Snel, correct en verzorgd

Onze Oral-B tandenborstels werden binnen de 24 uur geleverd. Snelheid gecombineerd met correcte service. Top !

snel en goed afgeleverd, goede tandenborstel

niets op aan te merken

perfecte, correcte en snelle levering!

Bestellingen voor herhaling vatbaar!

Beter is moeilijk

Als de prijs laag is en de verzending snel, dan kan het moeilijk beter.

Helemaal goed

Sneller dan ik voor mogelijk hield en alles voor een goede prijs.

Goed product en goede levering.

Slecht

Heb het zelf na 2 dagen op moeten halen.en na het uitgepakt te hebben bleek dat ik het reservoir met plakband vast moest maken anders valt het er af.gr P

Vlot, correct, goede omschrijving

Voor mij alleszins de meest snelle en vlot correcte levering meg daarbij goede prijs en duidelijkste productomschrijving !

Snelle levering. En de raggers waren goedkoper dan op andere sites. Kreeg een kleine tube tandpasta cadeau. Erg leuk.

Snelle levering en goede communicatie.

na 7 dagen nog geen tandenborstel

Op 27 januari al een tandenborstel besteld online voor mijn 10 jarige dochter.. een week later nog niets binnen, en geem communicatie. Wel betaald uiteraard, teleurstellend ..

Bestellen zonder problemen!

Prima voor elkaar: goede prijs, heel snelle levering (ook al is het druk ivm corona), en mooie omdoos met bestelde producten. Goed voor elkaar!

Bestelling geplaatst, op aangegeven datum geleverd!!!

Snelle, correcte en voordelige l8⁸

Snelle correcte levering en een stuk voordeliger (voor exact hetzelfdre product) dan de site waarnaar mijn tandarts me had verwezen.

Laagste prijs en snel geleverd.

Heel tevreden.

Klasse

Vandaag besteld en zeer snelle en goede levering met een kleine attentie erbij.

Snel en vertrouwde kwaliteit.

Zoals beloofd.

Goede website en levering

De bestelling was eenvoudig en goed uit te voeren. De levering was goed verzorgt en snel.

snelle levering, ondanks de drukte bij de pakketbezorging

Zeer voordelige website, snelle levering

Hele snelle levering en een goeie prijs !!!

Mondkapjes besteld en die zijn razendsnel geleverd. Aantrekkelijk geprijsd

Excellent

Super service. Er was verkeerd geleverd en na 1 mailtje is diezelfde dag nog de juiste bestelling vertrokken! Super service!

Snel en betrouwbaar.....

gewoon uitstekend

Gewoon snel en netjes verpakt geleverd

Mondkapjes besteld. Goed verpakt en snel geleverd.

Snel en betrouwbaar

Makkelijke site, goede duidelijke beschrijvingen en verrassend leuke verzenddoos. Ook nog extra kadootjes bij de bestelling. En natuurlijk goede aanbiedingen! Top!

Bijsterhuizen 3177

6604 LV Wijchen