geweldig!

Vandaag besteld, volgende dag geleverd, ondanks feestdagen drukte en corona toestanden; de beste prijs in vergelijking met andere aanbieders, met een woord - TOP!

laatste bestelling slecht!

mijn laatste bestelling bij tandenborstel.com heb ik tot op heden niet ontvangen. de bezorger (post.nl) met wie tandenborstel .com samen werkt doet er te lang over om het pakketje te bezorgen. ik vraag me echter af ,of mijn bestelling nog word bezorgd.

Scherpe prijs, alle info en snel geleverd

Een van de weinige sites die per product meer info geven over functies en bijv het type accu. De prijs was scherp en de tandenborstel was heel vlot geleverd. Zelfs vlak voor de feestdagen.

Snel en goed geleverd

Goed verpakt, en snelle levering.

Omdat de webshop de goedkoopste aanbieding had, een duidelijke voorlichting gaf, en snel leverde Top.

Bestelling zeer snel geleverd. Prijs is zeer concurrerend.

Ik heb nog nooit zo vlug een bestelling gekregen als deze. Super

100 procent tevreden

2 de keer dat ik bij tandenborstel.com bestel en steeds goeie snelle levering. Prijs kwaliteit super!!

perfecte service en vlotte levering

zeker aan te bevelen

Top!!

Vlotte service!

Snelle verzending

Overzichtelijke website, scherpe prijzen, snelle levering en producten als omschreven.

Goed verpakt en snel geleverd. Top

Snelle levering en deftig verpakt.

Accuraat met snelheid in een moeilijke tijd

Goed en snel geleverd

Gewoon goed

Gewoon als goed ervaren

Niets op aan te merken!

snelle levering en goede verpakking

Dit bedrijf was mij onbekend . Door te surfen kwam ik op dit adres. Ik heb er geen spijt van. In het verleden kocht ik dit artikel bij de electronica winkel. Nu ben ik super goedkoop uit!

Prima webshop

Doet wat het belooft. Prima prijs, snel geleverd, leuke aanbiedingen.

Aanrader

Prijs kwaliteit prima, snelle levering. Top.

Snel geleverd aan degelijke prijs

Spot goedkoop in vergelijking met andere sites, snel geleverd

Snel en helemaal goed

Helemaal goed!

De bestelling en de levering zijn zonder enig probleem verlopen. Goede service! Helemaal tevreden. Volgende keer weer!

Correcte en tijdige levering

Product binnen 2 dagen ontvangen, in een drukke periode

we zijn super tevreden !

We vonden online bij jullie snel wat we zochten, duidelijke afbeelding en uitleg erbij. Bestellen en betalen ging vlot en 2 dagen later bij ons thuis we zijn dan ook tevreden klanten. We zagen ook dat ze nu bij Aldi enkele euro's duurder staan dat is natuurlijk ook altijd leuk.

Bijsterhuizen 3177

6604 LV Wijchen