Geweldig!

Snelle levering, goede producten, scherpe prijzen!

snelle levering, goede kwaliteit

tevreden over de levertijd en kwaliteit van de medische mondkapjes

Product goed, levering slecht

Op een rustige doordeweekse dag om 11:00 besteld omdat deze webshop de volgende dag zou leveren. Pas de volgende dag een verzendbevestiging gekregen en het product de dag erna verzonden. Moest zelf een mail sturen om te vragen wat er was misgegaan. Een pro-actief excuus dat de inpak afdeling een dag lag te slapen, was beter geweest Product zelf verder prima.

in 1 woord top!

Goed assortiment, zeer scherp geprijsd, volgende dag netjes bezorgd!

Prijs is goed en netjes optijd geleverd. Prima geregeld.

Prettige website en de volgende dag in huis!

Duidelijke en overzichtelijke website, snel kunnen vinden waar ik naar op zoek was en de dag erna had ik de nieuwe tandenborstels en accessoires in huis!

Groot assortiment

Was op zoek naar een bepaald type tandenstoker die ik voorgeschreven Kreeg van mijn tandarts en hier hadden ze het complete assortiment van dat merk. Besteld en de volgende dag in huis.

Er is veel te verkrijgen en de site is handig jn gebruik. Enige minpuntje was dat ik op een bepaalde datum wilde laten leveren. Dit leek gelukt maar er werd toch 2 dagen eerder bezorgd.

mijn elektrische io 9 tandenborstel was er binnen een dag geleverd mooie kwaliteit en poest heerlijk zou geen andere meer willen hebben raat het anderen ook aan om zo'n tandenborstel te kopen

Matig

Leveren niet volgens afspraak, moest zelf bellen waarneer wordt er geleverd

Snel en gekregen wat besteld is

Perfecte poetsbeurt

De tandarts adviseerde mij een elektrische tandenborstel aan te schaffen omdat het gebit daar beter mee kan worden gereinigd.

Top was snel geleverd en doet perfect

Super snelle en goeie service.. Ben er blij mee..

dikvoormekaar

dikvoormekaar

Prima site

Makkelijk iets te vinden, goede beschrijving. Snelle levering. Beveel het aan!

Goede prijzen

Goede prijzen, ruime sortering en snel bezorgt.

Prima levering voor lage prijs

Mijn bestelling snel ontvangen, prima verpakt!

Stralende glimlach

Alles conform afspraak geleverd ...

Een van de goedkoopste, goede reviews, besteld, op tijd en in goede orde ontvangen.

Uitmuntend

Snell en correcte levering de volgende dag.

- - -

Snel en goed geleverd