minder

Je besteld tandenborstels in een verpakking 8+2 gratis, dit 2x om de verzendkosten te skippen. Wat ontvang ik, een enveloppe waar allemaal losse borstels in gestopt zijn. Wat resulteert in 20 losse tandenborstels in mijn badkamer kast, niet erg praktisch. Als je dit los levert, biedt het dan ook los aan.

Heerlijk schoon

Makkelijke website met supersnelle levering. Gebruik deze waterflosser nu 3 dagen met enorm veel plezier. Mijn tanden voelen nu heel schoon aan en mijn tandvlees ziet mooi roze. Had deze flosser veel eerder moeten kopen

Tandenborstel kwam super snel binnen. Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Heel snel geleverd en een hele nette prijs !

In alle opzichten een prima webshop !

geweldige service

ik had perongeluk een verkeerd huusnummer opgegeven! Gelijk actie ondernomen en gratis opnieuw aangeboden, netjes snel en mooie produkten geleverd.

Uitstekende service, snelle levering

Heldere duidelijke website, na bestelling plaatsen gelijk terugkoppeling via de mail. Binnen 24 uur in huis. En de prijs👍🏻

snelle levering, prettig en behulpzaam bij tel. contact

goede website, overzichtelijk, helder, to the point. Prettig geprijsd.

Goede levering niets bijzonders

Toppers

Eerste ervaring meteen top! Dank!

Snelle levering goede prijs

Zeer Goed!

Deze mensen weten.van poetsen!

Snelle service en product zoals verwacht!

Het product was er binnen de beloofde levertijd en alles was in orde!

Duidelijke site.

Correcte afwikkeling van de bestelling.

Heel goed!

Mooie prijzen en snelle levering

Juiste prijs snel geleverd

Juiste prijs en snel geleverd.

met een stralende glimlach : GEWELDIG !

bestelling geplaatst, in nog geen 24 uur in huis. Chapeau voor het hele Tandenborstel team !

Mooi product, snel geleverd, voor betaalbare prijs!

Tandenborstel werkt lekker snel

Snel en goede prijs

Prima levering tegen een goede prijs

zeer tevreden uitstekend bedrijf.

Tandenborstel van oralB besteld bij tandenborstel.com en ontvangen, werkt perfect, zeer tevreden, betrouwbaar en zeer goede site, en scherpe prijzen. Al met al tevreden klanten komen altijd terug, bedankt.

De prijzen zijn heel gunstig t.o.v. andere leveranciers van dezelfde producten. Veel keuze in producten en merken en heel snel geleverd!

Heel erg snel en tevreden!

Snel geleverd en prima product

Mooir prijs en snelle afhandeling, aan te bevelen

Alles prima!!!

Bestelling, levering en product voldoen volledig aan verwachtingen.

Zeer snelle levering

Ook nuttige tips bij levering (voor opzetborstels) En zeer scherpe prijs

Bijsterhuizen 3177

6604 LV Wijchen