Braun Oral-B tandenborstel op zondag besteld, dinsdag in huis, prima. Prima prijs, daar kan de gevestigde concurrent niet aan tippen.

Voordelig en snel

Hoedkoper dan elders

RECOMENDADO!

Mi producto llegó bien , estoy satisfecho con la atención y la compra, lo recomiendo al 100%

Topervaring!

Mooie prijs, zeer snelle levering (1 dag) Bij opmerkingen had ik geschreven, heb je toevallig cadeauverpakkingen, het is voor de verjaardag van mijn dochter. En ja hoor alles zit in roze cadeaupapier met lint EN een Happy Birthday sticker, hoe cool is dat.

Niet mijn eerste bestelling en ook nu weer prima geregeld, fijne website, keurige melding en prima verpakt.

Steeds pervecte service

Goede producten, netjes gepakt en vlogge verzending. Aangename webshop.

Zeer duidelijke site en correcte levering!

De site zit goed ineen. Zaken zijn makkelijk te vinden.

Snel en correct geleverd.

Snel en correct geleverd.

Lage prijzen en supersnel bezorgd!

Prima producten en goede service

Producten en service zijn prima. De website is helder en geeft goede info.

Makkelijk te vinden (wat ik zocht), snel geleverd, goed verpakt, en gelet op bestelling enkele jaren

Gemakkelijk, snel, constante kwaliteit.

Prima producten en keurig op tijd

Heldere website, duidelijke informatie. Goede producten. (Althans, tot nu toe ;-) ). Het pakket was stevig verpakt en is keurig op tijd afgeleverd.

Goede site en snelle levering

1 nadeel, als je meerdere artikelen wilt bestellen moet je telkens zelf terug naar de site terwijl vele andere sites de optie verder winkelen hebben

Goed zoals vroeger

Ik veel geen leveranciers aan

Goede prijs, snelle service

Goed website

Snel en niet duur

over het algemeen prima, maar niet altijd

Ben al lang klant bij jullie. Wel jammer dat ik mijn verkeerd bestelde opzettandenborstels niet kon omruilen. Niet echt klantvriendelijk

Dgeleverde prijs is goed en snel

De prijs is goed en snel geleverd

Super vlugge bestelling

Goede tandborstels, blij mee.

Heel slecht

Vplgens Post.NL afgelopen donderdag om 14:20 h in mijn brievenbus bezorgd maar niets aangetroffen Bij 11 buren gevraagd. Ook zij hebben niks. Please help.

Commande conforme, livraison très rapide, excellent suivi

Parfait!

Great service

I am very content with quality and how fast I got my order delivered. I'd say it's more cost efficient ordering from this webshop than local supermarkets and drugstores (Kruidvat, Etos, Trekpleister).

Prima prijs/kwaliteit

Het artikel is geleverd volgende afspraak

Bijsterhuizen 3177

6604 LV Wijchen