, maar de algemene ervaring blijft positief. Uit de feedback blijkt betrouwbare service en tevreden klanten.
Mijn bestelling was erg goed verpakt. De bezorging was keurig op tijd.
Paula
Veenendaal
Ik ben teleurgesteld omdat ik opzetstukken voor Oral B tandenborstel besteld heb, samen met tandpasta's om geen leveringskosten te moeten betalen. De tandpasta's zijn geleverd maar géén opzetborstels. Ik voel mij beetgenomen.
Beveelt niet aan
SERESIA Greta
Dilbeek (St.Ulriks Kapelle)
Super snelle service en goede prijs!
Charlotte
Amersfoort
Tandenborstels werden sneller geleverd als verwacht !
Maritta
Mol
Zeer snelle levering
Riet
Raalte
Concurrerende prijzen, goede producten en snelle levering.
MarkieMark
Sweet Lake City
Ik heb zeer snel mijn bestelling ontvangen, alles zo als het hoort. Ik heb ook met de klantenservice contact gehad over, waar de tweede body zat. Tweede body zit dus in het etui :) klantenservice ook zeer vriendelijk direct geholpen. Ik ben er blij mee.
Kursad
Dordrecht
Goede prijs en snel geleverd
Peewee
Amsterdam
Snelle levering, leuk verpakt. Er is zorg aan besteed. Alleen jammer dat de bezorging niet liep zoals aangegeven. Het pakketje moest opgehaald worden, wat ik niet had aangegeven. Dit is niet de schuld van Tandenborstel.com maar van de bezorger ( die maakt zich er makkelijk mee af door de pakketjes bij een afhaalpunt te dumpen, jammer.)
Arie van der Neut
Weesp
Snelle en goed verpakte levering.
Rudi
Zoutleeuw
Prima producten, prettig geprijsd. Vlotte levering.
Gerdy Kloosterman
Drachten
Vlugge vervanging van oplader gevonden voor onze electrische tandenborstel.Alsook levering zeer snel...dag nadien.
Citano Lippinois
Ieper
Rinus de Rijk
's-Gravenhage
Als boven
Joke Groeneweg
Spijkenisse
Nadat ik op klantvriendelijke manier contact heb gehad, zijn de ragers probleemloos en gemakkelijk per post omgeruild voor de door mij bestelde licht blauwe soft ragers. Hartelijk dank voor vlotte verzending!
Anja
Rotterdam
Snel geleverd en goed verpakt
Tania
Brasschaat
zeer tevreden
Simon
Amsterdam
Snel bezorgt en goede prijs
Anoniem
Onbekend
Aan/uit knop is moeilijk te bedienen want te diep verzonken. Geen indicator voor te hard poetsen. Stand 3 is zeer bizarre afwisseling tussen harde en zachte stand en zeer onprettig. Moeilijk het nut ervan te begrijpen.
Beveelt niet aan
Lusia
Brussel
Snelle levering. Scherpe prijs/kwaliteit.
Britt
Kontich
Opzetborstel besteld ruime keuken snelle levering voor een mooie prijs
Robert
Amsterdam
Al jaren bestel ik alles voor tandverzorging bij tandenborstel,com. Ik heb de website aan vrienden en kennissen heel vaak aanbevolen. Ik ben tevreden.
Helena
Rumst
Dick en Marjon van Steijn
Zwolle
Snel en mooi op tijd. Duidelijke omschrijving en zeer uitgebreid. Heel tevreden.
Jeroen van Wingerden
Hardinxveld-Giessendam
De bestelde tandenborstel werd snel geleverd het gratis presentje was helaas verkeerd maar na een belletje met klantenservice (zonder wachttijden) is dit naar volle tevredenheid rechtgezet, echt top
5 August 2026
Dick