goede producten en prijs, snelle levering

Doen wat ze zeggen.

Gewoon goed, nette prijs en stipte levering.

voor het gekozen produkt de beste prijs in een juiste eco verpakking

wanneer ik een merk kies zoek ik de beste prijs op en dit was nu tb.com verder een prachtige recycleerbare doos met opvulmiddel levering moet voor mij nooit de volgende dag zijn

vlotte levering

Vlotte levering en goede prijs

Ruim assortiment producten en niet duur.

Ik kon alles wat ik nodig had gemakkelijk vinden op de website, groot assortiment en de prijs van de producten was laag. Verzendkosten zijn laag of vanaf een bepaald bedrag is verzenden gratis.

Goede en snelle service.Prijzen zijn OK

Snelle service voor precies het product dat ik zocht

Ook de kosten van verzending waren met betere voorwaarden

Prima prijs en snel geleverd

Na eerst het product gekocht te hebben op een andere site en vervolgens niet geleverd heb ik dezelfde tandenborstel bij Tandenborstel.com besteld. Die werd wel probleemloos geleverd en tegen een betere prijs.

ok

kwaliteit ok levering ok

Snel en voordelig

Snel en voordelig

Artikel bleek achteraf niet voorradig. Later ontvangen. Duidelijk gecommuniceerd

Zeer goede prijs voor borstels dien in de winkel haast niet te koop zijn. Snelle levering via brievenbus, direct de dag na bestelling. Top!

Produkt was snel geleverd

Snel geleverd. Goed verpakt. Voldoet aan verwachting.

super

geweldig goed en snel geleverd

geweldig

supersnelle levering. goedkoper dan de meeste websites. nu een week in gebruikt-zeer tevreden (elektrische tandenborstels-duo)

Verknipt

Helaas ontving ik mijn voordeelverpakking opzettandenborstels in stukken verknipt. Zodat elk borsteltje los verpakt was. Vind ik niet zo netjes.

Snelle levering, en ook nog een proefpakket beschikbaar.

Ik wist niet meer welke maat ragers wij nodig hebben, via Tandenborstel.com kon ik gelukkig een proefpakket bestellen waar meerdere maten in zaten, perfect! Eenvoudig te bestellen, snel geleverd.

Excelente

Entrega súper rápida y eficiente vendedor de muy buena confianza

Alles gegaan naar tevredenheid

Elektrische tandenborstel gekocht waar ik tevreden mee ben, was een goede prijs en werd snel en goed verzonden.

Geweldig!

Super snelle correcte verzending. Super blij met mijn borstels

Goede en snelle bezorging

Alles klopt van begin tot het einde.

uitmuntende webwinkel

snel, goedkoop en degelijk

geweldig voldoet aan verwachting

Netjes

Heb pas 2 bestellingen gedaan, maar dat ging snel en goed.

Goede prijs, snelle levering, prima product als omschreven.

Aangenaam verrast met de snelle levering, goede website en gunstige prijs.

Bijsterhuizen 3177

6604 LV Wijchen