Snelle en goeie servive

Eerste keer. Prima bestelproces.

Snelle levering en goede producten

doet wat hij moet doen

Snelle levering,goede prijs!

Goede producten en prijs

De site is prettig , producten zijn goed te vinden en de prijs is redelijk

Goede en duidelijk communicatie over het te leveren product. Levering vond plaats zoals was vermeld bij de bestelling. Verpakking was goed en het product was beschermd tegen mogelijk schade

veel keuze in tandenborstels en supersnelle levering

Er was een duidelijke keuze op de website. De levering gebeurde supersnel en een vraag via mail werd heel vlug behandeld

Ik heb nu voor de 2e keer iets besteld bij Tandenborstel.com en ze leveren snel en hebben goede prijzen. Zeer tevreden.

Snelle levering en competitieve prijzen

grote assortiment, competitieve prijzen, snelle levering en met veel extra's. Bedankt

Mijn 2de bestelling en alles wederom perfect 10/10

Overzichtelijke website en alles snel geleverd.

Het product is erg snel geleverd.

Erg tevreden met levering en produkt.

Had een nieuwe elektrische tandenborstel nodig. Duidelijke website met veel keuze uit kwalitatief uitstekende A-produkten tegen zeer scherpe prijzen. Ondanks Corona, toch snelle levering van mijn bestelde produkt. Met zowel de bezorging/levering als de kwaliteit van het produkt, ben ik erg tevreden. Daarom een dikke 10.

Alles volgens afspraak.

Netjes volgens afspraak, en een goede kwaliteit van de borstels.

Snel, volledig en prettig.

Plezierig om te kopen bij tandenborstel.com en dat zit in de website, het aanbod en de levering, wat een goede ervaring is. Niets meer aan doen.

Geen aanmerkingen, snel en netjes ingepakt geleverd

zeer goed

snel en top geleverd!!!!

Makkelijke site, snel product gevonden. Bestelsysteem prima op orde, levering adequaat en snel. Prima bedrijf.

Goede prijs en snelle en nette levering

Top! Heel tevreden, en nog een leuk kadootje mee gestuurd.

Super snel!

Duidelijke website, super snelle levering en scherpe prijs!

Uistekend .

Snel geleverd . Goede kwaliteit. Fijne tandeborstel.

Supersnelle levering!

Zelfs naar Duitsland had ik het pakketje binnen 2 dagen! Supersnelle levering. Tevens goed en snel contact met de klantenservice. Hier bestel ik graag weer!

Het bestelling was op op tijd.

Top !

Prima snelle verzending met lage verzendkosten

Geweldig !

Snel en keurig

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering

Bijsterhuizen 3177

6604 LV Wijchen